Седмичен любовен хороскоп 26 август - 1 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2019-08-26 12:00:00
Седмичен любовен хороскоп 26 август - 1 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Предстоящите дни няма да са белязани с бурни емоции. Помислете за неприятните моменти, които сте преживели и са били свързани с думи и действия на половинката ви. Ако желаете, бихте могли да „рестартирате“ или прекратите връзката.

 

Питайте за всичко, което ви интересува. Отговорите ще ви подскажат правилното решение.

 


Телец

 

Не настоявайте, ако половинката ви отговаря уклончиво на предложенията ви за срещи. Приемете го като добра възможност да се забавлявате самостоятелно или в присъствието на обичайните си приятели. Най-вероятно ще ви замъкнат в нова компания, където ще предизвикате нечий нескриван интерес.

 

Изживейте момента, след време ще сте доволни, че сте си осигурили „резервен“ вариант.

 


Близнаци

 

Поредица незначителни на пръв поглед случки ще променят отношението ви към половинката. Изведнъж ще станете много по-критични, ще забележите негативи, които до момента са ви убягвали и не е изключено мисълта за раздяла да мине като светкавица през съзнанието ви.

 

Като се има пред вид колко сте общителни и колко широк кръг връзки поддържате, едва ли ще се чудите твърде дълго. Не е изключено новолунието да ви донесе и нова любов.

 


Рак

 

Поведението на половинката може да породи съмнения у вас. Представителите на вашия знак принципно са мнителни и много малко ви трябва, за да си внушите чутовни проблеми и да се разстроите. Лошото е, че дори да се опитате да проведете пояснителен разговор той/тя ще го приеме несериозно и съвсем няма да ви успокои.

 

В края на седмицата „облаците“ може и да се разпръснат, но сянката на недоверието ще продължава да ви гнети. Не се сугестирайте излишно, придавате на ситуацията повече драматизъм, отколкото заслужава.

 


Лъв

 

Със сигурност ще сте доволни от любовните си отношения през тази седмица. Между вас и половинката ви ще цари пълна хармония. Дори в моментите, в които не сте заедно контактите ви ще са интензивни, освен това той/тя непрекъснато ще се опитва да ви зарадва по някакъв начин.

 

Наслаждавайте се на това, което получавате и не прекалявайте с претенциите. Ако давате толкова, колкото получавате връзката ви ще придобие нов смисъл.

 


Дева

 

Дори само присъствието на Венера и Марс във вашия знак са достатъчни, за да предизвикат бурни емоции, а фактът, че и Слънцето е там съвсем ще повиши градуса. На всичкото отгоре и новолунието в петък ще е при вас, а Меркурий ще разпалва въображението.

 

Чувствата ви през тази седмица ще са противоречиви. Ще сте ту романтични, ту заядливи и конфликтите с половинката (до колкото ги има) ще са следствие от нестабилното ви настроение.

 

Ако сте се уговаряли да пътувате някъде заедно е по-добре да го отложите. Занимавайте се с нещо, което ви доставя удоволствие и стойте по-далеч от него/нея, ако искате да предотвратите преждевременна раздяла.

 


Везни

 

За представителите на вашия знак животът е изложба, подредена със стремеж към хармония. Именно за това винаги сте готови да услужите, да се погрижите… И през тази седмица ще имате възможност да разгърнете капацитета си максимално.

 

Половинката ви ще има някакви проблеми и ще иска непрекъснато да сте заедно. А вие от своя страна ще помагате не само с присъствието си, а и с дума, поглед, усмивка. В края на седмицата ще получите приятна изненада, изразяваща благодарност. Със сигурност ще сте доволни от преживяното.

 


Скорпион

 

В началото на седмицата половинката ви ще има някакви ангажименти или ще отсъства и няма да можете да се виждате. Ще ви е неприятно, но пък ще можете интензивно да си общувате виртуално.

 

За сметка на това в средата на седмицата ще сте един до друг почти непрекъснато.

 

В края на седмицата, обаче, събитията ще ви принудят да промените плановете си и срещите може пак да се разредят, този път поради вашата заетост.

 

Поучителен момент, който ще ви подскаже, че няма смисъл да си разваляте настроението и да се сърдите заради ситуация, която няма как да промените.

 


Стрелец

 

Не е изключено още в началото на седмицата да усетите, че поведението на половинката ви не е същото, да доловите хладен полъх в отношенията. Ситуацията няма да е приятна и ще породи чувство на несигурност и тревога.

 

Не се опитвайте да задавате въпроси, защото най-многото, което би могло да се случи е… да ви излъжат. По-добре се дистанцирайте за известно време, дайте си възможност да „се вземете в ръце“ и помислете кои различия биха могли да изградят ледена стена помежду ви.

 

След като се успокоите ще решите заслужава ли си да правите усилия за продължаване на връзката или раздялата, колкото и да е болезнена, е за предпочитане.

 


Козирог

 

Представителите на вашия знак, които са в дълготрайна връзка ще се намират в обичайната атмосфера през тази седмица.

 

Доста по-различна ще е ситуацията за онези от вас, които до момента не са споделили чувствата си с никого. Ще сте оптимистични, динамични, адаптивни и контактни. Често ще присъствате в различни компании, където ще имате възможност да се запознаете с нови хора. А някои от тях определено ще привлекат вниманието ви. И ще имате възможност за избор.

 

Ще можете да решите кой е по-подходящ и дали да не пробвате с няколко връзки едновременно, за да е по-обективно сравнението. Ако не приемете предизвикателството сега, ще съжалявате след време.

 


Водолей

 

Осъзнавайки, че връзката ви съвсем не е така трепетна, както в началото ще попаднете в малко Хамлетовска ситуация. Но въпросът няма да е: „да бъда или да не бъда“, а „да позволя ли да ме изоставят или аз да направя първата крачка“.

 

Тъй като логиката ви е необичайно силна и сте много повече разумни, отколкото емоционални през тази седмица, най-вероятно ще ви хрумне оригинален начин за уреждане на въпроса.

 

При всички случаи в края на периода ще знаете какво да правите, а Новата Луна вероятно ще изпрати и сигнал за ново начало.

 


Риби

 

Необичайно за вас, но през тази седмица ще сте много повече прагматични, отколкото романтични. Намиращите се във връзка ще са непрекъснато с половинката си, но не бива да прекаляват с претенциите за развлечения, надскачащи финансовите възможности и на двамата. В противен случай отношенията може да се пропукат.

 

Що се отнася до необвързаните, те съвсем няма да останат незабелязани. Бъдете предпазливи, обаче, спрямо индивиди, които се опитват да спечелят вниманието ви със скъпи жестове. Готовността ви да ги приемете може да създаде у тях погрешното впечатление, че сте меркантилни.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия