Седмичен любовен хороскоп 28 септември - 4 октомври

Вижте какво ви очаква в любовта през новата седмица

2020-09-28 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 28 септември - 4 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Без да забележите, може да станете изключително досадни с поведението си спрямо всички и в частност спрямо хората, които са най-важни за вас. Непрекъснато да правите забележки, да проявявате капризи, да критикувате всички наоколо и да демонстрирате собственото си превъзходство. Неуместните ви шеги рано или късно ще станат повод за остра разправия. Ако не се овладеете на време, ще „изгорите всички мостове зад гърба си“ и ще е изключително трудно да ги възстановите.

 

Телец

 

Ще сте доста по-емоционални, но и по-невъздържани от обикновено. Овладейте пристъпите на адреналин, те в никакъв случай не са показател за силна и дълбока любов. По-скоро ще причинят недоразумения и ще разрушат доверието помежду ви. Внезапните пориви и стремеж към промяна ще повишат напрежението. Въздържайте се от остри подмятания, с които ще огорчите половинката си и ще го/я отблъснете от себе си.

 

Близнаци

 

Половинката ви през тази седмица със сигурност ще ви изненада с хаотичното си и нелогично поведение. Постъпките му/й може да ви огорчат и ядосат. Не ги приемайте за „чиста монета“. По-скоро той/тя се опитва да привлече вниманието ви или избива някакви комплекси. Всеки опит за провеждане на спокоен разговор с цел изясняване на отношенията ще бъде първата крачка към раздялата. По-добре не бързайте.

 

Рак

 

Дребни случки, незначителни жестове на любимия човек ще ви накарат да се съмнявате в чувствата си. Не се самовглъбявайте, не се самообвинявайте и не се увличайте в подробни анализи на действия, в които няма заложена „задна умисъл“. Споделете ситуацията с близък приятел, за да се успокоите и да се освободите от „мелодрамата“, която неоснователно си съчинявате. Не подлагайте на изпитание нито себе си, нито него/нея, за да не съсипете както настроението, така и връзката си.

 

Лъв

 

Говорете по-рядко и с по-малко хора за личните си отношения. Споделяйте тревогите си само с онези, на които имате безпрекословно доверие. Наблюдавайте поведението на събеседниците си. Ако някой прекалено често и настоятелно ви разпитва за личния ви живот, дистанцирайте се своевременно. Приемете го като сигнал, че се опитва да ви спретне интрига. Ще защитите любовта си, ако я запазите в тайна.

 

Дева

 

Както вие, така и приятел/ката ви ще трябва да се справите с някои затруднения в началото на тази седмица. Нормално е да имате собствени проблеми, понякога да сте загрижени, обезпокоени. Избягвайте срещите в дните, когато усещате силни приливи на напрежение. Търсете онова, което ви свързва, въздържайте се от шумни емоционални реакции. Периодът ще е сложен, но промените, които предвещава ще са положителни.

 

Везни

 

Желанието ви да споделите откровено и в подробности всичките си преживявания с любимия човек ще е огромно, но преди да го направите е добре да помислите за неговата/нейната реакция. Преценете дали той/тя е готов да се „натовари“ с емоциите ви, дали няма да предизвикате „обратен ефект“ с искреността си. Може да приложите един дребен, но ефектен трик. Да заговорите за страховете си и, опитвайки да ви успокои, той/тя ще „сложи картите на масата“. Сближаването ще ви помогне да започнете да се разбирате „без думи“.

 

Скорпион

 

Необичайно ще е емоционалното ви състояние през тази седмица. Ще ви е трудно да се ориентирате, ще сте склонни да идеализирате, по-лесно от всякога ще се разочаровате. В същото време ще пренебрегвате разумните аргументи и ще сте готови да разкриете горещите си чувства пред случайна личност, независимо от последствията. Уединете се в момент на силни пориви, докато ги овладеете. Не е здравословно да разкривате душата и да показвате слабите си места пред хора, които може изобщо да не го заслужават.

 

Стрелец

 

Излизането на Сатурн от ретроградност ще се отрази на честолюбието и чувствителността ви. Ще сте доста по-обидчиви, а и в известен смисъл по-отмъстителни от обикновено. Дребна забележка или недоволство от страна на половинката може да ви подтикне да „се изрисувате с цветовете на войната“ и да изречете думи, за които моментално да съжалите. Има начин да кажете онова, което мислите, без да предизвикате враждебност. Замълчете за минутка и разговорът ще мине „като по учебник“.

 

Козирог

 

Преходът между двата месеца ще ви изпълни с невероятно спокойствие, желание за закачки и флирт. Без никакви усилия ще предизвиквате възхищение и ще привличате вниманието върху себе си. Необвързаните със сигурност ще попаднат на „подходящия човек“, а намиращите се във връзка ще освежат и хармонизират отношенията. Ще постигнете целите си на шега и с усмивка, а ще запазите постигнатото, ако не се възгордявате и не прекалявате с претенциите.

 

Водолей

 

Настроението ви ще е твърде нестабилно през тази седмица. Ще изглеждате като човек, който всяка сутрин след събуждането си е „стъпил с погрешния крак“ и половинката ви ще има чувството, че „преминава през минно поле“, общувайки с вас. Вариантът да не навредите на отношенията е да наблюдавате, да се вслушвате в мнението на любимия човек и да не отговаряте „на въпреки“. Ако не се преборите с негативното мислене, умората ще ви повали още през първите дни и ще ви е трудно да се справите дори с елементарни занимания.

 

Риби

 

До края на септември емоционалното ви състояние ще е устойчиво, но в началото на октомври може да усетите необяснима тревога. В дъното й няма да е отношението на половинката, а собствените ви подсъзнателни страхове. Ще ги преодолеете, ако откровено ги споделите с него/нея. Усещането за разбиране и съпричастност ще ви успокои и вдъхнови. Всяко хрумване за съвместно развлечение ще е подходящо и ще предизвика задоволство, така че действайте смело. Половинката ще посрещне предложенията ви с възторг.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия