Седмичен любовен хороскоп 14-20 септември

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-09-14 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 14-20 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Необходимостта да се занимавате с какви ли не прозаични, практични, ежедневни задължения ще повиши раздразнителността ви. Въздържайте се от ехидни шеги, двусмислени изказвания и неоснователни критики към хората, с които общувате. Може да съсипете отношенията с половинката си заради едното нищо или пък, ако все още не сте в постоянна връзка, да отблъснете от себе си човек, чието внимание се опитвате упорито да привлечете. Заслужава ли си да рискувате?

 

Телец

 

Най-голямата ви грешка през тази седмица би била да обсъждате любовните си вълнения с обичайните приятели. Отношението им ще се отрази негативно на самочувствието, а и на самоувереността ви. По необясним начин ще ви създаде напълно излишни вътрешни задръжки и ще затрудни комуникацията на романтично ниво. Външната намеса обикновено пречи на личните отношения, постарайте се да я избегнете. Следвайте чувствата си.

 

Близнаци

 

Любовният ви живот през тази седмица ще прилича досущ на театрална постановка. Ще се редуват драматични с комични етюди, стремителни „атаки“ с пасивно изчакване. А най-интересното от всичко е, че самите вие ще „режисирате“ пиесата. Което трябва да ви подскаже, че „финалната сцена“ зависи от вас. Ако позволите на емоциите да победят логиката ще продължите да живеете с илюзиите си и далеч от реалността.

 

Рак

 

Имате нужда от промяна, жадувате за бурни любовни емоции? Действайте смело, през тази седмица за вас „всички светофари ще светят в зелено“. Единственото, което трябва да направите е да вземете инициативата в свои ръце. Да вярвате в себе си и да сте искрени. Околните ще толкова сърдечни и приветливи, колкото и вие. Както обвързаните, така и тези, които още търсят подходящия човек, ще попаднат в бурния водовъртеж на романтиката и ще усетят силата й.

 

Лъв

 

Краят на лятото наближава и може да ви обземе меланхолия. Звучи малко странно, но няма да изглеждате тъжни, а далеч по-чувствени, по-привлекателни и по-магнетични. Ще сте в състояние да спечелите сърцето и душата на когото си поискате, което няма как да не се отрази на настроението ви. Не се „заигравайте“ и не създавайте връзки просто за разнообразие. Давайки лъжливи надежди ще навредите необратимо на имиджа си и рано или късно ще попаднете в същата незавидна ситуация. Рискът не си заслужава.

 

Дева

 

Топлите слънчеви дни ще ви изпълнят с топли чувства. Разговорите с половинката ви ще станат доста по-лесни, а спорните моменти ще се разтворят във въздуха като следобедната мараня. Необвързаните също няма да скучаят. Новите контакти ще са малко, но за това пък тези, с които общуват от доста време, ще ги изненадат с неподозирани качества и предложения. Не е изключено от невинна на пръв поглед закачка да избухне изгарящ любовен пламък.

 

Везни

 

Всичко, случващо се с вас и около вас през тази седмица ще е полезно, защото ще ви помогне да се освободите от илюзиите си. Ще виждате фактите в съвсем реалната им светлина. Първоначално ситуацията може и да не ви хареса или по-точно да ви смути, но съвсем скоро ще осъзнаете, че всъщност за вас така е по-добре. Чувствата няма да са така горещи, но ще са искрени. Обектът на интереса ви може да не е идеален като за изложба, но ще е истински. И няма да са ви нужни специални причини, за да сте доволни.

 

Скорпион

 

Стремежът ви към непознатото, скритото и тайното ще се изостри до крайност през тази седмица. Ще сте готови на всичко друго само не и да вървите по простите и преки пътища към целта си. Напротив, обиколните и „стръмни“ пътеки, предизвикателството на препятствията ще ви привличат като магнит. Бъдете предпазливи. Отказвайки да видите очевидното може да дадете възможност да ви въвлекат в грозна интрига. Ако се надявате на разбиране, не се изживявайте като персонаж от криминален сериал.

 

Стрелец

 

Както знаете, любовта предполага да приемате човека до себе си такъв, какъвто е, т.е. с положителните и отрицателните му качества. През тази седмица ще се наложи да се справите с повече от едно предизвикателство. Половинката ще ви разкрие тайна, за която не сте и подозирали и която малко или много ще се отрази на отношенията ви. Приемете го като проверка за силата на чувствата си. Решението да продължите или прекратите връзката ще зависи от вас, но не забравяйте, че и последствията ще са за ваша сметка.

 

Козирог

 

Каквото и да ви се случи, няма да е изненадващо. Интуицията ви ще е необичайно силна и дълбоко в себе си ще сте готови за всяко преживяване. Обаждане на човек от миналото ще ви зарадва, защото ще е възможност безболезнено да възобновите прекъсната наскоро връзка. Покана за среща от човек, с когото общувате от скоро също ще ви зарадва, защото ще е възможност да се сближите и опознаете по-задълбочено. А най-хубавото е, че нищо няма да е в състояние да ви извади от непоклатимото ви спокойствие.

 

Водолей

 

Усещането за изолираност и неразбиране ще ви преследва твърде често през тази седмица, независимо дали сте във връзка или не. Ако вече имате приятел/ка, то най-вероятно той/тя ще е потопен в собствените си мисли, ще се опитва да се справи самостоятелно със злободневните си проблеми и няма да ви удостоява с толкова внимание, колкото бихте желали. Проявете съпричастност и търпение, вместо недоволство. В края на седмицата градусът на чувствата ще се повиши и романтиката отново ще се настани помежду ви.

 

Риби

 

Като едни истински Риби през следващите няколко дни се опитайте да „плувате по течението“. Оставете инициативата в ръцете на половинката и реагирайте така, че да го/я зарадвате. Реагирайте гъвкаво, правете онова, което очаква от вас. Само така ще предотвратите куп разправии и неприятни разговори. В края на седмицата той/тя ще намери начин да покаже, че разбира и високо оценява жеста ви. Какво по-добро от ясното съзнание, че връзката ви е в пълен синхрон!

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия