Седмичен любовен хороскоп 30 септември - 6 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2019-09-30 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 30 септември - 6 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Не бъдете прекалено настоятелни в желанието си за срещи с половинката. А когато сте заедно не показвайте колебания в чувствата си. Опитайте се да измислите оригинални забавления, съобразени с неговите/нейните интереси. Ако започне да скучае той/тя ще ориентира вниманието си към друг/а и ще започне да прави бъдещите си планове без вашето участие.

 


Телец

 

За приятел/ката ви през тази седмица ще е важно дали сте готови за подкрепа в конкретен момент, дали ще сте на разположение, когато има нужда от вас. Обръщайте внимание на детайлите. Жестовете обикновено говорят много повече от думите. Разберете какви са грижите на половинката ви и помогнете да се справи, вместо да изпращате летящи сърчица в чата.

 


Близнаци

 

В началото на седмицата е възможно да имате разногласия с половинката си, но обстановката постепенно ще се успокои и всички спорни въпроси ще намерят отговор. Имайте си едно на ум, все пак и не изнервяйте обстановката. Бурята може и да е отминала, но последните гръмотевици все още са във въздуха.

 


Рак

 

Ще се наложи да се справяте с разни лични проблеми през тази седмица и ще сте доста раздразнителни. Не си го изкарвайте на приятел/ката си. Колкото и да ви обича, колкото и да е търпелив/а в един момент ще му/й писне и ще ви обърне гръб. Споделете какво ви мъчи, вместо да се цупите. Със сигурност ще ви подскаже как да се справите.

 


Лъв

 

Ще разполагате с достатъчно самостоятелност и възможности за изява през тази седмица. Следвайте въображението си, няма да ви подведе. Ако не форсирате събитията и не прекрачвате границата на позволеното в отношенията си, ще се радвате на прекрасни мигове в компанията на половинката. Ще е голяма грешка, ако се опитате да създадете успоредна връзка.

 


Дева

 

Помислете къде сте „стъпили на криво“, ако гаджето ви започне да се държи странно и да отбягва срещите. Не прекалявайте с инициативата и не разчитайте само на интуицията си. Може би сте казали нещо неприемливо, действали сте по инерция или сте реагирали неправилно на неговите/нейните сигнали. Попитайте директно, ако нищо не ви идва на ум. Имате шанс до края на седмицата да оправите нещата.

 


Везни

 

Не се очакват сътресения от любовен характер през тази седмица. Даже и да имате някакви недоразумения с половинката си през втората половина на периода ще успеете да ги изгладите. Особено ако са свързани с клюки, подвеждаща информация или опит на човек от близкото обкръжение да ви раздели. Ще разберете за какво става дума и ще се почувствате щастливи, че не сте се подвели.

 


Скорпион

 

В благоприятна позиция сте. През тази седмица ще сте в състояние да насочвате отношенията си в предпочитаното от вас направление. Наблюдавайте поведението на половинката си и, ако доловите признаци на недоволство, не настоявайте на своето. Въздържайте се от кардинални промени.

 


Стрелец

 

Емоциите ще са окуражаващи както за обвързаните, така и за свободните представители на вашия знак. В случай, че имате приятел/ка и мрачната сянка на раздялата се е издигнала между вас, ще успеете да „възкресите“ връзката. Онези, чието сърце все още пърха като волна птичка, ще бъдат привлечени от личност с огнен нрав. Дали ще запали чувствата им е рано да се гадае, но със сигурност ще ги извади от зоната на безразличието.

 


Козирог

 

Отношенията ви с половинката през тази седмица ще са доста неопределени. И ще ви подтикнат да оценявате обстановката по-внимателно, по-пресметливо и по-предпазливо. Не обсъждайте вълненията си. Не прекалявайте с инициативата. В края на седмицата ще получите ясни сигнали и точни подсказки, които ще ви помогнат да си изработите правилна тактика и да си осигурите прекрасни часове с личността на сърцето си.

 


Водолей

 

Ще проблесне „светлина в тунела“ за онези представители на вашия знак, които наскоро са преживели раздяла. Ако ви е трудно да повярвате в новия шанс и промяната, ако не реагирате светкавично и със замах, е много вероятно да се разминете със следващата си любов. Събудете романтика у себе си и накарайте скептика да замълчи. Както знаете любовта обича изненадите, а победата е на страната на смелите.

 

Риби

 

Не променяйте обичайното си поведение. Ако започнете да проявявате емоциите си прекалено бурно и да давате прекалено щедри обещания, половинката ви ще се усъмни, че се случва нещо нередно. И инстинктивно ще се дистанцира, а вие не искате това. Уточнете принципните си очаквания за бъдещето на връзката, за да стабилизирате доверието помежду си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия