3 зодии, които не знаят какво е да си лоялен

Ето кои са те

2020-03-05 18:00:00
3 зодии, които не знаят какво е да си лоялен
Снимка: Pexels

Ако си търсите сериозен партньор, с който да имате стабилна, продължителна и здрава връзка, не трябва да започвате връзка с тези 3 зодии. Те са флиртаджии, обичат си свободата, не искат да се обвързват и отдават напълно на някого. Често крият, изневеряват, лъжат и мислят първо за себе си. Вижте кои са.

 


Стрелец

 

Те се интересуват само от това да водят забавен живот, пълен с приключения. Не копнеят за голяма любов и създаване на семейство, а за пътувания, екскурзии, поемане на рискове, изпробване на нови неща, лудости и т.н. Не могат да стоят дълго на едно място и да се отдадат напълно на някого, винаги знаят, че по-късно ги чака нещо по-забавно. Обичат да се запознават с нови хора, да създават приятелства, да опитват нещо ново всеки ден, да пробват екстремни спортове - затова семейният живот не е за тях. Менят си настроенията и чувствата бързо, във връзка се чувстват затворени и потиснати, сякаш не могат да бъдат себе си.

 


Водолей

 

Не са много емоционални и чувствителни, а дори да са - не го показват и така не могат да спечелят партньора и да създадат наистина здрава връзка с него. Не разкриват сърцето си, не показват чувствата си и не могат да докажат на човека до себе си, че го обичат силно. Имат страх от обвързването. Предпочитат да се посветят на идеи и каузи, а не на човек. Често посвещават живота си на някаква своя цел, мечта, на някаква кауза, не на семейство. Изразяват емоциите си по начин, който останалите не разбират. Отговорни са и искат да спазват обещанията си, но знаят, че това би било трудно в една продължителна връзка. 

 


Близнаци

 

Близнаците обичат да си играят с хората, за да е забавно. Да ги изненадват, смайват, объркват, да наблюдават реакциите им. Знаят как да правят комплименти и да карат другите да се чувстват специални. Проблемът е, че го правят с много хора, а не само с любимия човек. Сприятеляват се много лесно и бързо, общуват с нови хора постоянно, обичат да слушат истории и да разкзват своите. Затова не могат да се отдадат напълно на един човек - имат нужда да комуникират с много, да флиртуват, да се забавляват, да се смеят, да ходят на много луди партита, дори когато остареят. Поведението им изглежда несериозно и неуважително към гаджето им. Те виждат света като място пълно с възможности, искат да опитат всичко, мразят скуката и еднообразието и се отдават на много приключения. Искат да се чувстват желани.

 

3 зодии, които избухват след раздяла

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия