Седмичен любовен хороскоп 3-9 май

Ето какво ви очаква в любовта през периода

2021-05-04 19:30:00
Седмичен любовен хороскоп 3-9 май
Снимка: Pexels

Овен

 

Любовните сигнали ще са толкова много и толкова настоятелни, че ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Ако все още нямате приятел/ка, ще имате възможност за експерименти, но ако вече споделяте любовта си с някого, реагирайте така, че той/тя да не се почувства засегнат/а.

 

Телец

 

Изненадайте половинката си. При толкова много празнични дни, организирайте пътуване, макар и кратко, до местност с духовно-историческо значение. Ефектът от идеята ще ви обнадежди.

 

Близнаци

 

Във вторник Меркурий, вашият управител, ще навлезе във вашия знак, а в неделя там ще се намести и Венера. Ще сте достатъчно убедителни и привлекателни, за да изгладите разногласията с половинката. Достатъчно е само да вярвате в себе си.

 

Рак

 

Погрижете се за външния си вид, а след това си спомнете последните разговори с любимия човек. Може би той/тя е имал/а някакви идеи, на които не сте обърнали внимание? Ще си осигурите неповторими романтични преживявания, ако се заемете с изпълнението им без да го/я предупреждавате.

 

Лъв

 

Обстоятелствата ще ви позволят да се убедите в силата на мисълта и в силата на думите. Мислете за положителния ефект от действията си без да се страхувате от провал. Разговаряйте с половинката си искрено и той/тя ще ви разкрие чувствата си по същия чистосърдечен начин.

 

Дева

 

Проявете решителност, ако мислите, че се налага да осъществите важни промени в отношенията си. Изпълнявайте дадените обещания и действайте с присъщата си последователност и дисциплина. Той/тя със сигурност ще осъзнае колко са полезни намеренията ви и ще ги приеме като свои.

 

Везни

 

Искате връзката ви да се превърне в абсолютна идилия през тази седмица? Всичко да е като в приказките? Нищо по-лесно от това. Заменете думите с действия и му/й докажете, че е най-доброто нещо, което ви се е случило. Усилията със сигурност ще си струват.

 

Скорпион

 

Вдъхновението ви е предостатъчно и ще ви стигне за всичко. И за да се справите с ежедневните задачи, и за да си осигурите достатъчно развлечения, а и за да „заразите“ половинката с великолепните си идеи. Действайте смело, няма да съжалявате.

 

Стрелец

 

През първите няколко дни от седмицата отношенията с любимия човек може да са леко объркани, неясни. Не гадайте, а питайте. И след като разберете за какво става дума, реагирайте самостоятелно, а не под въздействието на приятелски съвети. В края на седмицата връзката ви ще е по-свежа от всякога.

 

Козирог

 

Ориентирайте се през тази седмица към разходки, отборни спортни занимания, участие в различни публични развлечения. Ако все още не сте намерили любовта на живота си, със сигурност ще попаднете на подходящия човек.

 

Водолей

 

Намалете и темпото, и инициативата. Силни емоции няма да липсват, но от вас зависи да ги възприемате едновременно и с разума, и със сърцето. Само така ще докажете на любимия човек колко е важен за вас.

 

Риби

 

Преживяванията ще са обгърнати със загадъчност и изпълнени с тайнственост. Влечението ви към мистиката ще бъде напълно удовлетворено, но и съпроводено с лека тревога от неяснотата. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Нека той/тя сам/а ви разкрие намеренията си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия