3 зодии, които не стават за брак

Ето кои са те

2020-04-14 18:00:00
3 зодии, които не стават за брак
Снимка: Pexels

Тези зодии не са подходящи за брачни партньори. Може да обичат силно, да копнеят за половинка, но някои черти в характера им не ги правят мечтаните съпрузи. Вижте кои са те.

 


Дева

 

По принцип, тези зодии са сериозни, отговорни и на тях може да се разчита. Внимателни и работливи са, но са прекалено големи перфекционисти, което може да е доста натоварващо. Ако се нуждаете от тях, ще се отзоват и ще ви помогнат, харесват сериозните връзки. Но лесно се разочароват от вас, дори от малка грешка. А и вечно ще спорите за дреболии - те обичат да водят спорове, да се доказват, ще ви обвиняват за малки неща и няма да стигнете до консенсус. Ще направят всичко да докажат правотата си, ще ви изтощят и ще искат да признаете, че грешите.

 


Везни

 

Много мили и влюбчиви зодии. Те са романтици, знаят как да накарат партньора да се чувства обичан и оценен. Правят изненади, глезят го, изслушват го. Можете да разчитате на тях, много държат на любовта и близките. Стабилни са и се стремят към хармония. Но те правят всичко възможно да намерят баланса и често се лутат. Не знаят как да постъпят във важни ситуации, много се колебаят и цялото натоварване за взимането на решение пада върху партньроа. Така се появяват доста проблеми. Колебаят се и се терзаят, когато трябва да решат какъв дом да купят, дали да живеят в друг град и т.н. А и са познати като флиртаджии.

 


Рак

 

За Раците любовта е всичко. Обичат силно, от малки копнеят да си намерят половинка, мечтаят за семейство и дом. Грижовни са към партньора, емоционални са, до любимия са, когато той е тъжен. Не обръщат гръб и опитват да разберат проблемите ви. Но за партньора е трудно да се справи с толкова емоционални и чувствителни знаци. Те са обсебващи, искат цялото внимание, искат да знаят всичко. Нараняват се от най-малкото, разстройват се лесно и могат да направят от мухата слон. Искат всичко да се върти около тях и винаги всичко да е съобразено с тях. Домошари са и не обичат забавленията. За партьора е изтощаващо да понася всичко това.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия