3 зодии, които ще имат невероятен Свети Валентин

Вижте кои са те

2021-02-11 18:00:00
3 зодии, които ще имат невероятен Свети Валентин
Снимка: Pixabay

Свети Валентин почти е тук. Празникът на влюбените ще донесе много приятни емоции, любов и романтика на 3 зодии. Те ще се радват на подаръци, изненади, романтични жестове и ще имат прекрасен ден. Вижте кои са, според "Your Tango".

 


Телец

 

От всички зодиакални знаци, Телците ще бъдат най-секси и най-разгорещените на празника. Чака ги много страст, те ще са във вихъра си, тъй като Марс е в техния знак. Ако са свободни, да поканят тръпката си на среща, без да се притесняват. Ако са обвързани, да изненадат любимия човек с незабравима среща. Нека те поемат контрола. Телците копнеят за наслада и са много чувствени. Това ще си проличи на празника и с партньора ще са в екстаз.

 

Стрелец

 

Тези знаци ще изпитват нужда да прекарат празника сгушени в някой специален за тях човек. Независимо дали имат сериозен партньор или търсят нова любов, те ще копнеят да почувстват близка връзка. Планетата Юпитер ще им помогне да се почувстват щастливи и да имат много късмет на Свети Валентин. Да използват шансовете си - да отидат на сляпа среща, да не отказват излизане с приятели (може там да се запознаят със специален човек). Или просто да излязат от зоната си на комфорт, да проявят смелост и да поканят човек, когото тайно харесват на среща. Ще имат късмет и нещата ще се наредят чудесно.

 

Козирог

 

Дори да не го показват често, Козирозите са доста страстни зодии и на този Свети Валентин ще демонстрират, че са истински изкусители. Ще са предизвикателни, смели, готови на действия, ще покажат, че копнеят за любов и интимни преживявания. На 14-и февруари те ще са много магнетични и ще очароват. Независимо дали са сами или обвръзани, ще блестят и ще правят впечатление, където и да са. Ще се радват на късмет в любовната сфера и ги чака романтичен празник. Те са практични зодии, но на този ден ще слушат повече сърцето си и ще имат повече кураж.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия