Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 юни

Ето какво ви очаква в любовта

2019-06-11 12:00:00
Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 юни
Снимка: Pexels

Овен

 

Предстои един доста сложен период по отношение на романтичните ви и любовни връзки. Дали отдавна не сте отдавали дължимото внимание на половинката си или между вас е застанал някой, не се знае, но ще усетите промяна. Той/тя да започне да се държи така, сякаш ви отмъщава за нещо. Колкото по-бързо установите причината, толкова по-ефективно ще я отстраните. И не забравяйте, любовта не се доказва с „военни“ действия.

 


Телец

 

Не се очакват разтърсващи събития при представителите на вашия знак, които вече имат приятел/ка. Напротив, дори да е имало някакви неясноти, те ще намерят решението си. Взаимните ви интереси ще се приближат, общите решения ще ви се получават много по-лесно. Необвързаните ще преживеят нова, непозната емоция. Може да не е точно любов от пръв поглед, но силно ще ги развълнува.

 


Близнаци

 

Да не забравяме, че Венера вече навлезе във вашия знак. Това не е най-силната й позиция, но при всички случаи периодът ще е наситен с промени и находки. Ако искате ва впечатлите някого, сега е моментът! За онези от вас, които отдавна са във връзка е препоръчително да разгърнат фантазията си и да се опитат да освежат отношенията. В противен случай може да влезете в коловоза на рутината и вместо трепет да усетите досада.

 


Рак

 

Приемете, че преживяванията от тази седмица, дори да не са от най-приятните, ще са доста полезни. Меркурий и Марс са в близка връзка, а в края на седмицата активно ще взаимодействат със Сатурн и Нептун. Трудни аспекти, но ще ви помогнат да намерите решение на проблеми, които лично ви засягат. Ще са свързани по-скоро с вътрешните ви преживявания и ще останат незабелязани за околните и в частност за любимия човек. Не мислете, че той/тя е безразличен/а към вас. Просто това е ваш урок, който трябва да осъзнаете самостоятелно.

 


Лъв

 

Разположението на планетите нашепва: всичко ще бъде наред. Представителите на вашия знак през тази седмица ще са „глезеници на съдбата“. Всичко, свързано с любовта ще им се подрежда като по сценарий. Особено ако са преминали през някакъв проблематичен период с половинката. Тези, които се готвят да скочат в нова любовна авантюра нека да се „огледат назад“ преди скока и да се поучат от собствения си опит. Само така ще избегнат предишните си грешки.

 


Дева

 

Не е лошо представителите на вашия знак да си спомнят проверената истина, че „добрите намерения обикновено водят към ада“ и да я прилагат целенасочено в отношенията си. Това значи, че не е желателно да налагат непрекъснато своето мнение на половинката си дори с идеята, че „го правят за добро“. Рано или късно ще последва раздяла, която ще ви дойде като „гръм от ясно небе“ и даже няма да се сетите какви са причините. Необвързаните ще постигнат набелязаната цел, ако не говорят за чувствата си.

 


Везни

 

Приемете реакциите на половинката си, честата смяна на настроения, желания, идеи такива, каквито са. Не задавайте въпроси и не преживявайте излишно. Може би това е поредният труден период, проверка на чувства, стабилност, хармония, през който трябва да преминете, за да сте сигурни и в себе си, и в него/нея. Не трупайте у себе си недоволство, ако нещо не ви харесва кажете го искрено, но без обвинения. Ще преодолеете съмненията и ще се успокоите.

 


Скорпион

 

За влюбените и обвързани Скорпиони периодът ще е сравнително спокоен, а за необвързаните и търсещи прогнозата е, че може да попаднат на новата си любов. Единственият източник на неприятности може да са изисквания и забележки от страна на вашите родители или тези на половинката ви, които да изразят недоволство от начина, по който разпределяте времето си. Съобразете се без излишни разправии. Ако се налага да разредите срещите, направете го. Няма да се отрази фатално на връзката ви, но обстановката у дома ще се успокои.

 


Стрелец

 

Не че през седмицата ще има много проблеми, но няма да е и съвсем спокойно. Представителите на този знак ще трябва да се справят с някои лични неуредици и, понеже ще са по-раздразнителни от обикновено, то в понеделник, вторник и събота е по-добре да не си насрочват срещи. Наградата им ще е, че в последните дни на седмицата ще успеят да изгладят противоречията с половинката си, каквито и да са те. Необвързаните най-вероятно няма да попаднат във водовъртежа на любовта точно през тази седмица, но пък и няма да се „удавят“ в бурните й вълни.

 


Козирог

 

Романтичните емоции за Козирозите не винаги ще са източник на радост. Някои преживявания ще са сложни, свързани с промяна на динамичния стереотип и трудни решения. Все пак, на принципа, че от двете злини трябва да се избере по-малката, Козирозите трябва да се опитат да приемат промените спокойно, независимо дали става дума за раздяла или просто за неприятен разговор. Подхождайте към процеса с идеята, че не бива да навредите нито на себе си, нито на него/нея.

 


Водолей

 

Текущите задължения на Водолеите ще са повече от обикновено и неминуемо ще предизвикат умора. Част от задачите ще изискват концентрация, задълбочена подготовка, усвояване на допълнителни знания, за което ще им е нужно повече време от обикновено. При тези обстоятелства възможностите за любовни срещи ще са твърде ограничени. Може да звучи парадоксално, но тази пауза ще се окаже твърде полезна. Различията с половинката ще избледнеят и връзката ще се стабилизира.

 


Риби

 

Един благоприятен период, в който Рибите ще имат възможност да поставят в ред мислите и чувствата си. Контактите ще са интензивни и няма да се ограничават само с мимолетни запознанства и кратки разговори. Поканите за среща ще са сигнал за начало на флирт. Представителите на този знак ще са необичайно активни, неотразимо привлекателни, зареждащо позитивни, изобщо, извор на добро настроение, блестящи усмивки и предизвикателен импулс. При тези условия няма да е нужно да търсят любовта, тя сама ще ги намери.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия