Седмичен любовен хороскоп 10-16 май

Ето какво ви очаква в любовта

2021-05-10 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 10-16 май
Снимка: Pixabay

Овен

 

Неблагоприятно е за вас да се втурвате в нови любовни приключения през тази седмица. Ако сте във връзка, съобразявайте се с желанията на половинката си. Ако пък все още не сте, обаче сте подложени на изкусителни атаки и предложения, имайте си едно на ум. Отношенията едва ли ще са стабилни и продължителни.

 

Телец

 

Опитайте да се справите с неотложните си задачи през първите няколко дни на седмицата. Останалото време посветете на любимия човек или, ако все още няма такъв, на публични изяви, които ви доставят удоволствие и ви карат да се чувствате полезни. Точно при такова участие е много вероятно да намерите новата си любов.

 

Близнаци

 

Овладейте типичната си стремителност и се опитайте да разпределите силите и времето си равномерно между своите ангажименти, задълженията към близките у дома и човека, с когото споделяте романтичните си чувства. Стремете се към баланс на всякъде и във всичко. Ефектът ще е двоен: ще си осигурите емоционално спокойствие и никой от хората, които обичате няма да се почувства „обиден и пренебрегнат“.

 

Рак

 

Поведението на половинката изведнъж може да стане доста странно. Да се дистанцира без видима причина, да не отговаря на въпросите ви. Неизвестността е в състояние да ви накара да се чувствате като болни, но помислете дали не „си го връща“. Дали и вие понякога не се държите точно по този начин?

 

Лъв

 

Ако той/тя ви атакува с хиляди идеи още в началото на седмицата, запазете спокойствие, намалете активността и отстъпете инициативата. Със сигурност предстоят изненади и то по-приятни, отколкото си представяте. Защо да се лишавате от тях?

 

Дева

 

Буквално ще врите и кипите от енергия, вдъхновение и чувства. И, ако не искате да ги разпилявате напразно, дайте си „минутка за размисъл“ преди да направите първата крачка в което и да е направление. Следвайте фантазията и не само ще изненадате и зарадвате приятел/ката си, но и ще унищожите всички съмнения, помрачавали по някакъв начин връзката ви.

 

Везни

 

Магнетизмът ви ще расте с всеки изминал ден. В състояние сте да плените всеки, към когото ви влече. И от многото възможни варианти, най-голямото ви затруднение ще е да решите къде точно да насочите пленяващия си поглед. В случай, че вече сте попаднали на истинската любов, най-добре ще е да го насочите към неговото/нейното сърце.

 

Скорпион

 

Преживяванията ще са разнообразни. Преценявайте внимателно кои от тях е подходящо да споделите с приятел/ката си и кои трябва да запазите като своя тайна. Не се изкушавайте да му/й разказвате за краткотрайните си флиртове само, за да докажете собствената си уникалност. Вместо това е възможно да загубите всичко, постигнато до момента.

 

Стрелец

 

Настроението ви ще е леко неустойчиво и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Не си губете времето в празни разговори и не създавайте спорове, приличащи на „буря в чаша вода“. Ако се държите така, приятел/ката ви, колкото и да е търпелив/а, рано или късно ще се замисли дали наистина го/я обичате.

 

Козирог

 

Началото на седмицата ще е измамно спокойно, но напрежението постепенно, бавно, но устойчиво ще се повишава. В началото ще ви е трудно да осъзнаете точно какво се случва. Причината за недоволство между вас и любимия човек ще са непрекъснатите опити за външна намеса в отношенията ви. Прекратете ги своевременно и намерете начин да обсъдите ситуацията „на четири очи“.

 

Водолей

 

Доста често ще сте на парти или в компания заедно с половинката си през следващите дни. Въздържайте се от прояви на разточителност, независимо че ще разполагате с достатъчно средства. Препоръчителният вариант за изява и привличане на вниманието е да разгърнете творческия си потенциал.

 

Риби

 

Предстоящият период ще е наситен с много емоции. В повечето случаи причина за преживяванията ще е въображението ви в комбинация с прословутата ви разсеяност. Ще се почувствате много по-щастливи и по-полезни, ако просто споделяте хрумванията с любимия човек, а реализацията им оставите в неговите/нейните ръце.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия