Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 октомври

Ето какво ви чака в любовта през седмицата

2019-10-14 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Отношенията с половинката ви през тази седмица твърде често ще са критични. А вие почти винаги ще търсите вината у другия. Крайно време е да решите какво точно искате и да обсъдите причините за разминаванията си. Направете го след сряда. Не бъдете прекалено напористи, ако целта ви не е да прекратите връзката.

 


Телец

 

Наблюдавайте поведението на половинката си през тази седмица и, ако прецените, че той/тя не ви обръща достатъчно внимание, вземете инициативата в свои ръце. Първо се опитайте да разберете причините за така създалата се ситуация. Може да са основателни и да се наложи да се съобразите. В случай, че въпросите ви не получат отговор, дистанцирайте се за известно време и изчакайте. Интуицията ще ви подскаже следващия ход.

 


Близнаци

 

Ще сте по-общителни от обикновено, а и по-самокритични. Което означава, че ще ви е много по-лесно да признаете грешките си. Достатъчно добър предтекст, за да изгладите съществуващите противоречия. След това ще можете да проявите и някои капризи, които половинката ви ще приеме с усмивка, стига да не прекалите с претенциите.

 


Рак

 

На моменти може да изпитате неудовлетворение от връзката си, съмнения в собствения си избор. Може да ви се стори, че той/тя не е подходящият човек за вас. Уточнете очакванията си и, ако сте сигурни, че имате нужда от промяна, по-добре не се самозалъгвайте и прекратете отношенията докато не сте стигнали твърде далеч. След това ще е по-болезнено и за двамата.

 


Лъв

 

Не е изключено да ви потърси някой, с когото сте се разделили преди доста време. Сигналът ще ви обезпокои и ще ви е трудно да решите дали да приемете поканата за среща или да я отклоните. Ако я приемете, независимо че в момента може да поддържате друга връзка, ще отговорите на всичките си съмнения. Ако откажете ще продължи да ви измъчва въпросът дали сте постъпили правилно.

 


Дева

 

Привлекателни сте, убедителни и през тази седмица половинката ви ще приема всички ваши предложения безрезервно. Ще имате възможност да реализирате желанията си почти изцяло. Все пак, за да не се почувства той/тя съвсем в сянката ви, е желателно от време на време да отстъпвате инициативата. Усещането за хармония и баланс ще повиши доверието помежду ви.

 


Везни

 

Ще сте по-заети от обикновено и няма да ви е до любовни срещи. Лесният начин е да поддържате виртуална връзка с половинката си, но не забравяйте старата истина: „далече от очите, далече от сърцето“. Постарайте се да си уреждате от време на време съвсем реални срещи и да наблюдавате внимателно неговото/нейното поведение, за да не констатирате след време, че някой друг бързичко се е наместил на временно освободеното от вас място.

 


Скорпион

 

Изневиделица, като гръм от ясно небе, може да осъзнаете, че силно ви привлича човек, когото познавате отдавна, но до момента просто не сте отразявали присъствието му. Усещането ще е смущаващо, ако все още не сте във връзка и направо плашещо, ако вече си имате половинка. Ще ви е трудно да се ориентирате в собствените си чувства. Усамотете се за известно време, за да си дадете сметка за ситуацията, в която се намирате и да решите какво следва по-нататък.

 


Стрелец

 

Стремежът ви към екстремни преживявания и усещането за лична привлекателност през тази седмица може да ви подтикнат към рискови и не чак до там коректни постъпки. Може да решите, че чуждото гадже ви е по-симпатично от вашето собствено и да решите да играете „двойна“, че дори и „тройна“ игра, опитвайки се да заблудите всички около себе си. Рано или късно машинациите ви ще бъдат разкрити и не само ще навредите на собствената си връзка, ами може и да изгубите подкрепата на някой от близките си приятели.

 


Козирог

 

Отношенията ви през тази седмица ще се развиват като бавна пълноводна река. Никакви изненади, но и никакви стресови случки. Всъщност, ситуацията такава, каквато е, напълно ви устройва. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, да движите успоредно домашните, учебните и неформалните си задачи. Е, в края на седмицата може да усетите, че ви е леко скучно, но ще разполагате с достатъчно свободно време, за да организирате развлечение, раздвижващо ежедневния ритъм. Направете го. Хармонията ще се запази, а чувствата ви ще се освежат.

 


Водолей

 

Някой почти непрекъснато ще се опитва да привлича вниманието ви. Ще се показва по най-оригинален начин и ще ви изненадва с мили жестове. Ако сърцето ви все още е свободно може би е добра идея да намалите дистанцията и да се опознаете по`от близо. Ако обаче, вече сте споделили съкровените си чувства бъдете предпазливи. Не давайте повод за ревност на половинката си. Може да реши да ви отвърне със същото…

 

Риби

 

Необичайно спокойни ще сте през тази седмица и готови да отстъпите инициативата на половинката си. Първоначално може да ви е приятно, че той/тя „дава тон“ на ежедневните ви занимания, но съвсем скоро вероятно ще усетите, че малко или много ви манипулира. Постарайте се да овладеете ситуацията своевременно и отстоявайте личното си пространство. В противен случай съвсем скоро „сателитната“ позиция ще ви отегчи и ще загубите интерес към връзката си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия