4 зодии, които редовно подаряват цветя на любимата

Вижте кои са те

2019-09-12 18:00:00
4 зодии, които редовно подаряват цветя на любимата
Снимка: Pexels

Да подариш цветя е класика. Това е мил и романтичен жест, на който много дами се радват, дори вече да е леко изтъркан. Ето и кои зодии често носят букети на любимите си.

 


Дева

 

Те са земни знаци, затова мъжете от тази зодия са неподправени, сериозни и скромни. За тях връзките и отношенията са много важни и искат да радват половинката. Винаги знаят как да покажат, че ги е грижа за някого. Девите обичат романтичните жестове, морални са, уважават жените и го показват и чрез подаряването на цветя. Много мили и сладки са.

 


Скорпион

 

Много са влюбчиви и половинката им е слабост. Когато решат да се отдадат на чувствата, се отдават напълно и показват на жената до себе си колко много я обичат и държат на нея. Скорпионите са романтици по душа, очевидно е, че са луди по любимата си. Появяват се с красив, огромен букет, дори когато планът за среща е бил ходене в спортен бар или разходка в квартала. Често оставят цветя и по леглото.

 

Снимка: Pexels


Телец

 

Естети са и затова ценят красивите неща, като букетите. Самите те много обичат да разглеждат цветя, да се наслаждават на аромата им, да избират букет. Телците обичат романтичните жестове и като подаряват цветя, се надяват половинката също често да ги изненадва и да им прави подаръци. Отдават цялото си внимание на партньора и го глезят с романтични жестове, като по старите филми.

 


Козирог

 

Козирозите са най-големите традиционалисти в зодиака, затова не е изненада, че обичат да подаряват цветя на своята дама. Обожават традициите, обичаите, ухажването и се държат като истински кавалери. Те са точно като героите от старите филми, дори на моменти изглеждат леко старомодни, но трогват много жените. Появяват се на входната врата с букет, често носят и сладкиши, балони, други подаръци.

 

Как зодиите показват, че са влюбени?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия