Топ 3 зодии, които най-често изневеряват

Ето кои са те

2020-11-10 18:00:00
Топ 3 зодии, които най-често изневеряват
Снимка: Pexels

Изневерите са често срещан проблем във връзките, особено в тийнейджърските години. Смята се, че някои от зодиите са по-склонни да изневерят на половинката, дори да са в сериозна връзка. Вижте кои са те, според "Scoop Whoop".

 


Овен

 

Те са управлявани от Марс, планетата на действието, агресията и сексуалността. Овните търсят приключенията, тръпката във всичко, което правят, затова често взимат импулсивни решения и не мислят много за последиците. Бързо губят интерес и внимание, става им скучно, когато са в продължителни връзки. Това са най-честите причини да изневеряват.

 

Близнаци

 

Близаците често са обвинявани, че имат две лица. И може да се каже, че е вярно - в тях живеят две личности. На моменти може да са много влюбени и отдадени, а в други ситуации - да флиртуат с непознати и да искат да изневерят. Тези зодии се нуждаят от свобода, от приключения, за да са щастливи. Често, се занимават с няколко човека едновременно, искат да сравнят връзките и да преценят коя ще е най-добрата за тях. Умни са и прикриват много добре това.

 


Везни

 

Тези зодии са много социални и бъбриви по природа. Обичат да са навън, да ходят по събития, да се запознават с много хора. Лесно се сприятеляват. Майстори на флирта са и понякога дори не усещат как са започнали да флиртуват с някого. Романтични са и обичат партньора, но често търсят някакъв друг вид наслада, извън връзката. Освен това, Везните са нерешителни и когато имат проблеми във връзката, може да изневерят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия