3 зодии, които никога не преживяват първата си любов

Вижте кои са те

2022-09-16 18:00:00
3 зодии, които никога не преживяват първата си любов
Снимка: Pixabay/NatKar26

Първата любов е вълнуващо преживяване за всеки. Но и е трудно, когато сърцето е разбито за първи път. Някои хора много трудно преживяват разделите и първите разбити очаквания и надежди. Те не могат да проумеят как всичко се е изпарило, защо обещанията са били нарушени и как са изгубили първия човек, в когото са се влюбили. Ето и кои зодии никога не преживяват първата си любов.

 


Рак

 

Тези водни знаци се привързват изключително бързо и веднага приемат партньора за най-близкия. Те са много нежни и емоционални. Винаги помнят всяка подробност от връзките си с хората, които са обичали - и добрите, и лошите и грозни неща. Чувствителни са, много тежко преживяват раздели и предателства. В сърцето им цял живот има едно малко отделено място за първата любов. Дори връзката да не е завършила добре, те уважават този човек и ценят първите любовни трепети - първите любовни песни, поеми, подаръци, снимки с гаджето. Помнят много щастливи моменти и преживявания с него, дори аромата му. Раците са верни и затова дълго разсъждават над краха на отношенията си, не се отказват лесно от първия партньор, защото са романтици. Мислят за първата си сериозна връзка с години. Раците пазят дълго първите подаръци, снимки и т.н. Не прощават, но и не забравят.

 


Везни

 

Везните са спокойни, искрени, наричат нещата с истинските им имена. Не са драматични и гледат да запазят добрия тон. Но когато става въпрос за първата любов и първата сериозна връзка, им е по-трудно да са балансирани и спокойни. Не проумяват как нещата са се провалили и как може партньорът да ги е лъгал или предал. Те са управлявани от Венера - планетата на любовта и красотата, затова много държат на връзките и отношенията и вярват в истинската любов. Обичат да разсъждават над романтичните отношения, търсят отговори за първата си раздяла, дори много време след нея. Държат да поддържат отношения с бившето гадже, защото знаят, че така може да научат някаква ценна информация, а и имат сантимент към този човек. В някакви моменти, отново усещат тръпка и им се иска да се върнат при него. Продължават напред истински след много време.

 


Козирог

 

Те са много сериозни, лоялни, верни и отговорни зодиакални знаци. От малки търсят искрена любов и искат сериозна и стабилна връзка. Не понасят игричките. Те планират бъдещето, отнасят се с уважение към партньора и искат същото в замяна. Готови са да му посветят живота си и когато за първи път се влюбят, си мислят, че това ще е завинаги и ще са с този човек цял живот. При първото влюбване си позволяват да са емоционални. Искат да вярват, че може първата любов да остане последна. Дори понякога си затварят очите за лошите неща, но когато осъзнаят колко зле е положението - тръгват си от партньора. Това не означава, че спират да го обичат. Те винаги имат чувства към този човек, просто знаят, че не си струва той пак да влиза в живота им.

 

3 зодии, които обичат един и същи човек години наред

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия