5 съвета за снимките в мрежите и сайтовете за запознанства

Как да направите по-добро впечатление на тръпката?

2019-09-19 18:00:00
5 съвета за снимките в мрежите и сайтовете за запознанства
Снимка: Pexels

Джорджина Джоунс, маркетинг мениджър в мрежата за запознанства "Badoo", споделя пред "Female Firts" как може да направим профила си в социалните платформи по-атрактивен и кои неща могат да отблъснат другите. Ето и някои от нейните съвети.

 


Не правете муцунки за профилната снимка

 

Всеки има любима физиономия или поза, която редовно прави на снимките си. Гледайте обаче профилната снимка да е непринудена и сладка. Не правете клишираните и вече отблъскващи муцунки, като "патешка муцунка". Не бъдете прекалено нацупени. Тези физиономии отблъскват 42% от потребителите.

 

Снимка: Pixabay


Не се тагвайте от фитнеса постоянно

 

Дразнещо е, ако нонстоп се тагвате от местата, на които сте. Особено, ако се отбелязвате от фитнеса - това е едно от най-клишираните места за снимане и тагване и реално показва, че сте там, за да си правите фотосесии, а не за да спортувате. Тагвайте се от места, на които наистина обичате да ходите и които отразяват истинските ви страсти и хобита. Селфи от фитнеса отблъсква около 20% от онлайн потребителите.

 

Снимка: Pixabay

 


Качвайте актуални снимки

 

Може да харесвате предишните си визии, прически, да се радвате на фигурата си от преди няколко години. Но е дразнещо, ако поствате стари снимки, например, от преди 5-6 години, а всъщност сега изглеждате съвсем различно.

 


Бъдете сами на снимките

 

Не поствайте много снимки, на които сте с много хора. Може да харесвате места, на които се събират тълпи и редовно да си правите селфита в компанията, но не трябва да използвате тези снимки в сайтове за запознанства. Така потенциалните ви партньори се чудят дали сте сами, дали нямате чувства към някой приятел и т.н.

 

Снимка: Pexels


Не обработвайте прекалено снимките

 

Сигурно ви е забавно да слагате ушички на животни, корони от цветя, да правите лицето ви да изглежда перфектно - без белези, бръчки, пъпки. Но си личи, че това не е истинско, а и ако използвате орнаменти на всяка снимка, изглеждате детински. 

 

Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия