3 знака, че не сте преживели бившето гадже

Ето кои са те

2019-12-27 18:00:00
3 знака, че не сте преживели бившето гадже
Снимка: Pixabay

Разделите са трудни, а да преживееш бившето гадже, особено ако сте имали силна и продължителна връзка и наистина сте го обичали, също не е никак лесна задача. Дори бившият партньор да ви е предал, често продължавате да мислите за него след раздялата и се чудите как връзката се е провалила. Ето 3 знака, че още изпитвате нещо към бившето гадже - любов, гняв и т.н.

 


Опитвате се да го карате да ревнува

 

Ако сте преживели гадето напълно, ще гледате напред, ще живеете новия си живот, почти няма да се сещате за него и няма да искате то да знае нови неща за вас. Няма да се безпокоите дали той е видял новата ви визия, снимка, гажде, дали е разбрал за новото ви постижение, дали одобрява това, което се случва около вас. Но ако опитвате да създадете добро впечатление пред него, да покажете, че не страдате, нарочно да демонстрирате на колко партита и събития ходите и постоянно да качвате секси селфита, за да го дразните - значи изпитвате нещо към него. Ако пък имате нов човек до себе си и постоянно поствате снимки с него или ходите на местата, на които знаете, че ходи и бившия, за да покажете, че имате нова любов, това още повече показва, че таите обиди, гняв, а може би и още малко обич към бившето гадже. Искате да изглеждате силни и неустоими, но всъщност не би трябвало да ви пука какво мисли бившата половинка.

 

Говорите/разпитвате за него

 

Често имате нужда да говорите за това, което се е случило между вас и бившето гадже и да обсъдите различни проблеми и ситуации, значи още нещо ви мъчи и обмисляте отношенията. Разбира се, понякога всеки има нужда да сподели на най-близките приятели и да му олекне. Но не е нормално да продължавате да говорите постоянно за бившия и да анализирате ситуациите. 2-3 разговора след раздяла са достатъчни. Ако и разпитвате какво прави бившата половинка, къде се намира, как се чувства и дали има ново гадже - явно вие още се интересувате от този човек и искате да е част от живота ви. Ако разпитвате прекалено често и много от вашите общи приятели за бившето гадже, това не е обикновено любопитство.

 


Отказвате да му върнете нещата

 

Ако гаджето е оставило нещо свое във вашия дом, най-логично е след раздялата да му го върнете. Може някоя дреха или сувенир да има сантиментална стойност за вас, но е странно да искате тези неща да стоят в дома ви и да ви напомнят за този човек. Разбираемо е да запазите подаръците, но не и личните вещи на бившата половинка. Някои дори са още по-крайни - нарочно ги съсипват и унищожават, това значи, че сте много обидени, не сте простили и още ви боли.

 

4 урока за любовта от Барби и Кен

 

Според любимото ви коледно лакомство: Какви момчета харесвате?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия