Седмичен любовен хороскоп 22 - 28 февруари

Ето какво ви очаква през периода

2021-02-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22 - 28 февруари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Кратка ретроспекция на поведението и отношенията няма да ви навреди. Бъдете честни пред себе си и, ако установите, че сте „стъпили на криво“ и сте огорчили половинката си, съберете сили и се извинете. Бъдете сигурни, той/тя със сигурност ще оцени смелостта ви високо и ще забрави допуснатите провинения.

 

Телец

 

Любовта ще ви се усмихва почти ежедневно. Обстановката около вас ще е спокойна и подходяща за разговори на трудни теми. Интересното е, че приятел/ката ви ще е по-активн/а от вас за провеждането им. Не отказвайте. Освобождавайки връзката си от вредни страхове, ще промените изцяло характера й.

 

Близнаци

 

Разпределете текущите си задължения така, че да разполагате и с лично време. Няма да сгрешите, ако го посветите до колкото е възможно на половинката си. Не само ще се опитва да създаде добро настроение, но и ще ви подскаже оригинални варианти за преодоляване на препятствията.

 

Рак

 

Топлината през тази седмица ще дойде не от Слънцето, а от чувствата. Любимият човек ще ви изненада с поредица приятни хрумвания. Ще разберете, че сте обичани и значими. Необвързаните представители на вашия знак ще създадат нови и доста интригуващи контакти, но за стабилна любовна връзка е рано да се говори.

 

Лъв

 

Обстоятелствата може да ви принудят да предприемете едно или няколко кратки пътувания. Ако нищо не ви принуждава, не ги отлагайте. Необвързаните ще попаднат на привлекателна личност, а обвързаните ще имат добър повод да изненадат любимия човек с мил подарък.

 

Дева

 

Предстоят интересни новости. Ще са свързани предимно с обичайните ви ежедневни занимания, но ще се отразят положително на настроението ви. Ако нещо е помрачавало романтичните ви отношения към момента, следвайте въображението си. Ще ви подскаже как да зарадвате половинката си и да го/я накарате да забрави спорните теми.

 

Везни

 

Вълнуващи емоции ще разгорещят ежедневието на самотните сърца. Единственото ви затруднение ще е, че от няколко кандидати, опитващи се да спечелят вниманието ви, ще е трудно да прецените кой е най-подходящият/та. Не изпускайте възможността за сближаване, но и не бързайте с окончателния си избор. Събитията в края на седмицата ще ви улеснят.

 

Скорпион

 

Може да изглежда парадоксално, но единственият източник на приятни емоции през тази седмица ще са любовните отношения. Всичко останало, случващо се в ежедневието, малко или много ще ви изнервя, само поведението на половинката ще ви радва и окуражава. Доказателства за силен интерес към себе си ще получат и Скорпионите, които все още не са споделили чувствата си с никого.

 

Стрелец

 

Ако имате нужда от някаква промяна, направете първата крачка към нея. Няма значение дали ще е свързана с външния вид, заниманията или интересите ви. Най-важното е да осмисли и задълбочи чувствата ви с любимия човек и да събере пътищата ви в една обща цел.

 

Козирог

 

Не се отчайвайте от неуспехите. Помислете каква е причината за претърпените поражения. Установите ли я, ще можете да овладеете чувствата, да ориентирате емоциите в правилната посока. И нещата ще си дойдат по местата. Любовта ще заблести отново, че и по-силно.

 

Водолей

 

Ако все още не сте изгладили всички спорни въпроси с половинката си, побързайте да го направите докато Венера все още е във вашия знак. Присъствието й там ви прави по-отстъпчиви, но и по-оригинални, по-любвеобилни. Готовността да приемете различията „със замах“, със сигурност ще ви помогне да скъсите разстоянието от своето сърце до сърцето на любимия човек.

 

Риби

 

В случай, че сте изостанали със сложни занимания, то довършете ги през първите няколко дни от седмицата. След като Венера навлезе във вашия знак ще сте много повече романтични, отколкото прагматични и мислите ви ще отстъпят място на чувствата. Не че съвсем ще загубите разума си, но ще ви е много по-приятно да се потопите във водовъртежа на емоциите, отколкото да запълвате времето си със скучни задължения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия