3 зодии, които не се притесняват да говорят за чувствата си

Вижте кои са те

2022-07-07 18:00:00
3 зодии, които не се притесняват да говорят за чувствата си
Снимка: Pixabay/StockSnap

Тези зодии обичат да водят разговори, но не какви да е, а такива за чувства, емоции, връзки, настроения. Не биха обсъждали толкова времето навън, ваканциите си, клюките за знаменитости, новините или работата, но ще разкажат как се чувстват, какво ги тормози, какво ги натъжава и как се развиват приятелските и любовните им отношения. Това не означава, че са прекалено комуникативни и социални - темите, които повдигат винаги се въртят около чувства и емоции. Ето кои са те.

 


Рак

 

На Раците им е трудно да говороят за каквото и да било друго - винаги обсъждат само чувства, емоции, настроения. Това често дразни околните, тъй като Раците циклят на едни и същи теми, изглежда все едно се оплакват, не могат да обсъдят нищо друго и разговорите стават прекалено драматични. Тези зодии винаги описват чувствата си и обясняват какво ги разстройва в момента, дори когато са на работна среща или обсъждат нещо, свързано с училище. По принцип са срамежливи и не са много доверчиви, затова не подхващат сами разговор на други теми. Но са толкова чувствителни и имат нужда да излеят душата си, да си кажат какво ги мъчи. Те са състрадателни и ви разбират, ще се почувстват по-комфортно, ако и вие говорите за чувствата си. Трудно им е да си признаят, че са с разбито сърце и предадени, но имат нужда да разкажат всичко това.

 


Везни

 

Везните гледат да са по-сдържани, защото обичат хармонията и спокойствието и не искат да драматизират прекалено. Но пък много лесно и бързо се сприятеляват. И копнеят да имат повече близки хора. А знаят, че могат да създадат истинско приятелство само ако говорят за наистина важни и лични неща, затова започват да описват как се чувстват и какво се случва в личния им живот. Харесва им да водят дълбоки разговори, да са искрени с хората и да получават същото в замяна. Така се чувстват в свои води и не ги губят времето с празни приказки. Те са много добри приятели, защото изслушват внимателно и никога не съдят - опитват да ви разберат. А и са честни - говорят за емоциите си съвсем искрено. Те са социални, могат да водят всякакви разговори, да общуват с много хора, но предпочитат именно истинските разговори с приятели и любимия човек.

 


Риби

 

Те са известни като най-чувствителните, раними, емоционални зодии, така че не е изненада, че обичат да говорят за чувствата си и да споделят какво се случва в партньорствата им. Те постоянно мечтаят, фантазират, обмислят разни неща - напълно се отдават на емоциите и душевното, затова рядко говорят за материални неща, клюки за звезди или за случващото се по света. За тях е най-важен вътрешния им свят, това, което чувстват в сърцето си. Споделят всички свои съкровенни мечти, тайните си, обясняват кое ги кара да се вълнуват, кое ги е наранило, кое ги натъжава, кога са били предадени. Понякога дори им е трудно да не се разсейват, когато са на важна работна среща или на училище - винаги мислят за това, което изпитват. Състрадателни са и винаги ще ви подадат ръка.

 

3 зодии, които винаги влизат в ролята на жертва

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия