Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 март

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-03-23 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 март
Снимка: Pixabay

Овен

 

Ще успеете да се справите с противоречията. През тази седмица ще сте много по-склонни да търсите общото между вас и любимия човек, отколкото да задълбочавате различията. Ще признаете собствените си грешки, ще простите неговите/нейните и на края ще се чувствате като персонаж от щастлив филм. Насладете се.

 

Телец

 

Не мислете за себе си, а за любимия човек. Ако отдавна сте във връзка опитайте се да внесете в нея нещо свежо. Ако ли пък все още не сте намерили личността на сърцето си, не започвайте случайни връзки само от любопитство. Необмислените решения ще ви създадат сериозни проблеми, най-вероятно здравословни.

 

Близнаци

 

Ще си осигурите един спокоен и изпълнен с положителни емоции период, ако сте искрени, добронамерени и съпричастни към настроенията и грижите на половинката си. На моменти може да ви изглеждат пресилени, но това не означава, че трябва да ги подценявате, всеки има своите страхове. Той/тя ще ви отвърне с взаимност, ако не се увличате с мимолетни флиртове, които ще застрашат текущата ви връзка.

 

Рак

 

Обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да сте почти ежедневно в компанията на половинката си. Ще преодолеете поводите за дребни разправии и ще осъзнаете до колко е важна връзката ви и за двамата. Ако мислите, че се налага да проведете някакъв сериозен разговор, то направете го след четвъртък. Не крийте вълненията си, за да не се изчерпате емоционално.

 

Лъв

 

Ще сте особено привлекателни през тази седмица и ще успеете да намерите път дори към най-безчувственото сърце, ако до момента не сте го покорили. Не ограничавайте контактите си, за вас ще е важно да сте в предпочитаната компания, та дори тя да би била само от един човек. Ще успеете да отстраните неяснотите, хвърлящи сянка върху връзката ви.

 

Дева

 

Каквито и противоречия да са ви разделяли с половинката ви към момента, през тази седмица ще можете да започнете „от нулата“. Ще можете да реализирате дори най-смелите си желания, да приближите вижданията си, да постигнете съгласие, осигурявайки си и лично пространство. Ще се убедите, че част от съмненията и претенциите ви са били абсолютно неоснователни.

 

Везни

 

Най-добрият начин да освежите отношенията си е да преодолеете рутината. Помислете за проведените на скоро спорове, за темите, по които не сте постигнали общо решение. Ще установите, че това се случва, защото всеки „дърпа чергата към себе си“. Дайте възможност на половинката си да ви изненада, да направи нещо ново, да прояви инициатива. Няма да съжалявате.

 

Скорпион

 

Ще настъпи промяна в личните и по-конкретно в любовните отношения. Дали ще е предизвикана от настъпващата пролет или от вашия стремеж към вълнуващи емоции, не е ясно, но ще погледнете любимия човек със „съвсем други очи“. Дори да сте обмисляли раздяла, сега мисълта, че може да сте без него/нея ще ви се стори непосилна. Подходящ момент да се извините за допуснатите към момента грешки. Той/тя ще реагира така, че ще ви накара да се чувствате единствени и уникални.

 

Стрелец

 

Моментите на разминаване и неразбиране ще се случват по-често от обикновено. Ще очаквате едно, а ще получавате друго и ще ви е трудно да си обясните какви са причините. Не вярвайте на слухове, на първите си впечатления и на „полезни“ съвети от приятели. Част от случките ще са нелогични, така че вкарайте в действие интуицията си. Ако пък съвсем не виждате причинно-следствената връзка между нещата и явленията, поговорете откровено с половинката си. Със сигурност ще получите нещо повече от голи предположения.

 

Козирог

 

Опитайте се да покажете на половинката си, че дефектите ви (както и да изглеждат) могат да са полезни. Внимателно попитайте какво го/я дразни. Най-вероятно това ще са вашата настоятелност, консерватизъм, желание във всеки момент да „държите юздите“. Да, но точно заради тези ваши качества може да ви се има доверие и да се намира прагматично решение на спорните въпроси. Ще видите, че отношението му/й ще се промени, след като види и „обратната страна на монетата“.

 

Водолей

 

Изненадите, засягащи романтичните преживявания ще надминат всичките ви очаквания. Независимо дали сте във връзка или не, дали сте пред раздяла или все още любовта ви изпълва изцяло, ще преживеете промени. Част от тях ще са противоречиви, друга част ще са почти комични, но най-важното е, че ще можете на воля да се забавлявате. Оставете инициативата в ръцете на половинката си и наблюдавайте. Със сигурност ще ви зарадва.

 

Риби

 

Не отказвайте покана за среща на половинката си, независимо колко сте заети и дали условията ви позволяват. Опитайте се да балансирате между личните и обществените си ангажименти. Ако съвсем не можете да отделите реално време, то поддържайте жив и активен виртуалния си контакт. Необвързаните ще се запознаят с интригуваща личност, но на този етап е по-добре да запазят известна дистанция и да не обсъждат личните вълнения с приятелите си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия