Седмичен любовен хороскоп 18 - 24 май

Вижте какво ви очаква в любовта през периода

2020-05-18 19:30:00
Седмичен любовен хороскоп 18 - 24 май
Снимка: Pixabay

Овен

 

Настроението ви ще е неустойчиво и непредсказуемо. Малко опасна ситуация, защото и настроението на половинката ви ще е почти същото. Не пренебрегвайте неговите/нейните страхове и опасения. Споделяйте, но и изслушвайте. В края на седмицата избягвайте прибързаните решения, които може да предизвикат глупави спорове и неприятни разговори.

 

Телец

 

Обстоятелствата ще ви принудят за известно време да се отдалечите от половинката си, да се виждате доста рядко, а може би през първите дни на седмицата изобщо да не се виждате. Ако е възможно, не говорете по този въпрос с когото и да било. Непременно ще се намерят „доброжелатели“, които да ви информират за неговите/нейните действия без да сте ги питали, искайки да навредят на връзката ви. От вас зависи да я съхраните.

 

Близнаци

 

Плановете ви ще се променят динамично. При това една част по принуда, а други ще променяте самите вие предимно от скука. Възможно е половинката ви да реагира импулсивно остро на тази трансформации и да стане подозрителен/а. Излишно е да „си играете с огъня“ само, за да си създадете бурни емоции. Предупреждавайте приятел/ката си когато е възможно за намеренията си и проявете търпение спрямо неговите/нейните изблици на недоволство.

 

Рак

 

Доверете се на интуицията и пазете любовта си. Въздържайте се от нервни изблици, които обикновено се отразяват много зле на отношенията ви. Повтаряйте си, че никой не може да ви чете мислите и, ако искате нещо да се случи, просто трябва да го споделите. Ако държите на връзката си, не се вглъбявайте в анализи и разсъждения, а се потопете в искрени чувства.

 

Лъв

 

Отношенията с половинката ви още в началото на седмицата може да преминат през някаква криза. Не губете самообладание и не чакайте решение от странични личности. Чуждите съвети още повече ще усложнят ситуацията. Признайте си старите грешки, които изнервят половинката ви, вместо да ги „замазвате“, изваждайки на показ неговите/нейните.

 

Дева

 

Стари обещания може да попречат на актуалната ви връзка. Някой от миналото може да се опита да се намеси в настоящето. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и не инвестирайте емоции там, където вече ги няма. Спомнете си полезната мъдрост за врабчето в ръката и соколът в небето и запазете онова, което вече имате, вместо да строите пясъчни замъци.

 

Везни

 

Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено, защото ще се появят противоречия между вас и родителите ви или братя (сестри). Не си го изкарвайте на половинката. По-добрата тактика е да споделите и да го/я оставите да ви помогне до колкото може. Вслушайте се в съветите му/й, помислете дали са приложими за вашия случай. Ако друго не се случи, то поне със сигурност ще знаете, че имате до себе си сродна душа.

 

Скорпион

 

Състоянието на връзката ви през тази седмица зависи изцяло от вас. Не се противопоставяйте на всичко, което не ви харесва. Опитайте да сте по-отстъпчиви и по-малко критични. Търсете първо взаимност, а едва след това приоритет. Отнасяйте се с половинката си като с равен/а. Ще се убедите, че с обич, усмивка и желание дори големите препятствия се преодоляват лесно.

 

Стрелец

 

Изолирайте всички опити за намеса в личния ви живот. Нито едно от решенията ви не бива да е взето под чуждо влияние. Колкото по-отговорни сте за действията си, толкова по-правилни ще са те. Ако половинката ви се държи странно, не разчитайте някой друг да ви обясни причините. Разберете ги от него/нея. Може би пък някоя ваша постъпка е в дъното на цялата ситуация?

 

Козирог

 

Привлекателни сте и едновременно с това излъчвате усещане за сигурност. Половинката ви почти непрекъснато ще споделя проблемите си. Преценете дали наистина са сериозни или той/тя просто си мрънка. Ще ви помогне да се ориентирате в следващите си действия, а именно дали има нужда от пряката ви помощ и намеса или се очаква да влезете в ролята на добър слушател. И в двата случая основната ви (и не лесна) задача ще е да стабилизирате емоциите.

 

Водолей

 

Правилната тактика през тази седмица ще е да комбинирате богатата си фантазия с чуждия опит, но не този на приятелите си, а този, за който сте научили от филмите, книгите и други подобни източници. Проблемите, каквито и да са, ще са създадени от външни фактори, предизвикващи недоразумения, разминавания, съмнения. Преди да решите да се сърдите, да показвате характер и да говорите за раздяла, опитайте се да вникнете в същността на фактите. Само така ще избегнете неприятните емоции.

 

Риби

 

Всяка връзка (в прекия и преносен смисъл) се къса там, където е най-тънка. Ако вашата любовна връзка през тази седмица започне да става несигурна и покаже тенденция към скъсване, то помислете къде й е слабото място и се постарайте да го укрепите. Ще се справите успешно, ако преди да направите решителната крачка, обсъдите с половинката си ситуацията и попитате какво е неговото/нейното мнение. Само така няма да губите сили и време, действайки по схемата на „пробата и грешката“.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия