Седмичен любовен хороскоп 15 - 21 февруари

Вижте какво ви очаква в любовта

2021-02-15 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15 - 21 февруари
Снимка: Pexels

Овен

 

Денят на влюбените мина, но това съвсем не означава, че вече няма да сте влюбени. Приятни изненади ще ви радват през тази седмица. Нов човек ще се появи в обкръжението ви. Може да не е точно новата ви любов, но при всички случаи процесът на опознаване ще е интересен. Намиращите се във връзка трябва да ориентират усилията си към стабилизиране на отношенията.

 

Телец

 

Леко еднообразна и отегчителна ще е седмицата за представителите на вашия знак. Събитията ще се развиват по обичайния начин, а липсата на вълнуващи емоции на моменти ще ви изпълва с меланхолично настроение. Няма да сгрешите, ако използвате фантазията си. Тя със сигурност ще ви подскаже как да разнообразите и освежите ежедневието, а и да зарадвате любимия човек.

 

Близнаци

 

Неформалните контакти ще са интензивни и интригуващи. Ще провокират интереса ви към занимания, на които никога преди не сте обръщали внимание. Споделете вълненията си с любимия човек и ще преживеете още една изненада. Ще установите, че той/тя харесва същите неща, но до момента не е имало повод да разговаряте по темата.

 

Рак

 

Любимият човек ще ви зарадва и зареди с ентусиазъм. Ако към момента сте имали някакви конфликти и остри разправии, той/тя ще направи първата крачка към сдобряването. Приемете жеста с благодарност и готовност да оставите споровете в миналото. Ще възстановите както своето душевно равновесие, така и синхрона в отношенията си.

 

Лъв

 

През първите няколко дни от седмицата отношението на половинката ви може да е някак хладно, дистанцирано. Опитайте се да разберете причините за тъжното му/й настроение. Доверете се на интуицията си, ще ви помогне да разгадаете езика на жестовете и да си обясните смисъла на сигналите, които любимият човек ви изпраща. След като ги разберете, ще знаете и как да реагирате.

 

Дева

 

Овладейте спонтанните реакции. През тази седмица бързането ще е най-големият ви враг. Ако изникнат някакви разногласия между вас и любимия човек, опитайте се да си изградите цялостна, но подробна картина на ситуацията. Истината ще е в детайлите и те ще ви подскажат най-прекия път към сърцето на половинката.

 

Везни

 

Сензитивността ви през тази седмица ще е много по-силна от обикновено. Ще усещате настроението на хората около себе си почти „във въздуха“. Неоценимо предимство, което ще ви позволи да предвидите действията на половинката си и да реагирате по подходящ начин. Бъдете сигурни, че даже да ви е бил/а сърдит/а за нещо, ще му/й мине.

 

Скорпион

 

Не отказвайте на любимия човек, ако ви предложи да промените по някакъв начин онази част от динамичния стереотип, която засяга и двама ви. Съгласете се и му/й отстъпете инициативата. Разбира се, винаги можете да се върнете към старите навици, но защо пък да не експериментирате… Може и да ви хареса.

 

Стрелец

 

Най-трудната ви задача през следващите дни ще е да подредите мислите си. И, ако за необвързаните това няма да е особен проблем, защото ще могат да подреждат програмата си самостоятелно, то намиращите се във връзка ще са в леко неблагоприятна позиция. Половинката със сигурност ще се заинтересува защо сте разсеяни и не му/й обръщате внимание. Бъдете откровени. Във ваша полза е да разсеете съмненията още преди да са се появили.

 

Козирог

 

Както за обвързаните, така и за свободните представители на вашия знак част от преживяванията през тази седмица ще са мрачни. Разговорите с любимия човек или с онзи, чието сърце се опитвате да покорите, на моменти ще протичат тягостно. Преди да обвините другия за неприятната ситуация, помислете дали причината не е у вас, дали не се налага да предприемете леки промени на собственото си поведение.

 

Водолей

 

При този парад на планети във вашия знак едва ли ще имате повод да се оплачете от еднообразие. Любовният живот на намиращите се във връзка ще е достатъчно пъстър и едновременно с това спокоен, ако не прекаляват с ексцентричните предложения. Що се отнася до неангажираните, те трябва да решат какво искат: стабилна връзка или временна авантюра. След това ще знаят и какво да правят.

 

Риби

 

Каквито и да са проблемите ви в личен план към момента, след като Слънцето навлезе във вашия знак, ще ги разрешите. Ако сте самотни, ще попаднете на подходящата партия. Ако сте скарани, ще се сдобрите. Ако пък чувствата отдавна липсват, ще прекратите връзката без излишни катаклизми. Най-важното е да взимате решенията си по свое убеждение, а не под чуждо влияние.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия