4 зодии, които скоро ще си намерят гадже

Вижте кои са те

2020-07-03 18:00:00
4 зодии, които скоро ще си намерят гадже
Снимка: Pexels

След карантината и с идването на лятото, някои от зодиите са жадни за приключения, емоции и ще започнат да ходят по срещи. Скоро ги чакат много вълнения, тръпки и нищо чудно да си намерят мечтаното гадже през лятото. Ето кои са те, според "Bustle".

 

Овен

 

Те са огнени знаци и вече копнеят за по-динамичен и вълнуващ живот. Ще се гмурнат бързо в забавленията, ще флиртуват и ще ходят по срещи. Изгарят от желание да намерят своята тръпка. Овните са много страстни зодии, имат нужда да разпуснат след мъчителната карантина и почти през всеки уикенд от лятото ще имат вълнуващи срещи.

 

Телец

 

Телците имат нужда да общуват повече след карантината, да се свързват с другите на по-дълбоко ниво, да водят смислени и дълбоки разговори. Те са много чувствени зодии и вече копнеят за физически контакт, за целувки и прегръдки. Това буквално ще ги излекува. Първо ще искат само да ходят на срещи, да флиртуват с някого и да имат интимни отношения, но не и сериозна връзка. Но по-късно ще осъзнаят, че търсят стабилна връзка.

 

Водолей

 

Тези знаци имат много енергия. Карантината беше труден период за тях, но скоро ще си възвърнат силите, енергията и ще се почувстват на място. Чакат ги много вълнуващи дни. Ще почувстват неща, които никога преди не са чувствали. Може да не успеят да създадат много сериозна и продължителна връзка, но определено ще са в настроение за срещи и любов. По принцип не са романтични, но сега това ще се промени.

 


Риби

 

Рибите просто обожават да са във връзка. Те мечтаят за любов от малки, харесва им да се чувстват специални и единствени. След карантината, те ще търсят дълбока, истинска и сериозна връзка. Ще искат да намерят човека за тях и да му се посветят. Може да изпробват някои приложения за запознанства.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия