Седмичен любовен хороскоп 2 - 8 декември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2019-12-02 13:30:00
Седмичен любовен хороскоп 2 - 8 декември
Снимка: Pixabay

Овен

 

Поведението на приятел/ката ви може да предизвика съмнения. Нямате реални основания за недоверие и може би точно за това ще се чувствате още по-несигурни. В средата на седмицата напрежението ще достигне кулминационната си точка и, ако тогава решите да обсъждате въпроса, със сигурност ще се случи промяна. Въпросната промяна може и да не ви хареса. В края на седмицата ще сте по-спокойни и е подходящо да отложите важните разговори за тогава.

 

Телец

 

Нов човек ще гравитира в орбитата ви. И ще ви заинтригува. Ще си поставите за цел да го/я впечатлите и със сигурност ще успеете. Ако не сте във връзка най-вероятно в края на седмицата ще получите покана за първа среща. Ако сте, обаче, е много вероятно да попаднете в доста неблагоприятна ситуация, тайната ви свалка да излезе на яве. Бъдете готови или за тежък разговор, или дори за прекратяване на текущите отношения.

 


Близнаци

 

Стремежът към нови емоции може да ви подтикне към необмислени постъпки. Изведнъж да ви се прииска да разширите контактите си и даже да потърсите романтични преживявания извън съществуващата си връзка. Не рискувайте излишно, ако наистина обичате сегашната си половинка. Той/тя почти веднага ще се обади, за да ви каже, че знае какво се случва. И ще се почувствате „като в небрано лозе“, осъзнавайки че сами сте си виновни.

 


Рак

 

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви изненади през тази седмица. Личните и в частност романтичните отношения ще са такива, каквито бихте желали да бъдат. Ще сте с половинката си толкова често и при такива обстоятелства, каквито предложите и организирате. В края на седмицата стар/а приятел/ка, с когото сте били в близки отношения, може да напомни за себе си. Ако сте сигурни, че предишните трепетни чувства са отстъпили място на обикновената дружба и една такава среща няма да ви огорчи или разочарова, то защо да не приемете поканата.

 


Лъв

 

Текущите ви занимания ще са повече от обикновено и вероятно ще сте доста разсеяни. Или не си насрочвайте срещи, или си пускайте напомняне по телефона, защото със сигурност ще забравите за някоя от тях, ще закъснеете брутално и ще се стигне до протяжни разговори, остри обвинения и неприятни обяснения. Струва ли си да стигате до раздяла, независимо че връзката ви може да е съвсем от скоро. Дайте си време да го/я опознаете преди да решите, че не ставате един за друг. Нека е въпрос на размисъл, а не на случайност.

 


Дева

 

С приятни преживявания ще започне седмицата. Ще регистрирате успехи в занимания, отнасящи се до хобито ви или друг вид увлечения, които практикувате за удоволствие. Доброто настроение ще се отрази и на външния ви вид. Ще сте много по-привлекателни и по-въздействащи. Не се учудвайте, ако изведнъж погледите се обърнат към вас и някой се опита плахо и неумело да ви говори за чувствата си. Не бързайте да отговаряте поне до събота, независимо дали сте във връзка или не. Формулирайте ясно собствените си желания преди да направите каквото и да било.

 


Везни

 

Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно през тази седмица. Въздържайте се от резки и необмислени решения. Приемайте събитията с чувство за хумор и хората такива, каквито са. Дори да ви се струва, че някой трябва да се промени, то това не се дължи на обективни причини, а е резултат от противоречивите ви мисли ви в момента. Всички правят грешки, вие също и както очаквате да прощават вашите, така трябва да прощавате чуждите. В края на седмицата предстоят приятни изненади или приятни преживявания, които ще ви накарат да забравите вътрешните си тревоги.

 


Скорпион

 

Доста често ще се налага да се справяте с разни затруднения през тази седмица. Ще сте по-проницателни, но и по-раздразнителни от обикновено. Даже дребни разногласия може да прераснат в огромни противоречия, ако не овладеете емоциите. Разредете срещите, защото съвсем инстинктивно ще прехвърлите грижите „от здравата глава на болната“ или по-точно казано от обикновените задължения към любовните отношения. В края на седмицата ще сте по-спокойни и дори да има някакви несполуки няма да ви впечатлят. Подходящ момент за развлечения в компанията на любимия човек.

 


Стрелец

 

Не би било странно, ако изведнъж решите, че през тази седмица ще се чувствате по-удобно сами със себе си. Добра идея е да си осигурите лично време, в което ще можете да обмислите връзката си, да съпоставите всички плюсове и минуси на половинката си да си дадете сметка какво очаквате от него/нея и какво всъщност получавате, дали отговаря на вижданията ви за стабилна връзка или това е само краткотраен флирт. Резултатът от размислите ви ще е толкова убедителен, че ще сте доволни от необичайното си хрумване и временна изолация.

 

Козирог

 

Нищо не би могло да помрачи прекрасните отношения с половинката ви през тази седмица. Той/тя ще се държи толкова мило с вас, че ще се убедите в правилния си избор и ще се привържете към него/нея още по силно. Усещането за надеждност и взаимно разбиране ще ви подейства окуражаващо. Ще си дадете сметка колко добре сте разпределили приоритетите си. И тъй като вие не сте толкова емоционални, колкото прагматични, то мисълта, че сте в стабилни отношения ще ви вдъхнови.

 


Водолей

 

Интересни преживявания предстоят. Може още в началото на седмицата да придобиете впечатлението, че целият свят се опитва да се запознае с вас. Ако сте във връзка, независимо дали е стабилна или не толкова, тя ще бъде подложена на сериозно изпитание. Не би било чудно, ако думата „раздяла“ ви преследва упорито. Предложенията за срещи ще са много, а вие в същото време няма да сте в състояние да решите дали искате това или не. Суетата и изкушенията също няма да ви подминат. Усещането, че сте предпочитани ще изстреля самочувствието ви доста на високо, но внимавайте то да не увисне в празното пространство.

 


Риби

 

Няма да ви е толкова до сериозни отношения, колкото до приключения през тази седмица. А такива няма да липсват. Очарователни сте и около вас непрекъснато ще се навърта някой, който ще прави всичко възможно да ви угоди. Ако все още не сте попаднали на личността на сърцето си, то през тази седмица изборът ще е голям. Ако пък си имате постояннен/а приятел/ка, то каквито и спорове да е имало между вас преди време, през тази седмица ще ги забравите. Отношенията ви ще са на ръба на идеалното и ще останат такива, ако си направите труда да ги запазите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия