3 зодии, които не могат да останат приятели с бившия

Вижте кои са те

2019-09-04 18:00:00
3 зодии, които не могат да останат приятели с бившия
Снимка: Pixabay

Да останеш приятел с бившето гадже е трудна задача за всички, но някои все пак успяват да го направят. За други обаче това е напълно невъзможно, те искат да изтрият този човек от живота си. Дори да нямат тази възможност, ще игнорират бившата половинка, ще се заяждат с нея и няма да се държат приятелски. Тези зодии просто са прекалено лоялни, инати, раними са и не могат да лицемерничат или да приемат приятелство от такъв човек. Ето кои са те.

 


Водолей

 

Водолеите могат да са чувствителни, дори да не го показват често. Но и искат да се дистанцират от бившето гадже, изглеждат така, сякаш не им пука за раздялата. Те искат да изпитват истинска любов, но се занимават и с много други неща, умът им е зает, а и понякога мислят много различно от околните. Затова им е трудно да създадат стабилна връзка с някого и да общуват добре с него. Трудно им е да говорят за чувствата си. Не могат да бъдат приятели с човек, на когото са споделяли лични неща, с когото са опитвали да създадат специална връзка, а изведнъж тази връзка е рухнала. Те никога повече няма да могат да му доверяват свои проблеми и да говорят на сериозни и лични теми с него. Нуждаят се от време и пространство, за да се излекуват, това да виджат бившия ще им попречи.

 


Лъв

 

Тези зодиакални знаци са изключително страстни. И с много хъс, желание и енергия постигат това, което искат и получават своето. Ако са били много силно влюбени в някого, ако двамата са станали доста близки, споделяли са много преживявания и са били двойка, която всички познават, за тях е трудно след края да останат приятели с такъв човек. Просто специалната връзка е прекъсната и нещата никога не биха могли да бъдат същите, не биха могли да са близки приятели с човек, с когото са се скарали или не са успяли да съхранят романтичните отношения. Те са директни и искрени, не се притесняват от конфликтите и често се карат с бившите. Махнат ли някого от живота си, това е завинаги, по-вероятно е да го мразят.

 


Телец

 

Любовта е сред най-важните и ценни неща за Телците. Те копнеят да са обичани, искат да чувстват подкрепа и да знаят, че връзката е стабилна. Нужаят се от сериозен партньор, на когото вярват безрезервно. Но когато това доверие е нарушено и връзката е приключило, за тях е трудно да запазят добри отношения с въпросния човек. Те винаги ще обичат бившия си поне малко, дори да не го признават, просто връзките им винаги са сериозни и са изпитвали истинска любов към всеки свой партньор. Страх ги е, че ако останат приятели с бившата половинка, няма да могат да я преодолеят и да продължат напред. Предпочитат да не виждат повече старото гадже.

 

3 зодии, които са егоисти във връзките

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия