Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 октомври

Ето какво ви чака в любовта тази седмица

2019-10-07 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 7 - 13 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Желанието ви да въздействате върху решенията на половинката ще бъде посрещнато с неприязън. Не е изключено да решите, че това е достатъчен повод за да сложите край на връзката си. Ще сте изключително напрегнати в средата на седмицата. Помислете как ще се чувствате, ако човекът, на когото сте посветили чувствата си изведнъж изчезне от живота ви.

 


Телец

 

Някой изненадващо ще ви разкрие чувствата си. Изведнъж ще решите, че имате нужда от повече самостоятелност и ще започнете да отлагате срещите с текущата си половинка. Той/тя със сигурност ще изрази недоволство, но вас това няма да ви впечатли кой знае колко. Желанието ви за екстремни емоции ще е по-силно от всичко друго. Ако не се издадете с необмислени изказвания всичко ще мине незабелязано.

 


Близнаци

 

Прекалено сте чувствителни и необичайно подозрителни през тази седмица. Всяка дума, която не одобрявате ще ви изглежда като обида или намек за изневяра. Във ваша полза е да не се срещате с половинката си всеки ден. Благоприятните дни за романтични преживявания са сряда и четвъртък. Тогава настроението ви ще е най-стабилно. В почивните дни се забавлявайте с ежедневните си приятели. Ще ви разведрят и ще забравите съмненията си.

 


Рак

 

Много по-реалистични сте от обикновено и, при добро желание от ваша страна, бихте могли да обсъдите с половинката си всички спорни въпроси. Разговорите ще протекат в спокойна обстановка, окончателните уговорки ще са удовлетворителни и за двамата. Дори да се стигне до решение за раздяла то ще е се получи толкова естествено, че никой няма да се почувства засегнат и да възприеме себе си като губеща страна.

 


Лъв

 

Заниманията ви ще са твърде разнообразни и някои действия на половинката ще убягнат от вниманието ви. В същото време той/тя може да се почувства засегнат/а, да покаже качества на характера, за които не сте и подозирали и да ви разочарова. Връзката ви ще навлезе в кризисен етап и трябва да решите как ще се развива по-нататък. Бъдете честни пред себе си, ако не искате да допуснете грешка.

 


Дева

 

Някои действия на половинката ви ще са повод за съмнения и тема за размисъл. Може да ви хрумне, че е настъпил моментът за раздяла. В същото време да ви обхване съжаление към човека, с когото сте имали толкова много общи преживявания. Анализирайте ситуацията още веднъж преди да обърнете гръб. Както знаете да се гради е по-трудно, отколкото да се руши.

 


Везни

 

В началото на седмицата половинката може твърдо да отклонява поканите ви за среща. Отказът ще се отрази негативно на самочувствието и на настроението ви. Ще престанете да си вярвате, ще станете много по-самокритични и най-вероятно ще решите, че сте виновни за нещо. Съберете смелост и се опитайте да обсъдите ситуацията в първия възможен момент. Ще се почувствате неудобно от мрачните си мисли, когато научите истината.

 


Скорпион

 

Ще получите новини за някой, с когото сте се разделили преди време. Най-вероятно ще ви хрумне, че трябва да се видите отново. Желанието ви ще изглежда достатъчно привлекателно, за да проявите активност и да насрочите среща. В първата минута старите чувства ще пламнат отново, а като цяло развитието на събитията ще е наситено с много изненади.

 


Стрелец

 

Непредвидени случки у дома ще изместят романтиката на втори план. Няма да ви е до любовни срещи през тази седмица (или поне в началото). Ако искате да неутрализирате всички съмнения от негова/нейна страна, използвайте възможностите на социалните мрежи, за да обясните в каква ситуация се намирате. Временната раздяла ще стабилизира връзката ви, а в края на седмицата ще сте отново заедно.

 


Козирог

 

Доста нерешителни сте през тази седмица и готови да оставите инициативата в ръцете на половинката си. Всъщност, ситуацията е изцяло във ваша полза. Ще разберете на какво е готов/а той/тя за вас. Ще разберете до колко са силни чувствата му/й от начина, по който ви кани на среща. В края на седмицата не е изключено да ви зарадва и изненада с мил жест.

 


Водолей

 

Непредвидимите ви и нелогични понякога реакции могат да вкарат „в 5-та глуха“ дори най-търпеливия човек, особено ако отношенията ви са в начален етап на развитие. Опитайте се да овладеете емоциите и да не давате щедри обещания през тази седмица. Желанието ви да изпъкнете може да подейства отблъскващо на половинката и да разклати неговото/нейното доверие към вас. Усетите ли, че в отношенията ви се е появила „пукнатина“ постарайте се да оправите нещата до края на седмицата. След това ще е късно.

 


Риби

 

Романтичните ви отношения през тази седмица ще са изпълнени с много неясноти. Възможно е да започнете да се съмнявате в силата на чувствата или в съвместимостта си с половинката. Да установите, че интересите ви коренно се различават и да се запитате дали си заслужава да поддържате връзката. А може да разберете случайно, че между вас има някаква тайна. За щастие, сега ще сте много по-категорични от обикновено и ще измислите подходящ начин, чрез който да стигнете до единствено правилното решение.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия