Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 септември

Вижте какво ви очаква през периода

2020-09-08 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Вземете инициативата в свои ръце, определяйте срещи, въздържайте се от двусмислени изказвания, опитайте се да реализирате желанията си преди Марс да премине в ретроградно движение. След като това се случи е възможно да ви потърси човек от миналото. Не се съблазнявайте от мисълта да поддържате няколко връзки едновременно. Шансът „от два стола да паднете на земята“ не е за подценяване.

 

Телец

 

Изненадващо ще установите, че някой, с когото поддържате чисто прагматични отношения, свеждащи се до участие в група по интереси, клубна дейност или друго подобно безобидно занимание напълно отговаря на представите ви за романтичен партньор. Изгарящото желание да разкриете чувствата си ще ви обхване почти мигновено и ще е трудно да го овладеете. Направете решителната крачка, така или иначе няма какво да губите. Ако ви отговорят с взаимност ще е награда за смелостта ви, ако ви откажат ще си спестите мъчителната фаза на чакането и неизвестността.

 

Близнаци

 

Преживяванията ще са удивителни през тази седмица. Ще получавате сигнали за романтичен интерес към вас от няколко различни посоки. Не се опиянявайте в мисълта за собствената си неповторимост, тя ще ви подведе. По-добре се опитайте да прецените кой от кандидат-половинките би ви допаднал/а най-много и отделете на потенциалното гадже малко повече внимание отколкото на останалите. Всичко, което ще се изисква от вас след като го/я спечелите е да запазите постигнатото.

 

Рак

 

Ако вече имате приятел/ка, то отделяйте повече време за дейности, които и двамата обичате. Въздържайте се от критики и обвинения. Думите ще отекват дълго в съзнанието ви, ще охлаждат чувствата и ще пречат на връзката. Що се отнася до необвързаните, тяхното настроение през тази седмица ще е по-скоро меланхолично, отколкото романтично и биха отговорили на ухажване само в краен случай. Което е по-добре, защото дори да стартират нови отношения, те ще са крехки и нетрайни.

 

Лъв

 

Кога, ако не сега и на кого, ако не на вас ще се случи да се потопи в дълбоките вълни на романтиката. Та нали Венера е вече във вашия знак! Събитията ще се развиват с шеметна скорост и всеки от вас, който се е надявал да намери идеалния партньорь наистина ще попадне на такъв. През „седмицата на големите промени“ емоциите ще са много и интересни. Овладейте стихийните пориви, ако искате да им се наслаждавате по-дълго.

 

Дева

 

Романтичните преживявания няма да са дефицитни през тази седмица, независимо дали вече сте във връзка или все още търсите „астрологичното си съвпадение“. Както тонусът, така и настроението ви ще са стабилни. Обвързаните трябва да реагират с усмивка на странностите на приятел/ката си и да не се впускат в излишни спорове. Онези, чието сърце все още е свободно, трябва да общуват по-непринудено и да скъсят разстоянието с обекта на интереса си.

 

Везни

 

Сравнително често ще попадате в противоречиви и неясни ситуации. Ако все още нямате постоянен/а приятел/ка, то останалите членове на компанията, в която се движите може да се опитат да ви „свържат“ с някого, само за да не се различавате от тях. Дори да се случи, няма да ви хареса и за вас е по-добре да прекратите процеса в самото му начало. Що се отнася до обвързаните, те трябва да са много внимателни. Наблюдавайте поведението на половинката си. Не е изключено да установите, че има интерес към най-добрия/та ви приятел/ка. Опитайте се да разберете причините преди да произнесете думата „раздяла“.

 

Скорпион

 

Желанието ви за романтични преживявания ще е по-силно от обикновено. Свободните Скорпиони ще се втурнат в стремително търсене на обект на чувствата си. На тези, които съвсем от скоро споделят пътя си с някого, може да им хрумне да предложат юридическо оформяне на отношенията. Препоръката и към едните, и към другите е да не се опитват да изпреварват събитията. Прибързаните решения може да се окажат фатални.

 

Стрелец

 

Време е да разгърнете въображението си, независимо дали вече сте открили „личността на живота си“ си или не. Разликата е, че едните ще могат да реализират мечтите си заедно с него/нея, а другите в процеса на реализация ще разберат кой има същите мечти и е съгласен да извървят пътя към тях заедно. Оценете факта, че самите вие ще сте творци на щастието си.

 

Козирог

 

Контактите ще са интензивни. С доста хора ще се запознаете през тази седмица. Може да изглежда странно, но ще проявите много по-устойчив интерес към тези, с които имате еднакви принципи и влечения, отколкото онези, с които имате еднакви емоции. Вероятността да се впуснете в любовна връзка е минимална, а ако все пак го направите, няма да задържи вниманието ви за дълго. Ще завърши почти толкова вяло, колкото е започнала, но пък раздялата няма да е болезнена.

 

Водолей

 

Изведнъж ще откриете неподозирани качества у човек, когото отдавна познавате. Ще ви се разкрие по съвсем различен начин и ще разпали у вас искрата на любовта. Най-сигурният начин да си осигурите взаимност е да подходите шеговито и без да бързате. Любовта ще стимулира въображението ви и ще ви подскаже как да го/я впечатлите. И не прекалявайте, има разлика между приятна и плашеща изненада.

 

Риби

 

Без да сте си го поставяли за цел ще започнете едновременно и реална, и виртуална романтична връзка. Ситуацията ще е доста объркана и ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Куп въпроси без отговор ще изпълнят съзнанието и усещането за безизходица ще ви натъжи. Дайте си кратка пауза през втората половина на седмицата. Опитайте се да анализирате реалните и видими факти, в които сте сигурни. Формулирайте желанията и очакванията си и ще знаете точно в каква посока трябва да е следващата ви стъпка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия