Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 юли

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-07-13 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 юли
Снимка: Pexels

Овен

 

Ако любимият човек непрекъснато ви атакува със странни приумици, опитайте се да разберете каква е причината. Проявете отстъпчивост, ще се окаже най-ефективният начин за изглаждане на „острите камъни“ във взаимоотношенията ви. Що се отнася до необвързаните, не е изключено да попаднете на личност с огнен характер също като вашия. Едно е сигурно, няма да скучаете.

 

Телец

 

Любовните отношения през тази седмица ще са неспокойни, динамични и често тревожни. Не натоварвайте любимия човек с прекалени претенции и завишени изисквания, ако искате все пак да запазите връзката си. Някой ще се опита да привлече вниманието на необвързаните към себе си, провокирайки ги непрекъснато. Ако случайно реагират и излязат от „телешкото си спокойствие“ ще е само от любопитство.

 

Близнаци

 

Въздържайте се от двусмислени изказвания, неясни обещания и заядливи намеци за изневяра. Ефектът ще ви завари неподготвени, независимо дали наистина имате намерения да „кривнете в страни“ или просто се опитвате да изнервяте половинката си. Стремежът към малко разнообразие в крайна сметка може да се окаже разрушителен.

 

Рак

 

Предстоят интересни събития, които ще ви позволят да видите половинката си в съвсем друга светлина. Първоначално може леко да ви шокира, но съвсем скоро чувствата ще ви изригнат с нова сила. Представителите на вашия знак, чието сърце още е свободно ще попаднат на пълната си противоположност. Най-вероятно ще ги обземат противоречиви чувства: лек страх, примесен с любопитство. Взаимоотношенията може и да се задълбочат, но не веднага.

 

Лъв

 

За влюбените Лъвове, които вече са намерили подходящия човек, предстои една почти идилична седмица. Отношенията ще са спокойни, а на вас няма да ви остане нищо друго освен да им се наслаждавате. Що се отнася до необвързаните Лъвове и най-вече Лъвици, вълненията и преживяванията ще са загадъчни. В орбитата им изведнъж ще се появи някой с вид на пълен неудачник, но пък за сметка на това чаровен, недостъпен и странен. Перспективата за сериозна връзка е твърде мъглява, но усещането, че нещо им се изплъзва и не са в позиция да контролират ситуацията ще бъде шокиращо.

 

Дева

 

Подсъзнателно през тази седмица може да усещате, че е по-добре да не се виждате всеки ден с любимия човек. Наистина е така. Интуицията ви подсказва, че сте напрегнати и е за предпочитане да сте предпазливи. Ограничете срещите, за да избегнете неприятните разговори, засенчващи чувствата и пораждащи недоверие. Подарете си малко лично време, за да си дадете сметка на какъв етап е връзката си, какво очаквате и какво според вас би трябвало да се промени.

 

Везни

 

Приемайте предложенията на любимия човек радушно, колкото и странни да ви изглеждат. Те ще внесат нещо ново, освежаващо и мотивиращо в отношенията ви. Контактите на необвързаните ще са интересни. Ще ги извадят от рутината, ще наситят ежедневието им с увереност и лекота. Нечие присъствие ще се окаже по-важно от повечето идеи, към които са били насочени усилията им до преди няколко дни.

 

Скорпион

 

Не се опитвайте да манипулирате и ограничавате половинката си. Единственият ефект от подобни действия ще е, че ще се дистанцира от вас и ще се опитва да ви избягва. Ако усетите, че губите почва под краката си, измислете някое привлекателно развлечение, което ще успокои обстановката. Необвързаните ще привлекат вниманието на някой, когото харесват, но за кратко. Краят на общуването ще е толкова внезапен, колкото и началото.

 

Стрелец

 

Мисълта за раздяла може твърде често да проблясва в съзнанието на обвързаните представители на вашия знак. Най-важното е да се въздържате от импулсивни решения и да помислите дали връзката ви е наистина изчерпана или има начин да разпалите старата страст. Погледът на необвързаните ще е обърнат по-скоро към себе си, отколкото към околните. Самосъзерцанието до голяма ще неутрализира „ловния“ им дух и ще са готови да заменят ролята на преследвач с ролята на преследван. Съвсем скоро ще стане ясно как ще им се отрази тази промяна.

 

Козирог

 

Отношенията на намиращите се във връзка може да преминат през лека криза. Почти непрекъснато да са в разнобой. Изведнъж да установят, че целите и начинът им на мислене са различни. Помислете до колко ситуацията е заблуждаваща преди импулсивно да разрушите изграденото до момента. Ако пък съвсем скоро сте прекратили връзката си, не е изключено да я възстановите по инициатива на партньора или чрез намесата на трети човек. Доверете се на чувствата си.

 

Водолей

 

Любимият човек ще ви сподели тайна, която до този момент по някакви причини грижливо крие от вас. Дали е поради неудобство или поради страх да не ви загуби не е ясно, но каквото и да чуете не бързайте да го/я съдите. Всеки има право на своите грешки, вие също сте допускали такива не веднъж. Вероятността за необвързаните да попаднат на човек, който ще им допадне от първата секунда не е за пренебрегване. Ако това все пак се случи, въздържайте се от прояви на ексцентричност, които вместо да предизвикат интерес към вас може да навредят на имиджа ви.

 

Риби

 

Запазете спокойствие, ако любимият човек изведнъж започне да води борба за превъзходство и да се опитва да доказва важността си. Приемете, че е въпрос просто на „лош момент“, а не на липса на чувства. Ако съзнателно избягвате споровете и не отговаряте на провокациите рано или късно той/тя ще се умори от собствените си игрички и ще поиска извинение. Необвързаните трябва да знаят, че не е добра идея да градят отношенията си за чужда сметка или за да направят на пук на някого. Резултатът като цяло може да се окаже катастрофален.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия