4 зодии, които са подозрителни в началото на връзките

Ето кои са те

2019-08-12 18:00:00
4 зодии, които са подозрителни в началото на връзките
Снимка: Pixabay

Част от зодиакалните знаци се доверяват много трудно, особено на новите партньори. Те не искат да повтарят стари грешки, да бъдат правени на глупаци, да бъдат наранени за пореден път. Затова са изключително внимателни, когато започнат да излизат с нов човек и в първите месеци от връзката. Гледат да не си дават много надежди, да карат по-бавно, да опознаят добре човека преди да станат сериозни, да не му вярват много. Те са чувствителни и тежко изживяват предателства и раздели. Вижте кои са те.

 


Скорпион

 

Скорпионите са водни знаци и са изключително напрегнати, чувствителни, емоционални, раними, дори невинаги да им личи. Често се влюбват силно още в началото на връзката (за да тръгнат с някого значи наистина много са го харесали), но не искат да го покажат. Затова им трябва доста време, за да повярват на партньора, внимателни са и не искат да бъдат предадени и наранени. Скорпионите са подозрителни по природа - те са мистериозни и винаги обмислят най-лошите варианти. Наблюдават половинката, анализират я, дори я тестват, докато най-накрая се доверят.

 


Козирог

 

Те са свикнали да постигат целите си и са амбициозни във връзките. Искат сериозна и продължителна връзка, не излизат с някого просто за забавление. Но трябва да са сигурни, че партньорът също е сериозен, затова го изпитват и тестват. Той трябва доста да се постарае, за да спечели сърцето и доверието им и да се покаже като стабилен човек, на когото може да се разчита. Козирозите знаят, че в началото може човекът да не се показва такъв, какъвто е и не бързат да вярват на думи и жестове. Много са лоялни и не понасят изневяра. Анализират половинката, премислят нещата и чак тогава се обвързват сериозно.

 


Рак

 

Те също са представители на водните знаци и са много нежни, чувствителни, лесно се разстройват и нараняват. Много се вълнуват за новата връзка, искат напълно да се отдадат на партньора, но се плашат и притесняват, че той няма да се окаже такъв, за какъвто се представя. Затова обичат да го наблюдават, да го поставят в различни ситуации, искат добре да го опознаят. Имат огромни сърца, но им трябва време да се доверят - не искат да бъдат излъгани и наранени. Спомнят си предишни предателства и колко трудно им е било с разбито сърце, затова са плахи и подозрителни в началото. Трудно излизат от черупката си, но обичат силно.

 


Телец

 

Телците са бавни, последователни, внимателни в началото на връзките. Изключително сериозно и стабилни хора са, търсят лоялен партньор, който ще се отдаде само на тях, но знаят, че това става с времето. Доверяват се по-бързо от другите изброени до момента зодии, но знаят, че връзките изискват време, постоянство, усилия - не може веднага да нарекат връзката много сериозна и да искат постоянно да са с партньора. Постепенно се сприятеляват с него и го опознават. Искат да са разумни, затова в началото са подозрителни - не бързат, не се главозамайват, не вярват на всичко. Добре преценят характера на половинката и тогава я подкрепят във всичко, дори прощават грехове.

 

4 зодии, майстори на дългите целувки

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

i az ne moga da priema lo6oto v otno6eniata


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия