Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 август

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-08-10 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 август
Снимка: Pexels

Овен

 

Огледайте най-близкото си обкръжение. Любовта ще ви изненада от там, от където най-малко я очаквате. Съвсем близо до вас е човекът, който ще ви мотивира, ще ви накара да видите света в нова светлина и ще ви подскаже какво трябва да промените, за да се чувствате добре. Представителите на вашия знак, които вече са приели някого в сърцето си трябва да помислят как да освежат и задълбочат отношенията.

 

Телец

 

Любовта ще ви изпълни в момента, в който постигнете хармония със собственото си Аз. Не е нужно да жертвате себе си за някой друг, нито да изисквате от когото и да било да го прави за вас. В основата на отношенията ви трябва да има взаимност и синхрон в желанията и стремежите. С малко повече въображение ще стигнете до крайната цел.

 

Близнаци

 

Запознанства да, ще има, но на страстна и продължителна любовна връзка не се надявайте. Всичко ще започне с безобидни закачки и ще свърши на ниво „свалка“ и обещание за чат и телефон. Не се разстройвайте, обаче. Лятото предразполага към такива краткотрайни романтични емоции. Ако пък вече имате любим човек, не започвайте успоредна връзка и избягвайте острите спорове по незначителни теми.

 

Рак

 

Някой ще се опита да възстанови наскоро прекъсната връзка. Много внимателно помислете дали искате, преди да кажете „да“. И точно в същия момент около вас вероятно ще започне да гравитира личност, която на пръв поглед изцяло ще удовлетворява критериите ви за привлекателност. Що се отнася до обвързаните, те трябва да знаят, че прекалените капризи не са най-добрият стимул за поддържане на любовни отношения.

 

Лъв

 

Емоциите ще са противоречиви, а настроението нестабилно. Позицията на обвързаните Лъвове е по-благоприятна, защото половинката им, виждайки че са замислени и недоволни, ще направи всичко възможно да ги успокои и окуражи. Що се отнася до онези, чиито сърца са свободни, то те трябва да знаят, че изборът е в техните ръце. От тях зависи да решат дали да позволят на тъжните мисли да изпълнят съзнанието им или да поддържат добро настроение с предпочитани развлечения в търсене на истинската любов.

 

Дева

 

Както знаете, противоположностите се привличат. През тази седмица е много вероятно да попаднете на някой, който е пълната ви противоположност и просто да не можете да се откъснете от него/нея. Добрата новина е, че той/тя ще чувства същото към вас. Началото на връзката ще е бурно, а самата връзка най-вероятно ще е кратка, защото нито един от двамата няма да е готов да отстъпи на другия. Колкото и малко да е времето, прекарано заедно, със сигурност и двамата ще научите нещо полезно за себе си.

 

Везни

 

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Запълвайте времето с обичайните си занимания. Обстановката ще е спокойна, независимо дали сте във връзка или не. Това, отегчително в някаква степен спокойствие, най-вероятно няма да се хареса на Везните, които вече имат избраник/ница и, обхванати от типичните си съмнения, може да си внушат, че той/тя не ги обича и за това не предлага нищо разнообразно, вълнуващо и романтично. Не споделяйте опасенията си, ако не искате съвсем да изпуснете ситуацията от контрол. По-добре ще е да не прекалявате с претенциите и да се насладите се на онова, което имате.

 

Скорпион

 

Въодушевлението ви прави привлекателни, проницателни и инициативни. Изведнъж ще усетите, че покрай вас гравитира някой достатъчно смел, напорист, решителен и целеустремен, готов да се престраши и да ви разкрие чувствата си. Не го/я отблъсквайте. Направите ли го, ще се лишите от бурни преживявания, които при това ще продължат достатъчно дълго, за да не желаете да ги прекратите. Що се отнася до намиращите се вече в любовна връзка, обстоятелствата ще са благоприятни да обсъдят даже темите, които половинката им до момента упорито е избягвал/а.

 

Стрелец

 

Събитията ще са противоречиви и леко неясни. От вас зависи дали ще се случат промените, които желаете и очаквате или не. Въздържайте се от импулсивни постъпки и наблюдавайте. Обвързаните ще могат да обсъдят с половинката си даже най-трудните и свързани със сериозни противоречия въпроси. Необвързаните най-после трябва да спрат да се надяват на случайността и да проявят инициатива. Смелостта обикновено печели привърженици.

 

Козирог

 

Случвало ли ви се е да ви сватосват? Не! Е, тази седмица бъдете готови да станете „жертва“ на приятелите си. Сякаш са се наговорили, ама поне двама ще започнат да ви обясняват, че задължително трябва да ви запознаят с човек, който със сигурност ще ви допадне, направо сте си „лика-прилика“. Какво пък, нищо страшно няма. Съгласете се, може наистина да ви допадне. Ако не друго, поне ще имате още едно вълнуващо преживяване, за което да разказвате, когато сте в непозната компания.

 

Водолей

 

Ако половинката ви се държи странно, муси се, мърмори си под нос и отклонява предложенията за среща, значи умишлено или не, сте „сгазили лука“, „стъпили сте на криво“, изобщо… направили сте нещо неприемливо. Най-вероятно става дума за неизпълнено обещание, което с типичния си широк поглед „над нещата“ сте забравили. Използвайте най-милата си усмивка, най-нежния си гласец и разберете „къде е заровено кучето“. След това всичко ще е лесно. И никога повече не давайте обещания, които не възнамерявате да изпълните.

 

Риби

 

Контактите ви ще са доста разнообразни, предимно необвързващи. Различни компании ще ви канят да присъствате на партитата им, където със сигурност ще се запознаете с нови хора. Почти във всяка една група ще попаднете на интригуващи събеседници, с вашия начин на мислене и предпочитания. Едва ли ще започнете романтична връзка с някой от тях точно през тази седмица, но със сигурност повечето ще продължат да ви търсят и за напред. Времето ще ви даде възможност да избистрите чувствата си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия