Седмичен любовен хороскоп 6 - 12 януари

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-01-06 12:00:00
Седмичен любовен хороскоп 6 - 12 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Грижете се старателно за външния си вид и подбирайте внимателно местата, където си определяте срещи. Ако половинката ви напоследък не реагира с очаквания ентусиазъм на предложенията ви и усещате, че се държи на дистанция, то помислете какви може да са причините. Дали изглеждате достатъчно привлекателни, дали местата, които посещавате заедно не са потискащи и скучни, дали пък компаниите, с които общувате не са отегчителни. В случай, че съвсем не се сещате какво става, то най-лесно е да попитате и да направите каквото се очаква от вас.

 


Телец

 

С дребни, но приятни изненади ще запомните тази седмица. Ако преди срещите с половинката ви са минавали някак шеметно, неусетно, времето заедно е излитало като дим през комина, то сега ще имате случайни поводи за виждане и нищо няма да ви принуждава да бързате. Темите за разговор ще са неангажиращи и, за да направите срещите още по-приятни, може да експериментирате и да ги съпроводите с музика. Техническите средства, които ползвате ежедневно са достатъчно надеждни.

 


Близнаци

 

Емоционалното ви състояние през тази седмица ще е доста нестабилно и ще се отрази на любовните ви отношения. Ако усещате, че сте прекалено раздразнителни не си насрочвайте срещи. Ще изтърсите някоя глупост и ще се скарате с приятел/ката си. Необвързаните представители на вашия знак едва ли ще се сблъскат челно с голямата си любов, а мимолетните флиртове няма да им допаднат. Ориентирайте се към обичайните ангажименти докато възстановите привичното си добро настроение.

 


Рак

 

Може би не го осъзнавате, но когато сте по-решителни сте и по-привлекателни. Вземете инициативата в свои ръце през тази седмица. Споделяйте всичките си хрумвания с половинката, предлагайте неща, които до момента не сте правили заедно. А ако той/тя приеме идеите ви с недоверие, то използвайте цялото си красноречие, за да го/я убедите. Ще повярвате в собствените си сили, а дори и експериментът да се окаже несполучлив ще сте проверили до колко са еднакви предпочитанията ви.

 


Лъв

 

Може да ви звучи странно, но през тази седмица отношенията ви до голяма степен ще зависят от храната, която приемате. Не се подлагайте на драстични диети. Няма да подобрите фигурата си, но ще станете толкова раздразнителни, че няма да можете да търпите никой около себе си, включително и половинката си. Избягвайте и „вредните“ храни, а още повече енергийните напитки. От тях ще се чувствате хем полугладни, хем пък екзалтирани, ще затрудните концентрацията и умението да общувате. Изобщо, ако искате любовният ви живот да е привлекателен спортувайте редовно и се хранете здравословно.

 


Дева

 

Въздържайте се от резки и критични изказвания. Ако по някакъв повод не сте доволни от поведението на половинката си, то опитайте да се изразите възможно най-спокойно, разбираемо и откровено. Разчитайте на взаимност, а не на надмощие и надделяване. Ако взаимоотношенията ви преминат на такъв етап, значи че раздялата ви дебне от всеки ъгъл. Не предизвиквайте усложнения, които след време ще се чудите как да оправите и ще търсите начин да компенсирате нанесеното огорчение.

 


Везни

 

Поставяйте си конкретни цели и се опитайте да ги подредите във времето. В края на седмицата не всичко ще е реализирано, но поне ще знаете на какви затруднения сте се натъкнали. Ако се налага да поискате съдействие от половинката си опитайте се първо да разберете с какво свободно време разполага. За необвързаните представители на вашия знак е препоръчително да се въздържат от любовни авантюри през тази седмица и да стоят далече от прекалено настойчиви опити за спечелване на вниманието им. Ще си създадете неприятности, които ще навредят на имиджа ви.

 

Скорпион

 

Изненадващи, непредсказуеми събития ще „разбъркат“ ежедневието ви през тази седмица. За сетен път ще се убедите, че вие наистина сте най-загадъчния, най-мистичния знак в зодиака. Обвързаните Скорпиони ще установят, че прекалените претенции към половинката им са били неправилни и неразумни и изведнъж ще станат по-мили от всякога. Необвързаните пък ще открият, че човек, когото от доста време познават е изключително чаровен/а и ще се учудят на себе си как до сега не са го/я забелязали.

 


Стрелец

 

Не е лошо да направите някои експерименти с имиджа си, които от доста време обмисляте. Без да прекалявате, естествено. Половинката ви със сигурност ще ги одобри. Ако пък към момента все още не сте попаднали на подходящия човек, то през тази седмица предстоят нови запознанства и някой със сигурност трайно ще привлече вниманието ви. Следвайте интуицията и заявете присъствието си. Трябва да внимавате само за едно нещо, прекалената ви увереност да не бъде възприета като безпочвена самоувереност.

 

Козирог

 

Външните фактори ще се отразяват директно на личните ви отношения. Ако времето е мрачно и настроението ви ще е мрачно. Ако някой ви ядоса ще сте готови без да мислите да си го изкарате на най-близките си хора, включително на приятел/ката си. Ако изведнъж изникнат някакви непредвидени задачи, с които не желаете да се занимавате, ще станете по-смразяващи от зимния вятър. Реално погледнато, обстоятелствата ще ви улеснят в избора на дни за срещи. Насрочвайте ги само, когато сте преживели нещо приятно, което освен тема на разговор ще е и положителен импулс за връзката ви.

 


Водолей

 

Фантазиите ще ви завладеят независимо дали сте във връзка или все още търсите в кого да се влюбите. Ще сте доста разсеяни, практическите занимания ще ви се получават трудно. Опитайте се да ориентирате въображението си към конкретни неща, ако искате да сте полезни и на себе си, и на околните. А когато сте с половинката си (настояща или евентуално бъдеща) не споделяйте всичко, което ви хрумне в момента. На вас може да ви изглежда безобидно да му/й кажете, че предпочитате гаджето ви да е холивудска звезда, но той/тя едва ли ще приеме откровението ви с безразличие. Фантазирайте, но съобразително.

 


Риби

 

Не обсъждайте с половинката си прекалено лични въпроси през тази седмица. Не е подходящо да засягате въпроси, свързани с облеклото ви, личната хигиена и ежедневните навици, независимо от колко отдавна се познавате. Тези теми трябва да са „табу“, ако искате да запазите нотката на загадъчност спрямо самите себе си. И не забравяйте, че духовната близост е много по-въздействаща от физическата. Търсете общото помежду си във вид на интереси и интелектуални предпочитания, а не на храна и удобства. Организирайте срещите си на места, където бихте могли да се насладите на нещо красиво.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия