3 зодии, които занижават критериите си във връзките

Вижте кои са те

2020-03-04 18:00:00
3 зодии, които занижават критериите си във връзките
Снимка: Pixabay

Любовните отношения са сложи и връзките са предизвикателство за много хора. Някои имат прекалено високи стандарти и критерии, които не могат да бъдат покрити, а други - не изискват почти нищо от човека до себе си и дават шанс на всеки, който прояви интерес към тях, без дори да е техен тип. Ето кои са тези зодии.

 


Стрелец

 

Стрелците могат да намерят нещо, което харесват почти у всеки човек. Това не е толкова лошо, защото така се сприятеляват лесно и бързо, не таят злоба към околните. Но е пречка за връзките - няма как всеки да е техен тип и толкова лесно да дават шанс на всеки. Просто тези зодии са много социални, креативни и общителни и откриват някакъв общ интерес с почти всички. Имат големи сърца и не съдят. Но това им пречи - прощават прекалено много и прекалено често във връзките, оставят се на течението, не създават достатъчно трайна и стабилна връзка. А и те обгягват сериозните отношения от страх да не им разбият сърцето и защото не обичат да стоят на едно място и бързо им доскучава. Като знаят, че връзката ще е кратка и по-скоро за забавление - нямат големи очаквания към партньора.

 


Риби

 

Любовта е едно от най-важните неща за Рибите и те са истински романтици. От малки мечтаят да намерят сродната душа и искат да изживеят любовна приказка. Гледат да са много справедливост и мили - затова понякога дават шанс дори на хора, които не харесват толкова - не искат да ги наранят и им се иска да отвърнат по някакъв начин на чувствата им. Ако някой се е влюбил в тях силно, а те не изпитват същото - усещат, че им става мъчно за този човек и се опитват да му помогнат, да го зарадват, дори да не е техен тип. А понякога ги е страх да останат сами, защото копнеят за любов и започват връзка с човек, който не покрива критериите им. Те не са егоисти и често подценяват себе си, мислят си, че не заслужават много добър партньор. Затова снижават стандартите си и излизат с човек, който не ги заслужава.

 


Овен

 

Тези зодии просто са прекалено заети, винаги вършат нещо, не стоят на едно място и нямат време за много размишления и анализи. А и не обичат да премислят прекалено всичко - все пак са импулсивни, огнени знаци и оставят на чувствата да ги водят. Реагират на момента, когато харесат дори съвсем леко някого, не го опознават много добре, а веднага започват връзка. Обичат да излизат, да се забавляват, да ходят по партита и така не могат да разберат какъв е човека до тях - не създават сериозна връзка и не опознават партньора. Понякога може някой да ги спечели само с усмивка и дори да няма нищо общо с този човек - да излезе с него и да прекара месеци или години във връзка с него. Нетърпеливи са и нямат енергия да търсят перфектна половинка - задоволяват се с човек, който може да не покрива критериите им.


3 зодии, които са най-добрите сексуални партньори

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия