Седмичен любовен хороскоп 29 юли - 4 август

Каква ще бъде седмицата?

2019-07-30 10:30:00
Седмичен любовен хороскоп 29 юли - 4 август
Снимка: Pexels

Овен


Привлекателни сте и неудържими. През тази седмица интересът към вас ще е забележим. Развитието на любовните ви отношения зависи почти изцяло от вас. Можете да прекратите съществуваща връзка, да започнете нова или да се порадвате на независимостта си. Слабо място ви е комуникацията. Не се впускайте в дълги и витиевати разговори.

 

Телец

 

Ще се случат нови събития, засягащи любовния ви живот. Вероятността да прекратите съществуваща връзка, макар и продължителна, не е за пренебрегване. Помислете още веднъж за причините, които ви подтикват към смелата крачка и, ако сте сигурни в себе си, не съжалявайте за нищо. Не се очертава начало на нова любовна афера.

 

Близнаци


Изненадващ ход на половинката ще ви впечатли. Той/тя ще набере достатъчно смелост и ще стартира разговор, целящ изясняване на отношенията. Не ви остава нищо друго, освен да „приемете ръкавицата“, дори да не сте готови за такава смела крачка. Ще се освободите от съмненията и връзката ви видимо ще се задълбочи.

 

Рак


След понеделник ще имате възможност да довършите стара тема, която е останала „отворена“. Ще уеднаквите позициите си с половинката и ще се успокоите. Ако ви хрумне, че по този случай трябва да му/й направите някакъв подарък, то постарайте се да е стойностен на емоции, а не скъп като цена.

 

Лъв


Слънцето във вашия знак буквално ви озарява. През тази седмица можете да си позволите всякакви волности. Дори най-ексцентричните ви постъпки ще получат одобрение. Единственото, което не бива да правите е умишлено да предизвиквате прояви на ревност и да тествате търпението на половинката си. Необвързаните може фронтално да се сблъскат с новата си любов.

 

Дева


Без видима причина бурен ентусиазъм ще замени привичното ви спокойствие. През тази седмица ще сте много повече авантюристични и много по-малко разумни. Поведението ви със сигурност ще изненада половинката, дори ако сте заедно отдавна. Изненадата, обаче, ще е приятна. Готовността ви да направите нещо нестандартно ще повдигне градуса на емоциите и ще ви сближи.

 

Везни


Любовните трепети силно ще ви завладеят. Ако сте във връзка ще сте много по-мили, сговорчиви, отстъпчиви и готови да направите нещо приятно за половинката си. По-интересна е ситуацията с онези представители на вашия знак, които скоро са преживели раздяла. Даже в онзи момент да са се заричали, че никога повече няма да се влюбват и да търсят близост, сега ще забравят обещанията си и ще започнат да се оглеждат за нов обект, с когото да споделят напиращите емоции.

 

Скорпион


Периодът ще е изпълнен с противоречиви емоции. Ако в началото на седмицата всичко е наред и с половинката си се чувствате като едно цяло, то в края ще се гледате накриво или обратно. Има начин да докажете чувствата си, ако наистина сте влюбени. Следвайте въображението си, няма да ви подведе. А и вие си знаете, че фантазия не ви липсва. Трябва ви само малко повече инициатива.

 

Стрелец


Предстоят истински изпитания за огнената ви и хазартна натура. Изкушенията ще ви преследват едва ли не на всяка крачка. По време на пътуване в страната или извън нея ще се запознаете с интригуваща личност. Ако сте необвързани – лесно – любовният роман ви е в кърпа вързан. За имащите половинка, обаче, положението няма да е никак розово. Вероятността да намерят схема, по която „и вълкът да е сит, и агнето - цяло“ е минимална.

 

Козирог


Възможностите за нова любовна авантюра ще са повече от обикновено. Дали ще се възползвате е въпрос на лично решение. Ако сте готови да рискувате собственото си спокойствие може би ще се насладите на необикновени емоции. Но пък, ако не искате да рискувате е напълно възможно да си спестите вълненията по поредната раздяла и свързаното с нея разочарование.

 

Водолей


Всичко ще ви изглежда много по-красиво, много по-привлекателно през тази седмица и най-вече половинката ви. На където и да погледнете ще виждате само него/нея и трудно ще овладеете желанието да сте непрекъснато заедно. Със сигурност, обаче, той/тя няма да се въодушеви от тази идея и ще предизвика с поведението си пориви на ревност от ваша страна. Опитайте се да спечелите неговото/нейното внимание с оригинални предложения, а не със скъпи подаръци.

 

Риби


Ще осъществите успешно всичките си хрумвания през тази седмица, което ще ви зареди с добро настроение и самочувствие. Ще сте достатъчно смели, за да преминете от думи към дела и ще се сетите по какъв начин бихте могли да зарадвате половинката си и да получите за награда неоспорими доказателства, че той/тя ви обича. Следвайте поривите си, но не забравяйте, че „прекаленият светец и Богу не е драг“.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия