Седмичен любовен хороскоп 16 - 22 септември

Какво вещаят звездите за тийнейджърите?

2019-09-16 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп 16 - 22 септември
Снимка: pexels

Овен

Темата за любовта през тази седмица ще е болезнена. Дали от скука, дали от прибързаност, но на моменти езикът ви ще работи по-бързо от разума и може по инерция да изтърсите нещо, което да оскърби половинката ви. Ще има и поводи за разногласия, които ще разклатят доверието помежду ви. Овладейте се и не прибягвайте до препоръките на приятелите, ако искате да оправите нещата.

Телец

Настроението ви ще е като огледало на климатичните промени. Когато времето е хубаво и вие ще сте усмихнати, а в мрачните дни ще сте по-мрачни от навъсеното небе. Бъдете готови за сериозни промени в личните отношения. Може да усетите неудовлетворение от поведението на половинката или бившето ви гадже да ви потърси и да разбърка и без това неустойчивите ви мисли. Не хитрувайте, ако не ви е приятно да обсъждате отношенията си, заявете го директно. Ще „успокоите духовете“ макар и временно.

Близнаци

В прекалено много посоки ще се отклонява вниманието ви през тази седмица. В някои дни изобщо няма да ви е до любовни срещи. Не отговаряйте уклончиво на предложенията на половинката да излезете на разходка, да отидете на кино или театър. Ако държите да запазите връзката си бъдете коректни. Говорете за предпочитанията си откровено, само така ще разберете дали той/тя наистина ви обича.

Рак

Сравнително спокоен период, независимо че на моменти може да има някакви разногласия между вас и половинката ви. Решавайте ги в рамките на добрия тон и без демонстрации на характер. Не забравяйте, че да обичаш означава да разбираш тревогите на другия човек. Ще постигнете много повече с усмивка и добра дума, отколкото със сръдни и борба за надмощие.

Лъв

Със сигурност ще покажете „котешкия“ си характер през тази седмица, а както е известно, котката е капризно животно. Околните ще разберат, че можете е само да мъркате, а и да хъскате, да драскате и да станете неоткриваеми, когато е необходимо. Късметлии ще са онези представители на вашия знак, които получат разбиране в отговор на странното си на моменти поведение. Останалите, които вместо утешителна дума чуят критична забележка, може да решат, че е по-добре да прекратят връзката си без излишни обяснения.

Дева

Част от случките през тази седмица ще са твърде необичайни. Някои от тях може истински да ви изнервят и да изпълнят съзнанието ви с черни мисли. Няма място за паника. Ако имате приятел/ка бъдете по-често заедно, споделяйте тревогите си. Дори само мисълта, че някой е на ваша страна ще ви успокои. Ако пък все още не сте в постоянна връзка, то използвайте част от времето си за творчески занимания. Ще възстановите обичайното си спокойствие.

Везни

Не си мечтайте за водопад от романтични емоции през тази седмица. Напротив, доста често от разговорите с половинката ще лъха хлад. За щастие, времето все още ще е приятно и подходящо за всякакъв вид развлечения и най-вече за спорт и разходки на открито. И така, ако интуитивно усетите, че нещо не е наред, не започвайте разговори за изясняване на отношения, настроение и чувства, а или отменете срещата, или измислете нещо забавно, което ще зарадва и двама ви.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни и наситени с много впечатления. Част от тях ще са малко загадъчни или малко непонятни, но овладяването на хаоса е във вашите ръце. Ако има с кого да обсъждате появилите се неясноти ще е много лесно да установите собственото си място в ситуацията. А ако няма, то огледайте се. Може би някой упорито се опитва да привлече вниманието ви, а вие не осъзнавате колко много вдъхновение има в този стремеж.

Стрелец

Разкриването на ваша или чужда тайна ще предизвика интересна промяна в любовните ви отношения през тази седмица. Ако все още не сте се влюбили е много вероятно да срещнете човека, на когото с радост ще заявите силните си чувства. Ако обаче сте във връзка, то отношенията ви ще се стабилизират. И в двата случая ще сте „печелившата“ страна, така че скачайте смело във водовъртежа на събитията. Промяната ще е бърза и ще продължи дълго.

Козирог

Преживяванията през тази седмица може да са малко странни. Да установите, че връзката ви с половинката не е плод на силна любов, а на навик или привързаност. Да получите покана за среща от приятел/ка с когото дружите едва ли не от детската градина и сега изведнъж той/тя разкрива съвсем други чувства. И двата варианта може да ви се отразят малко стресиращо, но за щастие няма да се налага да взимате бързи решения. Ще разполагате с достатъчно време, за да си представите как ще се развият събитията в едно по-далечно бъдеще.

Водолей

Разредете срещите, дайте си малко почивка. Периодът ще е спокоен и ще можете да изгладите съществуващите противоречия без особени усилия. Сложните въпроси ще намерят отговор по един съвсем естествен начин, чрез постъпките на половинката ви. Бъдете предпазливи и наблюдателни. Всичко ще се случи много по-лесно, отколкото сте предполагали.

Риби

Не се отказвайте от намеренията си, дори ако не получите очакваната подкрепа от половинката си. От вас зависи да си осигурите разнообразие и да съчетаете полезното с приятното. Предложете й/му да направите една обиколка из града. Има толкова много места, на които не сте ходили. Ще научите нещо ново и ще разберете до колко начинът ви на мислене и предпочитанията се сближават.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

obojavam edno mom4e - goliam i hubav bliznak , otno6eniata mi s nego sa mi ot izkliu4itelna vajnost . sigurnostta mu mi be6e prioritet mnogo vreme , vijdam go 4e ve4e e dosta naiasno ot kude sa mu idvali problemite v ejednevnite slujebni angajimenti . radvam se za nego kato dete, za6toto negovoto 6tastie ne mi e bezrazli4no. edin prekrasen muj- sukrovi6te , edno nezamenimo su6testvo , bez koeto ne moga i ne iskam ne samo tuk v neta , a go 4akam realno v dnite si za cial jivot s mnogo obi4 i se nadiavam da sme 6tastlivi i dvamata.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия