Седмичен любовен хороскоп 29 юни - 5 юли

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-06-29 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 29 юни - 5 юли
Снимка: Pexels

Овен

 

Както вие, така и приятел/ката ви може да започнете да си поставяте твърде високи изисквания едни към други. Не се увличайте, за да не стигнете до обяснителни разговори и крайно неприятни взаимни обвинения. Що се отнася до необвързаните, изненадващо любовно обяснение може да ги атакува от там, от където най-малко очакват. Съгласете се на връзка. Може да е краткотрайна, но ще е вълнуваща.

 

Телец

 

Няма фактори, които биха помрачили отношенията ви през тази седмица. Неприятности може да създаде само собственият ви инат или пък желанието да контролирате всички действия и решения на любимия човек. Вместо това, опитайте се да поработите върху различията. Що се отнася до необвързаните, оценявайте не само външния вид, но и стремежите на личностите, опитващи се да влязат в живота ви.

 

Близнаци

 

Лятото въздейства върху емоциите и предразполага към любовни авантюри. А възможности за такива няма да липсват. И докато необвързаните могат да си позволят участие в няколко едновременно, то намиращите се във връзка трябва да преценяват много внимателно „отклоненията“, които са готови да направят. При всички случаи разумният подход е за препоръчане пред емоционалния, поне ако чувствата ви към половинката са истински.

 

Рак

 

Изненади предстоят както за свободните, така и за намиращите се във връзка Раци. Първите ще установят, че човек, когото познават от дълги години е тайно влюбен в тях и най-после ще събере смелост да разкрие чувствата си. Вторите пък ще установят, че поводите за съмнения и подозрения спрямо любимия човек са били плод на собственото им въображение и със сигурност ще се засрамят от поведението си. Най-лесният начин да се отървете от чувството на вина е да направите някаква приятна изненада и да зарадвате половинката си.

 

Лъв

 

Ако наистина обичате човека до себе си, избягвайте проявите на мнителност спрямо него/нея. С искрена усмивка ще разберете много повече, отколкото с мрачен поглед. Що се отнася до необвързаните, през тази седмица нечие старание да се сближи с тях може наистина да ги впечатли и да решат да скъсят разстоянието. Първата крачка може да направите и от обикновено любопитство, но следващата ще е от неподправен интерес.

 

Дева

 

Споделете с половинката тайните си желания. Дайте му/й възможност да ви опознае по-добре. Сравнете принципите, приемете недостатъците. Отношенията ви ще се задълбочат и стабилизират. Необвързаните ще попаднат на човек, който ще ги накара да се замислят върху житейските си цели и да ги формулират. Не е изключено точно той/тя моментално да заеме свободното място в сърцето им.

 

Везни

 

Въздействието ви ще е осезаемо, ще приповдигне настроението и ще повиши самочувствието ви. Фактът, че много хора се стремят да получат одобрението и да се доберат до компанията ви ще се отрази на отношението към любимия човек. Може да решите, че ви се полага да получавате повече, а да давате по-малко, което със сигурност е губеща тактика. Вместо това, проявете разбиране и грижа. Компенсацията за направеното от вас ще е многократно повече.

 

Скорпион

 

Предпочитанията ви или някои навици ще предизвикат спорове с любимия човек. Ще се наложи да направите някои отстъпки, ако искате да запазите връзката си. Що се отнася до необвързаните, преживяванията през тази седмица ще са по-скоро поучителни, отколкото вълнуващи. Някой ще реагира на интереса им със същото безразличие, с което те са го направили преди време спрямо друг.

 

Стрелец

 

Наблюдавайте поведението на любимия човек. Опитайте се да разберете желанията и стремежите му/и и да помогнете за реализацията им. Ще откриете нови, неподозирани до момента еднакви черти помежду си, които ще ви сближат още повече. Ако наскоро сте прекъснали връзката си, през тази седмица е много вероятно да я подновите. И то с много повече страст от преди.

 

Козирог

 

Дайте малко повече свобода на половинката си. Ако има нужда и желание да посвети част от времето на собствените си мисли, предпочитания, хоби, то нека го направи. Ще бъде полезен момент на преосмисляне на връзката и за двама ви. За необвързаните е препоръчително да се преборят с илюзиите си. Прекаленото идеализиране на предпочитаната личност рано или късно ще стане повод за разочарование.

 

Водолей

 

Въздържайте се от двусмислени изказвания. Вместо да повишите интереса на половинката към себе си може да го/я отблъснете, след като ви заподозре в лъжа. Никой не обича да бъде пренебрегван. За необвързаните единствената приложима препоръка е да не се опитват да започват успоредни връзки. Много бързо ще установят, че който се опитва да седне на два стола обикновено пада на земята.

 

Риби

 

Влюбените представители на вашия знак с удоволствие ще си сложат в началото на месеца „розовите очила“. Ако връзката е от скоро, то те ще са склонни да виждат в половинката си истинска приказна личност. Ако пък отдавна са заедно, ще са толкова отстъпчиви и добронамерени, че без никакви усилия ще изгладят съществуващите противоречия. Ситуацията е малко опасна само за Рибите, които все още не са във връзка. Строейки „въздушни замъци“ може да попаднат на грешния човек и да се почувстват дълбоко измамени.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия