Седмичен любовен хороскоп 30 март - 5 април

Вижте какво ви чака в любовта тази седмица

2020-03-30 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 30 март - 5 април
Снимка: Pixabay

Овен

 

Подгответе се за противоречиви емоции през тази седмица. Началото ще е трудно. Не са изключени недоразумения, спорове, неясноти особено в последния ден на март… В първите дни на април общите теми за разговор ще са повече и по-интересни. От вътрешната ви увереност и готовност за отстъпки зависи отношенията ви да се развиват в посоката, която предпочитате.

 

Телец

 

Стремежът ви към авантюри и рискови приключения със сигурност ще стане повод за разправии с любимия човек. Отстоявайте свободата си и възможността за самостоятелни решения без да изисквате всички да се съобразяват с принципите ви. Не стигайте до крайности и излишни обяснения. Ако все още не сте намерили личността сърцето си, вслушайте се в съветите на по-опитните от вас. Ще се окажат полезни.

 

Близнаци

 

Ще подобрите изключително много състоянието на текущата си връзка, ако анализирате проблемите от предишните. Не повтаряйте едни и същи грешки. Онези от вас, които от скоро са във връзка или все още са в период на сближаване с предпочитаната личност ще се радват на взаимност.

 

Рак

 

Критични дни за любовните ви отношения през тази седмица ще са първите два от април. Тогава е най-добре да се уедините и да не осъществявате даже виртуални контакти с половинката си. Ще сте прекалено емоционални, леко меланхолични и може да направите неща, за които да съжалявате. В края на седмицата настроението ви ще е по-ведро и лесно ще намирате варианти за спорните ситуации.

 

Лъв

 

Не мислете, че новият месец трябва непременно да донесе нещо ново и в отношенията. Не е задължително, но не е и изключено. Някои от вас ще получат любовни обяснения, но някои може да решат, че връзката им е изчерпана. Изобщо, каквото и да правите, мислете за последствията. Защото няма по-тъжна картинка от ранен Лъв и по-зловеща от раздразнен.

 

Дева

 

Бурни емоции предстоят за онези от вас, които вече са във връзка. Изведнъж ще се отвори възможност за започване на нова, тайна и вълнуваща любовна авантюра. Помислете какво ще загубите, ако направите решителната крачка. Необвързаните Деви ще бъдат по-скоро пасивни на любовна тема, но само през първите дни на седмицата. След това почитателите им ще станат толкова активни в стремежа си да ги заинтригуват, че със сигурно ще ги извадят от зоната на собствения им комфорт.

 

Везни

 

Очарователни сте и няма да останете незабелязани. Ще получите разни интересни предложения, независимо дали сте във връзка или не. Не променяйте нищо в последните дни на март и не форсирайте събитията в първите дни на април. Освободете се от илюзиите и ориентирайте усилията към личностното си израстване.

 

Скорпион

 

Каквито и сблъсъци да сте имали до момента с половинката си през тази седмица ще можете да ги изгладите. Настроението ви ще е предимно оптимистично, а фантазията ще ви подсказва как да се измъкнете от неудобните ситуации. Не се вторачвайте в дреболии и не се увличайте по мимолетни флиртове. Минутите с любимия човек ще са вълнуващи.

 

Стрелец

 

Нуждата от разнообразие може да ви подтикне към необмислени постъпки. Въздържайте се от спонтанни решения, които биха разочаровали половинката ви. Ако чак толкова много ви се иска да промените нещо, то занимайте се с външния си вид. Със сигурност ефектът ще изненада положително както вас, така и близките ви, а най-вече любимия човек.

 

Козирог

 

Не е изключено да попаднете в критичната ситуация за избора между двете злини. Да се наложи да решавате дали да се придържате към принципите си или да направите компромис с тях за сметка на стабилността на връзката ви. Измислете благоприятен начин за обсъждане на въпроса, постарайте се да чуете и мнението на половинката си. Може би той/тя не си дава сметка за вълненията и съмненията ви.

 

Водолей

 

Преживяванията ще са много и разнородни, особено след вторник. Ще се простират от бурни чувства до неприятни интриги, а как ще завършат зависи от личната ви реакция. Проявете съчувствие към тревогите на половинката си. Опитайте се да разберете какво се случва, независимо че той/тя може да не прояви желание да споделя. Бъдете съпричастни. И не обръщайте внимание на злонамерени клюки, идващи от хора, които завиждат на щастието ви.

 

Риби

 

Ще се справите с някаква изключително заплетена ситуация през тази седмица. Ще получавате странни сигнали и почти неразбираема откъслечна информация. Случайно съвпадение след сряда ще ви помогне да „сглобите пъзела“. Необвързаните може буквално да се сблъскат с точния човек, а намиращите се във връзка ще започнат нов етап в отношенията си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия