3 двойки зодии, които скоро ще се разделят

Вижте кои са те

2020-07-21 18:00:00
3 двойки зодии, които скоро ще се разделят
Снимка: Pexels

Карантината и пандемията от коронавирус повлияха на много сфери от живота ни, включително и на любовната. Затова, най-вероятно тези двойки зодии скоро ще се разделят, особено ако са живели заедно по време на карантината.

 


Дева и Везни

 

Девите са много критични към околните и винаги анализират всичко. Когато са във връзка с някого, те знаят защо са с този човек, на какъв етап са от връзката и какво бъдеще искат. А по време на карантината са имали много повече време и възможност да обмислят нещата, да осъзнаят има ли смисъл в тази връзка и как трябва да продължат. Анализирали са плюсовете и минусите. Девите са изнервени на Везните, защото Девите са директни и открити, доста решителни. А Везните винаги се колебаят, избягват споровете и понякога премълчават това, което мислят. Това е подразнило Девите - те не могат да чакат някой да вземе важно решение и искат партньор, който да е честен с тях. А и Везните са разхвърляни и непукисти, което пак изнервя подредените Деви.

 


Скорпион и Водолей

 

"Всичко или нищо" e девиз на Скорпионите. Така те смятат и за връзките - или се отдават напълно, или предпочитат да са необвързани. Не искат несериозна и нестабилна връзка, която да е само за забавление. Тези зодии са се радвали на карантината, защото това е бил шанс да опознаят по-добре партньора, да прекарат много време с него, да създадат по-дълбока връзка и да споделят повече. Водолеите, обаче, са много независими, служат си с логиката, не се оставят на чувствата и емоциите и не споделят какво изпитват. Не приемат романтичната връзка като нещо много важно и сериозно, а това вбесява Скорпионите. Водолеите предпочитат да прекарват време сами. Дори да обичат Скорпиона, те изглеждат дистанцирани и студени. Тези две зодии държат на принципите си и никой не би направил компромис заради другия.

 

Овен и Риби

 

Овните се нуждаят от много лично пространство и време за себе си - за свои любими занимания, за релакс. За тях, да бъдат постоянно с гаджето, да не излизат много и да не виждат почти никого, е било много натоварващо по време на карантината. Чувствали са се в затвор, сякаш някой ограничава свободата им. Рибите пък са непоправими романтици, копнеят за истинска и голяма любов, искат постоянно да са с партньора и да споделят всички моменти заедно. Това е било прекалено за Овните, а Рибите са се почувствали наранени. Рибите са домошари и за тях карантината е била хубава, а Овните са искали да стоят много време навън с приятели. Огнените Овни също са страстни и романтични, но не могат постоянно да обръщат внимание на половинката.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия