4 зодии, които копнеят за обич

Вижте кои са те

2020-08-06 18:00:00
4 зодии, които копнеят за обич
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци копнеят за обич. Искат другите да ги забележат, самите те да направят впечатление и да се почувстват обичани и ценени. Не търпят някой да ги игнорира. Искат да усетят почит, любов, уважение. Ето кои са те.

 


Везни

 

Копнеят за обич и привързаност, тъй като ги управлява Венера - планетата на романтиката и красотата. Искат да се чувстват обичани, да флиртуват, някой да им прави романтични изненади. Много им харесва, когато някой им прави комплименти за тялото и фигурата - искат да бъде забелязано колко са красиви чисто физически. Харесва им някой да възхвалява фигурата и лицето им и да се любува на тях. Затова често постват снимки в социалните мрежи и изпращат селфита на близки и приятели. Имат нужда от одобрение.

 


Телец

 

Много чувствени зодии, които винаги мечтаят за любов и страст. Обожават да бъдат докосвани, целувани, да държат някого за ръка. Чувстват се щастливи и добре, само когато някой им се възхищава, обожава ги, прави им изненади, цени ги и говори за хубавитеим качества. Но искат и доказателства, не само думи - мили жестове, подаръци, много целувки и милувки. Радват се много, когато някой толкова ги обича, че винаги ги защитава, дори да не са прави. Харесват им публичните прояви на близост.

 


Лъв

 

Лъвовете цял живот копнеят за 2 неща - привързаност и внимание. Те са лидери, горди и искат винаги да бъдат забелязвани и всичко да се върти около тях. Чаровни са, знаят как да правят впечатление, но понякога могат да са леко груби с околните. Някои хора не знаят как да подходят към тях, Лъвовете искат постоянно внимание, някой, който им се възхищава и не спира да ги хвали. Най-доволни са, когато някои изпълнява капризите им и прави така, че нещата да станат по техния начин. Обичат изненадите и подаръците.

 


Риби

 

Любовта е най-важното нещо в живота им. Копнеят за привързаност, романтика, страст, любов като от приказките. Много държат на партньора, искат той да им отвръща със същото и да им покаже колко жи обича и цени. За съжаление, толкова много искат да са влюбени и да имат връзка, че понякога се съгласяват да са с човек, който не ги заслужава и не е достоен за тях. Рибите обичат да бъдат глезени, някой да им прави романтични изненади и да ги целува често. Копнеят за внимание и постоянно искат да гушкат гаджето. Но са много уязвими и чувствителни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия