5 зодии, които не понасят да са необвързани

Вижте кои са те

2021-02-18 18:00:00
5 зодии, които не понасят да са необвързани
Снимка: Pexels

На някои хора им харесва да са сами, да не се налага да дават обяснения, да флиртуват и да не са обвързани. Има други, обаче, които от малки копнеят за връзка, за голяма любов и искат сериозен и лоялен партньор. Те не могат да понесат идеята да бъдат сами и самотни, особено с напредване на възрастта. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Много им харесва самата идея да бъдат влюбени. Те нямат търпение да се появи някой, който да им казва, че ги обича, да е до тях, жадуват за партньор, който е истински влюбен в тях и им посвещава времето си. Телците са готови да полагат много усилия във връзките и да се грижат за половинката, за да се получат нещата и връзката да е дълга. Искат сериозна връзка и лоялност.

 

Рак

 

Те са нежни, мили, добродушни хора. Сърцето им е пълно с любов, обожават да глезят любимия човек и искат да знаят, че има на кого да разчитат. В природата им е да се грижат за другите. Искат до себе си близък човек, на когото могат да угаждат, да правят изненади и когото да обичат силно. Раците копнеят за любов, дълготрайна връзка, дом и семейство от малки. Самотата ги плаши страшно много.

 

Везни

 

Управлявани са от Венера, планетата на любовта и романтиката. Обичат да са заобиколени от близки хора и копнеят да са влюбени и да получават любов. Самотата ги потиска, те са социални и се наслаждават на компанията на приятели и половинката. Мечтата им е някой да се грижи за тях и да ги обича безусловно. Страх ги е да не бъдат самотни, а да останат необвързани до края на живота си им се струва ад.

 

Лъв

 

Лъвовете са смели, силни и горди, но и те се плашат от самотата и се нуждаят от сигурност и стабилност. Искат до тях да има човек, който ги издига на пиедестал, дава им цялото си внимание и ги кара да се чувстват специални. Желаят някой да ги глези непрекъснато и така да им показва колко ги обича. Идеята да са сами и необвързани не им се нрави, не могат да живеят без някой да им отдава вниманието си.

 

Скорпион

 

Много лоялни и честни зодии. Те искат дълга, сериозна и стабилна връзка. Не харесват флиртовете и забежките, това е прекалено повърхностно за тях и дори ги отвращава. Копнеят за истинска връзка, човек, на когото могат да разчитат и да се доверяват, който им помага и ги разбира. Готови са да инвестират много във връзката и дават всичко за партньора. Не им харесва да са сами или да са с някого, към когото нямат силни чувства.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия