Какво чака зодиите в любовта през 2020 г.?

Вижте какво

2020-01-01 18:00:00
Какво чака зодиите в любовта през 2020 г.?
Снимка: Pixabay

Новата година ще донесе много предизвикателства във връзките и любовни трепети за всички зодиакални знаци. Ето какво ви очаква през 2020 г. в любовния живот.

 


Овен

 

В началото на годината ще се чувствам много добре и ще знаят, че са обичани и ценени. Това ще ги направи още по-привлекателни и чаровни. Така обвързаните ще заздравят връзката си, а необвързаните ще могат да впечатлят нови хора и да се радват на вълнуващи моменти с тях. През лятото ще са по-заети, но да опитат да намерят време за вълшебни моменти с половинката. Ако връзката им оцелее през 2020 г., тя ще остане за много дълго време след това. Самотните ще срещат много нови хора и ще са социални.

 


Телец

 

Необвързаните Телци ще срещнат нов човек, който ще направи живота им много по-вълнуващ и забавен. Те най-накрая отново ще усетят тръпка и ще се радват на новото си ежедневие. Ще станат по-диви и любопитни. Може да харесат човек, който, по принцип, не е техния тип. Обвързаните ще направят следващата крачка във връзката си - съвместно съжителство, годеж, брак и т.н. Някои може да се върнат при бивше гадже.

 


Близнаци

 

Няма да е най-вълнуващата им и запомняща се година в любовен план. Но все пак може да очакват някои хубави моменти. Обвързаните ще са страстни и сексуалният им живот с партньора ще се подобри. Самотните може да срещнат нов човек, от когото ще са много привлечени, но едва ли от това ще излезе сериозна и дългосрочна връзка. Ще има просто страст и флиртове. Близнаците ще са магнетични.

 


Рак

 

За тях е най-вероятно да срещнат партньор, който ще промени живота им през новата година. Необързаните най-накрая ще имат късмет и ще намерят своята сродна душа. Това ще се окаже най-сериозната им и щастлива връзка. Тези, които отдавна имат връзка, пък ще решат да я прекратят. Ще осъзнаят, че отношенията са токсични и най-накрая ще имат сили да приключат с този човек. Ще са харизматични през 2020 г.

 

Лъв

 

През новата година те трябва да очакват неочакваното. Ще има много изненади, обрати, непредвидени събития. Тези, които имат партньор, да очакват проблеми във връзката. Тя ще бъде тествана и ще премине през изпитания. Това може да създаде напрежение, но поне така ще ви се отворят очите. Може връзката да се разпадне, но тези зодии бързо ще намерят нов партньор. Самотните ще бъдат много секси и ще ходят по различни събития. Чакат ги хубави промени.

 


Дева

 

Девите ще могат да се похвалят с успехи през новата година. Чакат ги много романтични моменти и незабравими преживявания. Тези, които имат връзка, ще осъзнаят, че е хубаво да са по-искрени и почтени и така ще заздравят отношенията с партньора. Самотните ще имат шанс в края на зимата или началото на пролетта да срещнат нов човек, с когото имат много общи интереси. Ще гледат позитивно на любовта.

 


Везни

 

Няма да е най-добрата им година за любов. През пролетта необвързаните ще са много общителни, ще получават различни покани и ще ходят на нови места, където ще срещат хора. Чакат ги горещи флиртове, но и разочарования - едва ли ще създадат истинска връзка с някого. Есента ще е проблемна за обвързаните - ще се карат с партньора, ще изникнат нови проблеми или ще си припомнят нерешени стари. Ще има напрежение, но дори да се разделят с половинката - ще е за добро. 2021 г. ще е страхотна за любов.

 


Скорпион

 

Скорпионите, които са във връзка, която не ги прави много щастливи и която не приемат сериозно, ще зарежат партньора. Чакат ги промени, почти е сигурно, че ще се разделят с половинката. Но тези, които обичат човека до себе си и вече имат дълга връзка с него, ще са още по-щастливи и ще създадат още по-стабилна връзка. Ще има доверие между тях и гаджето и тази година няма да имат толкова скандали и проблеми. Самотните ще срещнат партньор, който много ще им хареса и ще го мислят за идеален.

 


Стрелец

 

Любовта ще е най-важното нещо в живота на тези зодии през годината. Те ще са фокусирани над любовните отношения и ще мислят само за тях. Необвързаните може да срещнат нов човек, с който ще ги запознае някой от най-близките им приятели. Ще са много щастливи и ще прекарат страхотни и забавни моменти с компанията и новото гадже. Обвръзаните ще имат някои малки проблеми и вълнения с гаджето, но това само ще направи връзката по-стабилна.

 


Козирог

 

Трябва да са оптимисти през 2020 г. Ще имат късмет и не трябва да се отчайват или да мислят песимистично. Те са сериозни и мислят повече за работа и училище, но през новата година ще се посветят на любовта и връзките. Обвързаните ще обръщат повече внимание на пратньора, ще го глезят и ще си подаряват романтични и забавни моменти.  Самотните имат най-голям шанс да срещнат нов човек през март и ще са щастливи.

 


Водолей

 

Годината ще е интересна и странна за Водолеите. Те ще имат както много хубави моменти, така и тежки периоди. Ще се чудят дали са с правилния човек, други пък ще съжаляват, че в миналото са отхвърлили някого. Ще се питат какво искат от партньора си. През зимата и пролетта, Водолеите ще имат много ухажори, романтични срещи и интересни сексуални преживявания. Към края на лятото може да прекратят сериозна връзка или да съжалят за свое решение.

 


Риби

 

2020 г. ще бъде много романтична и щастлива година за представителите на зодия Риби. Самотните ще открият нова любов и ще имат чувството, че живеят в приказка. Ще се вълнуват, ще се смеят искерно, ще споделят с партньора най-големите си желания и тайни. Обвръзаните ще се радват на хармония във връзката, може да очакват годеж, брак и дори бебе. Приятелските отношения на Рибите също ще се развиват перфектно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия