3 зодии, за които декември ще е романтичен

Вижте кои са те

2019-12-03 18:00:00
3 зодии, за които декември ще е романтичен
Снимка: Pexels

Декември е много романтичен месец - подготвяме се за коледните празници, слагаме украса, навсякъде е пълно с лампички, светлини, елхи, коледните базари са пълни с хора. А студът ви кара просто да искате да се сгушите до някого на дивана вкъщи и да гледате коледни филми заедно. Ето и кои зодии ще са късметлии в любовта през месеца.

 


Лъв

 

Лъвовете винаги са харесвали този месец - имат празнично настроение, имат шанс да блеснат на многото партита и събирания, а освен това - декември е месецът на Стрелците, които също са огнени зодии и си приличат с Лъвовете. Затова царете на зодиака ще са развълнувани през периода, и има защо. Те ще могат да бъдат себе си и да изразят това, което чувстват, без да се страхуват. Обвързаните представители да очакват много романтични мигове с партньора и изненади. Те ще са много уверени и ще достигнат до нов етап във връзката си. Химията отново ще се появи. Необързаните ще са много весели, щури, ще преоткрият детето в себе си. Ще ходят на много събития и купони, ще флиртуват, ще са привлекателни. Очаква ги зимен романс и много страст.

 

Снимка: Pixabay


Дева

 

Ще имат късмет в няколко сфери през декември. Ще се чувстват пораснали като личности, ще постигат успехи в кариерата и ученето, а ги чакат и романтични моменти. Затова Девите ще сияят. Успехите ще ги направят по-уверени и съответно така те ще станат по-харизматични, привклеталени и ще бъдат забелязвани, където се появят. Ще влагат много страст във всичко, което правят и ще блеснат с избора си на тоалети. Необвързаните, които търсят любовта, ще имат късмен. Най-накрая ще попаднат на човек, който да ги впечатли. Ще започнат нова връзка и те ще доминират в нея. Най-хубавото е, че ще срещнат новия човек съвсем случайно - докато си купуват кафе или докато тичат в парка. Обвързаните Деви ги чакат много емоции, забавни преживявания и някакво ново начало - нов дом, годеж и т.н.

 

Снимка: Pixabay


Козирог

 

Последните месеци бяха трудни за Козирозите. Но най-лошото мина и те оцеляха. Сега ще си отдъхнат. Планетата на любовта и красотата, Венера, ще минава през техния знак през по-голямата част от месеца. Това ще ги направи още по-чаровни, обаятелни и те ще бъдат много по-позитивни. Козирозите ще повярват, че може да срещнат любовта и не всички хора биха ги предали. Тези зодии ще бъдат неустоими през месеца и ще блеснат, където се появят. Обвързаните най-накрая ще спрат да се карат с партньора, ще усетят колко много ги подкрепя той и ще се наслаждават на споделени романтични моменти с него. Самотните да не се паникьосват, трябва да си позволят да се забавляват повече, да празнуват своите победи, да живеят за мига и да не отказват покани за срещи.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия