3 двойки зодии, които непрекъснато се разделят и събират

Вижте кои са те

2019-12-06 18:00:00
3 двойки зодии, които непрекъснато се разделят и събират
Снимка: Pexels

Някои хора се събират и разделят постоянно. Те са от двойките, които постоянно се карат и имат много проблеми, но едновременно с това много се обичат и не могат един без друг. Ето кои зодиакални двойки са такива.

 


Телец и Дева

 

Те са земни знаци и имат подобни ценности, затова много се ценят един друг. Дори да прекъснат връзката, при тях наистина страта любов ръжда не хваща. И пак се събират. И двата знака са земни, отговорни, знаят какво искат. Дават втори шанс на тази връзка, защото знаят, че си струва. И Девите, и Телците искат стабилна и продължителна връзка, както и спокойствие. Карат се, защото Телците са големи инати и не отстъпват, а Девите са супер критични и непрекъснато намират за какво да се хванат. Но после се сдобряват.

 


Лъв и Везни

 

Везните и Лъвовете се разбират, защото и двата знака обичат лукса, купоните и забавленията. При тях обаче избухват скандали, защото Везните се опитват да угодят на всички и се държат много приятелски с всички, а Лъвовете искат само те да бъдат толкова почитани и ухажвани. И на двете зодии им харесва да са сред много хора, да общуват, да излизат по партита. Везните правят много комплименти на Лъвовете и така печелят сърцето им. И двете зодии не обичат да съдят, затова си пасват перфектно и често отново се търсят един друг след раздяла. Лъвовете си падат малко повече по драмите, а Везните търсят спокойствие, затова късат.

 


Риби и Рак

 

Два водни знака, които много си приличат. Те са чувствителни, емоционални, раними, крехки, грижовни, мили, затова търсят човек, който много да прилича на тях - иначе няма как връзката да потръгне, не всеки ще разбере тази чувствителност и няма да ги нарани. Търсят сериозни връзки и лоялност, затова стават двойка. Но проблемът е, че те толкова много внимават да не бъдат наранени и са толкова подозрителни, че едвам успяват да се доверят и да започнат сериозната връзка. Раците са раздразнителни и ако постоянно не им се обръща внимание, те си мислят, че Рибите им изневеряват. А Рибите просто често се разсейват, живеят в свой свят, отдават се на изкуството и бягат от реалността. Затова много се карат. Емоциите им са много силни и ги владеят. Но после осъзнават, че трудно се намира толкова верен и чувствителен човек, и пак си дават шанс.

 

4 двойки зодии, които не могат да останат заедно

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия