3 двойки зодии, които се влюбват от пръв поглед

Вижте кои са те

2020-07-15 18:00:00
3 двойки зодии, които се влюбват от пръв поглед
Снимка: Pexels

Между тези 3 двойки зодии има химия и те са доказателство, че има любов от пръв поглед. Веднага са привлечени един към друг и нещата между тях започват да се развиват бързо. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Лъв и Овен

 

Две огнени зодии. Усещат привличане, хлътват и връзката става дива и много страстна. Овните са управлявани от Марс, планетата на страста и агресията, затова тези зодии не се страхуват, преследват тръпката си и получават своето. Лъвовете имат големи сърца, харесва им да бъдат глезени и обичани и се радват на вниманието, което им дават Овните, както и на тяхната решителност. И двете зодии бързо се възстановяват от разбито сърце, затова не се страхуват да бъдат уязвими и да се открият пред другия.

 

Рак и Риби

 

И двете са водни зодии, затова си пасват много добре. Те са като двойка от старите филми или приказките. В началото Раците са малко срамежливи и се страхуват да се открият напълно пред новия партньор. Но Рибите успяват да ги омаят, защото са мили, загрижени състрадателни. И Раците излизат от черупката си. Рибите имат силна интуиция и усещат от какво точно имат нужда Раците, за да се чувстват сигурни. Раците жадуват за дълбока, сериозна и дълга връзка и се отдават напълно. Това много се харесва на Рибите, те мечтаят за голямата любов от малки.

 

Везни и Лъв

 

Тези две зодии винаги са душата на компанията. Много са весели, общителни, обичат да ходят по купони и светски събития. Ако погледите им се засекат по време на парти или официално събитие, веднага ще се влюбят един в друг. И Лъвовете, и Везните, са много харизматични, чаровни, топли хора, затова между тях има истинска връзка. Много добре си пасват. Лъвовете не се страхуват да се влюбят и да се отдадат напълно на партньора, а Везните са истински романтици и жадуват за любов. Те са естети и се възхищават на Лъвовете. А това много се харесва на Лъвовете, защото така някои повдига самочувствието им.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия