Седмичен любовен хороскоп 21 - 27 септември

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-09-21 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 21 - 27 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Ще е малко трудно да комбинирате полезното с приятното и задълженията с развлеченията, но при добро желание най-вероятно ще се справите. Не си насрочвайте любовни срещи в дните, в които сте прекалено ангажирани с прозаични занимания, за да не станете заложници на лошото си настроение. От друга страна, ако имате нерешени проблеми от любовен характер, със сигурност ще ви липсва мотивация за работа. Уредете споровете с половинката и всичко останало ще се получи без особени усилия.

 

Телец

 

Личност, с която коренно се различавате ще се окаже изключително притегателна за вас. Най-предизвикателното в цялата ситуация ще е, че той/тя първоначално изобщо няма да ви удостои с вниманието си. Намалете инициативата и наблюдавайте. Няколко дни ще са необходими за да го/я оплетете в мрежите си, но със сигурност ще постигнете каквото сте си наумили. Нужни са само малко хитрост и търпение, от които вие имате достатъчно.

 

Близнаци

 

Ще общувате с много повече хора от обикновено, независимо дали вече сте във връзка или все още търсите истинската любов. За вас ще е истинско удоволствие да общувате както със старите си приятели, така и с новите познати, но на половинката ви (ако имате такава) може да не й е приятно и да се чувства пренебрегнат/а. Не мислете само за себе си, търсете баланс на взаимоотношенията. Емоциите ще са разнообразни за Близнаците със „свободни“ сърца. Препоръката към тях е да не говорят прекалено много за себе си.

 

Рак

 

Денят на есенното равноденствие ще промени неузнаваемо личния ви живот. Изведнъж ще установите, че сте не само обичани и предпочитани, но че има хора които за нищо на света не биха се отказали от приятелството си с вас. Усмивката на любовта ще дойде от човек, когото познавате, но никога не сте си и помисляли, че между вас може да пламнат чувства. След като преодолеете изненадата ще можете да й се насладите пълноценно.

 

Лъв

 

Предстои един доста сложен период. За кратко време е възможно да преживеете и среща, и раздяла. Да попаднете на мечтаната личност и съвсем скоро да установите, че не отговаря на очакванията ви. Не се разочаровайте излишно, не го преживявайте драматично. Приемете, че Съдбата ви е поставила поредното изпитание, за да намерите правилната посока.

 

Дева

 

Предстои седмица, наситена с много емоции. За съжаление, не всички ще са приятни. Бъдете предпазливи, не обсъждайте чувствата и романтичните си предпочитания с хора, които не познавате достатъчно добре. Много е вероятно да станете обект на клюки, на интриги, на фалшиви обещания и, вместо да се сближите с личността на въжделенията си, да установите, че помежду ви има смразяващо огромно разстояние.

 

Везни

 

Слънцето ще навлезе във вашия знак през тази седмица и ще ви дари с особена привлекателност и обаяние. Ще сте и по-романтични от обикновено, но и по-податливи на чуждо влияние. Ако отдавна се опитвате да привлечете нечий поглед към себе си, то в края на седмицата със сигурност ще можете да се поздравите с успех. Интересното е, че ще привлечете вниманието и на някой друг, който „не ви е влизал в сметките“ и може да ви е трудно да решите кой ви е по-симпатичен.

 

Скорпион

 

Опитайте се през тази седмица да покажете най-доброто от себе си. Въздържайте от прояви на ревност, капризи и прекалено големи претенции спрямо хората, с които общувате и най-вече с половинката си. Ще разполагате с достатъчно подходящи условия за прекратяване на конфликтите и изглаждане на противоречията. Възползвайте се, ще се почувствате изключително добре.

 

Стрелец

 

Разочарованията в личен план и свързани в частност с любовните отношения, ще са предизвикани от външна намеса. По-лошото е, че самите вие ще позволите това да се случи. Ограничете контактите с хора, които са далеч от начина ви на мислете. Не обсъждайте личните си предпочитания с когото трябва и с когото не трябва. Любовта е дълбоко душевна емоция, в която е излишно да посвещавате когото и да било.

 

Козирог

 

Настроението ви през тази седмица ще е доста променливо и неустойчиво. Не е изключено неволно да смесите романтичните с обичайните отношения, да очаквате от половинката си повече съпричастност и внимание, а той/тя да говори само за собствените си проблеми. И обратно. По време на съвсем прозаични дискусии с ежедневните си приятели някой да подскаже с поведението си, че се опитва да скъси разстоянието. Подобна ситуация със сигурност няма да ви зарадва. Опитайте да си дадете ясна сметка за собственото си място в нея и ще си спестите куп недоразумения.

 

Водолей

 

Оптимизмът ще ви завладее почти изцяло още в началото на седмицата. Намалете контактите до колкото е възможно, защото преценката ви за събитията ще е твърде нереална, твърде поетична и съответно заблуждаваща. Не разчитайте на връзка, започната сега. Ще е повърхностна и ще завърши точно толкова бързо, колкото е започнала. За щастие, ще е лишена от дълбоки чувства и раздялата няма да ви впечатли особено.

 

Риби

 

Бурните емоции ще ви завъртят във вихъра си. Като едни истински Риби ще успеете да се ориентирате в посоката им още в самото начало и да ги изживеете пълноценно. Ако сте във връзка, половинката непрекъснато ще ви поднася някакви приятни изненади. Ако пък не сте, ще можете да прецените кой е най-подходящият за вас човек измежду няколко търсещи компанията ви личности. Чувствайте, наблюдавайте и не говорете за бъдещето, а бъдете готови да направите решителната крачка към него.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия