5 неща, които да направите, вместо да пишете на бивше гадже

Ето 5 съвета как да предотвратите това

2020-05-18 15:00:00
5 неща, които да направите, вместо да пишете на бивше гадже
Снимка: Pexels

Всеки понякога се е изкушавал отново да пише или да се обади на бившия. Това става най-често в пиянска нощ, когато човек се чувства самотен и не мисли трезво. Но понякога се случва и просто като си спомняте хубавите моменти, разглеждате стари снимки или слушате ваши общи любими песни, като сте сами повече време - както е в карантината . Ако връзката е била токсична и този човек ви е наранил, раздялата е била основателна. Ето и какво да направите, когато изпитате такава нужда.

 


1. Пишете/обадете се на приятел

 

Вероятно просто имате нужда да поговорите с някого. По-добре пишете на приятел или се обадете по телефона на някой роднина/приятел. Те ще ви убедят, че не трябва да показвате слабост и да говорите с бивше гадже. А и ще може отново да обсъдите ситуацията, каква е била връзката ви, защо сте се разделили и така ще се убедите, че всичко е било за добро. Разговор с роднини и приятели ще ви ободри, приятелите са именно, за да ви помагат.

 

Снимка: Pexels

 


2. Напишете на лист хартия това, което искате да кажете

 

Това е стар метод, но винаги действа. Може да сте гневни на бившия или просто да искате да обясните някои неща, но никога не е добра идея да се връщате на стари теми, когато вече сте скъсали. Просто напишете на един лист всички неща, които са ви се насъбрали и искате да кажете, ще видите, че така ще ви олекне и ще се почувствате по-добре. А и може да запазите листа, и в някакъв момент, ако наистина сте сигурни, че трябва да говорите с бившето гадже - да го изпратите.

 

Снимка: Pexels

 


3. Влезте в сайт за запознанства

 

Това е просто начин да се разсеяте на момента. Не го приемайте сериозно - не си давайте надежди, че веднага ще срещнете някой специален, не споделяйте прекалено много лична информация в интернет и то с някой, с когото едва сте се запознали. Просто разменете няколко изречения, пофлиртувайте малко, за да се успокоите.

 

Снимка: Pexels

 

4. Поспете

 

Истина е, че сънят може да излекува много неща. Сигурно ви се е случвало, когато сте разстроени, тъжни и си поплачете, след това да заспите. Опитайте да направите това и когато имате нужда да се обадите на бившия. Така ще си починете, ще се събудите по-свежи и може вече да сте изгубили това желание.

 

 


5. Спортувайте

 

Ако сте ядосани и гневни, спортът е чудесен начин да разпуснете и да освободите енергия. Вървете да потичате, поиграйте нещо с приятели, за да се разсеяте, отидетете във фитнеса и дайте всичко от себе си. Така не само ще намалите стреса и напрежението, но и ще изгорите няколко допълнителни калории.

 

Снимка: Pexels

 

Мъжете са по-сколнни да излизат с бивше гадже на приятел

 

4 знака, че някой флиртува с вас в чата

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия