Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 юли

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-07-20 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 юли
Снимка: Pexels

Овен

 

Емоциите ще са свързани с нови интернет-запознанства, участие в някаква група или организирано мероприятие на живо, където ще визуализирате виртуалните си приятели. Ако съществуващите ви отношения са в криза, то през тази седмица най-вероятно ще ги прекратите. Не съжалявайте, очевидно са загубили значимостта си и е време да вървите напред.

 

Телец

 

Предстоят приятни емоции, но и доста сложни решения. Ако поставяте начало на нова връзка, то следвайте интуицията си и не се страхувайте от промените. За вече обвързаните е препоръчително да се въздържат от пориви на ревност и да се преборят със собствената си неувереност. Направите ли го, проблемите, каквито и да са, ще се решат от само себе си.

 

Близнаци

 

Не се страхувайте да покажете чувствата си на половинката. И от друга страна, приемете неговите/нейните сигнали за привързаност като естествен отговор на искреността ви. Правете всичко възможно да съгласувате действията си. Връзката ви ще се задълбочи.

 

Рак

 

Общителни сте, привлекателни и въздействащи. Ако сте и достатъчно откровени, директни и усмихнати със сигурност ще спечелите вниманието на личността, която ви привлича. И условията за ново начало ще са на лице. Нещото, което не бива да правите е да водите разговори за пари и да разказвате какво наскоро сте си купили.

 

Лъв

 

Не мислете само за себе си. Ако вече сте във връзка, обръщайте внимание на проблемите, които любимият човек се опитва да сподели с вас. Усетите ли, че сте разсеяни, раздразнителни и самодостатъчни, отклонете предложенията за среща. Ще кажете нещо неподходящо и ще си създадете проблеми, с които трудно ще се справите.

 

Дева

 

За известно време няма да можете да се виждате с половинката си. Не стойте безучастни, „подгрявайте“ го/я с интригуващи съобщения, подсказващи чувствата ви. Нали сте чували твърдението „далече от очите – далече от сърцето“. Напомняйте за себе си, за да не му/й позволите да мисли за друг/а.

 

Везни

 

Необходимостта от свежи емоции може да ви подтикне към погрешни действия, като например да отговорите на закачките на някой, който не е безразличен към вас. Необходимостта от нови впечатления съвсем не означава, че трябва да създавате успоредна връзка. Напротив, подсказва ви, че наистина е хубаво да преживеете нещо непознато, но няма пречки да го направите заедно.

 

Скорпион

 

Леко объркани ще са любовните отношения през тази седмица. Както вие, така и половинката ви през цялото време ще сте някак прекалено войнствени и неотстъпчиви. Разговорите ще се въртят около стари прегрешения, спорове, двусмислени намеци. Овладейте се. Оставите ли емоциите да замъглят разума, връзката ще се скъса там, където е най-тънка, а именно на тема „честолюбие“ и възстановяването й най-вероятно ще се окаже невъзможно.

 

Стрелец

 

Следвайте вдъхновението си. То ще е най-силният ви коз през тази седмица. Предложете на половинката си да реализирате всички романтични идеи, които ви хрумнат. Или направо ги подгответе и го/я поканете да участва. Направете решителната крачка, преживяванията ще са незабравими.

 

Козирог

 

Влюбените представители на вашия знак през тази седмица трябва да се отърват от илюзиите. Не идеализирайте, но и не демонизирайте любимия човек. Придържайте се към реалността и си дайте сметка за истинските си чувства. Не го ли направите, ще изпратите връзката си в „девета глуха“, от където няма излизане и ще прогоните собственото си щастие.

 

Водолей

 

Ще сте доста по-мечтателни и романтични от обикновено. А и по-отстъпчиви. Ако е имало някакви спорове и разправии между вас и половинката ви, сега е моментът да ги изгладите. Дори онези, чиято връзка е била в критична точка и на прага на раздялата, ще са в състояние да поставят ново, при това още по-вълнуващо, начало. Не си заслужава да се отказвате.

 

Риби

 

Привлекателни сте и въздействащи. Ще можете да спечелите, което си пожелаете сърце, но ако искате да сте щастливи, не бива да прекалявате. Не се опитвайте да манипулирате нито половинката (ако сте във връзка), нито обожателите си (ако все още не сте попаднали на точния човек). Мислете в перспектива и не злоупотребявайте с влиянието си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия