Според датата на първата среща: Каква двойка сте?

Ето какво показва

2020-04-20 18:00:00
Според датата на първата среща: Каква двойка сте?
Снимка: Pexels

Знаете ли, че датата, на която е била първата ви романтична среща с половинката, оказва влияние върху връзката? Ето каква двойка сте вие, според първата ви среща.

 


21 март - 19 април

 

Обичате да се състезавате един с друг, понякога шеговито, друг път сериозно. Между вас има скандали, игрички, но и много страст и любов, която оставя белези. Най-добре е да станете съюзници и да побеждавате другите, а не да се тормозите един друг. Интимните ви моменти са прекрасни, връзката се развива бързо. Никога не ви е скучно, но трябва малко да забавите нещата, иначе бързо ще изгорите.

 


20 април - 20 май

 

Въпросите с парите са често обсъждани и влияят на вашата връзка. Дори често се карате кой да плати сметката и дали да я делите. Единият от вас може да е по-голям материалист и да е малко по-алчен. Ако обедините сили, може да спестите много пари и да сте спокойни за бъдещето. Но ако живеете заедно, ще имате доста финансови спорове.

 


21 май - 20 юни

 

Ако първата ви романтична среща е била в този период, вие много си говорите и си чатите постоянно. Но връзката е по-скоро весела, много се шегувате, флиртуате и рядко ставате сериозни. Не се оставяте на емоциите и не сте сигурни дали връзката е стабилна. Говорите си мръсни приказки и си имате прякори.

 


21 юни - 22 юли

 

Връзката ви е много емоционална, и двамата сте много чувствителни и влюбчиви. Семейството е всичко, поне за единия от вас. Затова и за двамата е много важно половинката да се разбира с членовете на семейството, с роднини и приятели. Връзката бързо потръгва, започвате да говорите за бъдещето, да правите планове, бързо заживявате заедно. Бързо създавате семейство и другите са учудени.

 


23 юли - 22 август

 

Вие сте любима двойка на всички, винаги изглеждате прекрасно и правите впечатление на партита и събития. Изглеждате елегантни, омайвате с вид и дрехи. Държите се на ниво в обществото и събирате всички погледи, когато сте заедно. Но когато останете сами се карате, единият винаги иска да доминира, може и двамата. А другият се чувства смачкан. 

 

23 август - 22 септември

 

Вие сте практична двойка. Отдавате се повече на съвместните домашни дейности и работата, здравето, а не толкова на емоциите и страстта. Готвите супи заедно, ходите по ресторанти, хапвате навън, говорите за храна, здраве, диети. Правите си масажи и спортувате заедно, когато можете. Чистите къщата редовно, подреждате и това ви сближава. Но сякаш липсва голямата любов.

 


23 септември - 22 октомври

 

Има два варианта - или ще сте заедно завинаги и ще ви очаква бляскаво, красиво бъдеще, или ще е караница, която никога няма край. Между вас има много силна и романтична любов. Но именно заради силните чувства, има и много караници и спорове. Трябва да работите, за да има баланс и хармония. Да правите повече компромиси и да сте равни, тогава връзката ви ще продължи вечно. Не робувайте на предразсъдъци и не се предвайте един друг.

 


23 октомври - 21 ноември

 

Много силна, напрегната връзка. Между вас има невероятно привличане, постоянно искате да сте заедно физически и не може да държите ръцете си далеч един от друг. Страстни сте и сексът е изключително важен за връзката ви. Но ако останете заедно по-дълго и мислите за сериозни неща, ще трябва да обръщате повече внимание и на парите, работата, практичните неща, което много ще ви изтощи. Заедно сте силни, но може и жестоко да се нараните един друг.

 


22 ноември - 21 декември

 

Единият от вас много е пътувал, а може и да има корени от чужда страна или да изповядва различна религия. Но това прави връзката по-силна. Вие се учите един друг, показвате си нови неща, жадни сте за приключения. Любовта ви е като от филм, побеждава границите. Не обичате да си стоите вкъщи, излизате на природа, пътувате много, практикувате екстремни спортове. Без много да мислите, решавате да заживеете в друг град.

 


22 декември - 19 януари

 

Тази връзка се крепи върху взаимните ви и индивидуални успехи. Много се подкрепяте, уважавате целите и амбициите си, радвате се за постиженията на другия. Но това е най-важното в отношенията ви - да има много сбъднати мечти, успехи, постижения. Поставяте работата, ученето, успехите на първо място и ако се отвори голяма възможност - готови сте да провалите връзката заради нея. Дори да се ожените, семейството остава на второ място след работата. Трудолюбиви сте и не сте от двойките, които обичат да се излежават до късно и да ядат в леглото.

 


20 януари - 18 февруари

 

Между вас веднага е имало някакъв вид свързване. Общувате лесно, сякаш винаги сте се познавали, не се страхувате да бъдете себе си пред другия и връзката ви е сладка, получила се е лесно. Колкото сте и гаджета, толкова сте и приятели - за вас това е най-важно, партньорът да бъде първо и приятел. Най-вероятно сте се запознали покрай общи приятели или сте били заедно в някаква група, някакво обучение, на някакво събитие, което е свързано с интересите ви. Вадите силните си страни един от друг, но връзката не е прекалено емоционална.

 


19 февруари - 20 март

 

Сладка двойка. И двамата умеете да общувате без думи, интуитивни сте и усещате какво чувства и иска да ви каже другият. Правите страхотен, чувствен секс. Много сте чувствителни, особено когато сте заедно и сте влюбени. Емоционални и уязвими сте, което може да е проблем, когато има караници, предателства, когато се случи нещо лошо. Трябва да се научите да се съвземате и да не се оставяте само на чувствата. Връзката е много романтична, пълна с изненади, подаръци, жестове, сякаш от приказка. Така бягате от реалния свят. Но не забравяйте задълженията си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия