Седмичен любовен хороскоп 15 - 21 юли

Какво очаква тийнейджърите тази седмица?

2019-07-16 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15 - 21 юли
Снимка: pexels

Овен


Представителите на вашия знак ще са колкото непредвидими точно толкова стихийни и капризни през тази седмица. Любовните отношения ще са спокойни само за онези от вас, които отдавна се познават с половинката си. Не за друго, а защото той/тя ви е свикнал и няма да се впечатли от реакциите ви. Ако сте във връзка от скоро разредете срещите, за да предотвратите раздялата. Що се отнася до необвързаните, те едва ли ще променят статуса си, което ще е по-малката от двете злини.

 

Телец


През първите дни на седмицата ще сте заети с разни битови задачи, които няма да са много вдъхновяващи. Смесицата на умора и отегчение ще се отрази неблагоприятно на настроението ви. В сряда и четвъртък ще разполагате с достатъчно време, което ще можете да изразходвате в компанията на приятел/ката си. Ако сте раздразнителни отстъпете инициативата на гаджето и избягвайте проявите на враждебност. Непредвидено събитие (разговор, присъствие на публично мероприятие, кратко пътуване) ще ви зарадва и ще възстанови обичайното равновесие на връзката ви.

 

Близнаци


За намиращите се във връзка предстои една безметежна седмица. Преживяванията ще са по-интересни за онези Близнаци, които наскоро са преживели раздяла. Чувствата им са странна смесица от самосъжаление и сантименти. Готови са да обърнат поглед назад. По-добре не го правете. Отървете се от мисълта за миналото, за да можете да подредите бъдещето си.

 

Рак


Поведението на приятел/ката ви през тази седмица може да засегне дълбоко чувствителните ви рачешки души. Не е изключено той/тя да реагира твърде бездушно на тревогите ви и да ви накара да се съмнявате в силата на неговите/нейните чувства. Не бързайте да реагирате, нужно ви е малко време за овладяване на емоциите. В края на седмицата задайте откровено въпросите, които ви вълнуват и бъдете готови, че отговорът може и да не ви хареса. Бързата раздяла е за предпочитане пред мъчителната агония, а за вас е важно да знаете, че сте били откровени до край.

 

Лъв


Предстои една наситена с куп преживявания седмица. Емоциите ще са много и разнообразни. Доволни от живота ще са необвързаните Лъвове. Те ще могат да взимат всичките си решения самостоятелно, без да се съобразяват с чието и да било мнение. А вълненията си ще могат да споделят с най-близките приятели, на които имат доверие. Що се отнася до имащите половинка, за тях е по-добре да не дават гласност на чувствата и тревогите си. Вместо да реагира с разбиране той/тя може да подложи лъвската любов на изпитание.

 

Дева


Предстоят приятни преживявания за влюбените Деви. Почти непрекъснато ще са заедно с половинката си. В повечето случаи на четири очи, а от време на време в отбран приятелски кръг. Организирайте си кратки пътешествия до места, които не сте посещавали. Ще си осигурите незабравими мигове. Ще забравите всички случили се до момента сблъсъци. Шансът за нова романтична връзка е на страната на онези, които търсят начин да разширят контактите си. Любовта ще ги атакува точно тогава, когато най-малко очакват.

 

Везни


Настроението ви през тази седмица ще е доста нестабилно. Особено на Везните, които все още нямат постоянен/а приятел/ка. Най-вероятно ще се измъчват от глупави въпроси без отговор като например: кога най-после ще срещна истинската любов. Няма да е по-розово положението и при онези, които вече си имат половинка. Вероятността за неприятни разговори (и то дори повторни) при тях не е за пренебрегване. Искате да сте сигурни в силата на чувствата на приятел/ката си? Ами проявете търпение, наблюдателност и съпричастност вместо да се чудите какви капани да заложите.

 

Скорпион


Опитайте се да възприемате събитията без излишни емоции. Въздържайте се от ефектни жестове и ексцентрични предложения. Колкото по-малко се стараете да впечатлите половинката си през тази седмица, толкова по-стабилни ще са отношенията ви. Нестандартните ходове само ще влошат нещата и ще разпалят стари спорове и грешки. Скорпионите, които преди известно време са прекратили връзката си ще получат изненадващо съобщение от бивш/ата в края на седмицата. Преценете до колко е „заздравяла раната“ преди да отговорите.

 

Стрелец


Справяйте се самостоятелно с всички занимания, които ви засягат лично. Не се опитвайте да привличате половинката си за съдействие. Дайте си малко почивка през тази седмица, ще се отрази освежаващо на връзката ви. Когато сте заедно внимавайте какво говорите. Разбира се, че откровеността е хубаво качество, но прекалената прямота може да прозвучи оскърбително. Опитайте се да отклоните предложение за пътуване в края на седмицата. Ще се натъкнете на затруднения и най-вероятният резултат е, че ще се скарате.

 

Козирог


През първите дни от седмицата може да забележите, че приятел/ката ви се държи доста затворено, че явно преживява някаква тревога. Не прекалявайте с въпросите. Ако отклонява темата и не желае да отговори проявете търпение и наблюдавайте. В момента, в който обстановката се успокои, ще разберете всички подробности. Не е сигурно, че ще ви харесат, но не е желателно да критикувате и обвинявате. Споделете мнението си само, ако той/тя поиска да го чуе. Най-важното за вас е, че ви има доверие.

 

Водолей


Някога замисляли ли сте се какво им е на околните, когато вие реагирате нелогично? Най-вероятно не сте се замисляли, но за да разберете за какво става дума, през тази седмица ще попаднете в подобна ситуация. Половинката ви ще се държи твърде странно, а най-вече по никакъв начин няма да обяснява действията си. Разговорът, който очаквате, няма да се осъществи. Опитайте се да общувате предимно виртуално поне през първите няколко дни от седмицата. След четвъртък нещата ще си дойдат по местата и двамата с нетърпение ще обсъдите преживяванията си.

 

Риби


Изненадите ще са малко, но интересни. Ще получите предложение за връзка от човек, когото много добре познавате. Някой, който е непрекъснато около вас и до момента даже не е правил опити за сближаване. Ситуацията ще е малко противоречива независимо дали имате приятел/ка или не. Ако вече сте във връзка може да ви изкуши разрушителната мисъл за още една без да си давате сметка за крайния резултат. Ако пък не сте може да влезете в неприятната схема: аз търся тебе, ти търсиш друг. За щастие, някои Риби ще са в идеалния вариант, осъзнавайки че срещу тях стои „точният“ човек.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия