Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 януари

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-01-13 19:30:00
Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 януари
Снимка: Pexels

Овен

 

Неотдавнашно запознанство може да ви хвърли в мислене. Ако към момента имате половинка да започнете да размишлявате дали връзката си заслужава и дали вече да не сложите края. Ако пък все още не сте попаднали на подходящия човек да решите, че най-после сте улучили желаната цел. Преценката ви и в двата случая е крайно субективна, защото приемате желанията си за действителност. Прибързаното решение ще е повод за разочарование.

 


Телец

 

Поведението на половинката ви ще е твърде странно и ще предизвика подозрения. Може да решите, че ви изневерява и че трябва на всяка цена да отстраните от пътя си опасния/ната съперник/ца. Или пък най-малкото да поискате обяснения от половинката си за неговото/нейното поведение. И в двата случая пропускате нещо важно и действията ви може да се окажат абсолютно неуместни. Най-вероятно той/тя просто ви лъже, за да ви накара да ревнувате.

 


Близнаци

 

Поставили сте целите си на първо място и всичко друго отива на заден план. Не ви интересува кой какво отношение има към вас, най-важното е да спечелите изцяло вниманието си на половинката или на личността, която от известно време сваляте. Не разчитайте на огромен успех. Текущата ви връзка си е наред и с прекалената си настоятелност повече ще навредите, отколкото да помогнете. Що се отнася до „желания“ обект, не разчитайте на нещо повече от приятелство.

 


Рак

 

Приятелите могат само да ви завидят за романтичната идилия, в която ще живеете през тази седмица. Всичко, свързано с любовните отношения ще е толкова безоблачно, че чак ще започнете да се съмнявате дали е истина. Наслаждавайте се на това, което имате и не правете „буря в чаша вода“, за да разсеете съмненията или пък за да се убедите в силата на чувствата на половинката си. Напротив, приемете че сте заслужили любовта, която получавате и че най-важното в момента е да я запазите.

 


Лъв

 

Отношенията с половинката ви през тази седмица ще са по-хладни, отколкото очаквате. Може да ви се стори, че връзката върви към своя края. Усещането ви е илюзорно и за вас е по-добре да не форсирате събитията. Избягвайте срещите в началото на седмицата, насрочете ги за втората половина. През това време помислете за поведението и за външния си вид. И в двете направления може да предприемете някои промени, а дали сте се справили успешно ще разберете моментално, щом се видите с него/нея. Следвайте въображението си.

 


Дева

 

Събитията ще са разнообразни и противоречиви. Някои представители на вашия знак през тази седмица ще прекратят съществуващата си връзка. Причините ще са основателни и няма да съжаляват. Други ще се запознаят с нов човек, който първоначално ще ги впечатли, но още след втората среща ще ги отегчи и ще решат, че не си заслужава да продължават отношенията. Не се съмнявайте в решенията си. Дори да се окажат погрешни, скоро ще можете да направите следващата крачка.

 


Везни

 

Привлекателни сте, но през тази седмица интересите ви ще са доста далече от романтиката. Обвързаните Везни трябва да споделят плановете си с половинката и да не реагират с досада на неговите/нейните чести предложения за срещи. Обяснете разбираемо, че чувствата ви са сериозни, но някои занимания са по-важни и не търпят отлагане. Необвързаните почти ежедневно ще са обект на смущаващи „любовни атаки“. Блокирайте ги незабавно, ако са виртуални. Не давайте погрешни сигнали на реалните.

 


Скорпион

 

Ако отношенията ви в момента са обвити с безразличие, значи е време да си починете малко един от друг. Поговорете с половинката си, синхронизирайте идеята си с него/нея. Малко усамотение ще подейства освежаващо и на връзката, и на вас самите. Ако пък все още нямате приятел/ка и ви е омръзнало да търсите и да се надявате, то погледнете ситуацията от друг ъгъл. Използвайте времето, с което разполагате за самоусъвършенстване и оставете любовта сама да ви намери.

 


Стрелец

 

По-чувствителни сте в момента и съответно по-обидчиви. Не са изключени противоречия с половинката ви, което и друг път се е случвало, но сега ще са доста по-чести. Ще е полезно и за двамата, ако вие лично сте по-отстъпчиви. Помислете има ли смисъл непрекъснато да воювате с него/нея. Нали ако прекалите всичко, изградено до момента ще рухне… Помислете реално дали искате точно това и променете тактиката, ако се налага.

 


Козирог

 

Поредица дребни съвпадения ще ви накарат да се замислите за чувствата и очакванията си. Ще се запитате дали човекът, с когото сте в момента заслужава любовта ви и дали отговаря на очакванията ви. Ако решите, че това не е което ви е нужно, спомнете си началото. Ако и това не ви убеди или окуражи, уредете си среща с половинката си в края на седмицата, поведението му/й ще ви подскаже как трябва да се държите в бъдеще.

 


Водолей

 

Търсещата ви натура ще търси нови преживявания. Те може да идват от различни посоки. Да ги потърсите в ежедневната програма или пък в романтичната си връзка. И в двата случая трябва да повишите инициативата. Ако сте решили да намерите нещо ново в неформалните си интереси, можете да го направите незабавно. Ще се запознаете с нови хора и нови занимания. Ако пък очаквате вълнуващи лични емоции, помислете за общите интереси и поговорете за тях с половинката си в края на седмицата.

 


Риби

 

Любовните отношения ще са изпълнени с неизвестност. Учудващото е, че в дните, когато нямате никакви противоречия с половинката си ще се чувствате доста по-несигурни и неспокойни, отколкото в дните, в които спорите и „търсите“ истината. Не сте в състояние да намерите правилния начин точно сега, така че не се и опитвайте. Единственият резултат ще е, че ще обтегнете отношенията си. И не търсете приятелите за съвет, решете нещата самостоятелно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия