4 зодии, на които им харесва тръпката им да се прави на недостъпна

Обичат тази игра

2021-10-06 18:00:00
4 зодии, на които им харесва тръпката им да се прави на недостъпна
Снимка: Pexels

Да го играеш "недостъпен" е рисковано и хитро. Може да има както положителен ефект, така и отрицателен. Но на тези зодии им харесва преследването, да се борят за някого, другият човек да е по-загадъчен и понякога да им бяга. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

Истински майстори на флирта са. Те постоянно се нуждаят от някаква стимулация, от тръпка, харесва им да свалят някого и да има развитие, а не застой и сигурност. Затова, харесва им да преследват недостъпните. Близнаците намират енергия, когато преследват и биват преследвани. Те уважават финеса, така че бъдете елегантни в тази игричка. Не се преструвайте на заети и не отказвайте срещи с тях, а после по същото време да поствате клипчета в Instagram и Facebook. Бъдете мистериозни, това ги подлудява.

 

Скорпион

 

Скорпионите имат слабост към мисловните игри. Те се увличат от мистерията, харесва им самите те да са загадъчни, но и другите, да анализират това, което предстои. Трудно им е да признаят чувствата си и едва ли ще го направят бързо. Но, ако много ви харесват, веднага ще успеят да прочетат вашите мисли. В някои дни ще сте като отворена книга за тях. Но в други ще искат да ви разгадават и ще се чудят как да ви спечелят, затова понякога може да сте мистериозни и недостъпни.

 

Стрелец

 

Това са зодии, които просто не искат да се обвързват сериозно, особено докато са по-млади. Понякога са вятърничави и забравят за тръпката, но много им харесват предизвикателствата. Искат забава и вълнение, така ще поддържате интереса им. Ако вече сте показали, че имате интерес към тях, но в същото време сте дистанцирани и понякога изчезвате, те ще ви обърнат по-голямо внимание и ще проверят вашите интереси, хобита, ще искат да знаят какво харесвате и какво не, за да ви спечелят.

 

Водолей

 

Те успяват едновременно да са много страстни, но и да са стабилни, непукисти и да изглеждат дистанцирани. Така привличат внимание. Ако вие го играете недостъпни, но в същото време флиртувате с тях, знайте, че те може да ви надхитрят в тази игра. Това ще им се хареса.  Ако има голяма сексуална химия и отношенията ви станат романтични, Водолеите няма да се откажат и ще изчакат да спрете да играете играта.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

az su6to haresvam da ima razvitie vruzkata . i ne mi e osobeno komfortno , kogato mujut , kogoto obojavam se pravi na nedostupen .....trudno e taka da si bubrim ....poniakoga e mnogo ob6titelen , no drug put e mnogo zatvoren v sebe si


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия