Седмичен любовен хороскоп 3 - 9 юни

Какво очаква тийнейджърите в любовта?

2019-06-04 14:24:00
Седмичен любовен хороскоп 3 - 9 юни
Снимка: Pexels

Овен


Само любовни мисли ще се въртят в главата ви през тази седмица. И да искате няма да можете да се концентрирате към друга, по-практическа тема. Ще търсите внимание и съпричастност, ще си губите времето старателно за сметка на текущите си задължения. За да не си създадете проблеми и да не се окаже, че в един момент тотално закъсвате с изпълнението на задачите си, е желателно в началото на седмицата да общувате с половинката си предимно виртуално. За срещи на живо са подходящи дните петък и събота. В неделя си направете равносметка на свършената работа и си създайте стройна програма за следващата седмица.

 

Телец


Колкото и да са спокойни любовните ви отношения в момента не е желателно да „лежите на стари лаври“. Не си мислете, че той/тя е влюбен/а във вас веднъж за винаги, просто защото сте очарователни и че нямате никаква конкуренция. Проявете активност и се опитайте да разнообразите отношенията, да поднесете някакво ново преживяване на половинката си. Скуката е убиец на романтиката. Дайте свобода на въображението си. Не е казано, че трябва да създавате шоу-програми, но пък и да „плувате по течението“ не е начин за доказване на чувствата.

 

Близнаци


Като се има пред вид, че седмицата започва с новолуние във вашия знак, може със сигурност да се твърди, че ще настъпи промяна в отношенията ви. Ще е внезапна и няма да зависи от желанията ви, а по-скоро от обстоятелствата. През първите дни може да усетите охлаждане на ентусиазма, сериозни различия в начина на мислене с приятел/ката си, за които не сте си давали сметка преди време. След петък романтичният градус ще започне бавно, но забележимо да се покачва, но точно тогава личните ви интереси може да се отклонят в друга посока. Ако той/тя пожелае да се срещнете, не отказвайте, но и не се чувствайте задължени да поддържате обичайната схема на общуване. Може би малко самостоятелност ще ви се отрази добре.

 

Рак


Емоционални сте и в същото време необичайно общителни. Прекрасна комбинация, защото ще повиши инициативността ви и ще придобиете смелост да направите неща, за които преди време сте имали опасения. Що се отнася до любовните отношения, препоръчително е да сте по-умерени. Прекалените амбиции може да подействат плашещо на обекта на чувствата ви, независимо дали сте във връзка или само се опитвате да спечелите доверие и да стабилизирате позициите си. Във вторник и четвъртък подбирайте думите си много внимателно, за да не засегнете нечие самочувствие и да попаднете в неловка ситуация.

 

Лъв


Доста често ще сте обект на свалка през тази седмица. Фактът, че привличате погледите ще ви ентусиазира повече от обикновено и на моменти може да забравите благите си намерения или да прекрачите границите на добрия тон с поведението си. Няма опасност да навредите на отношенията си, защото сте чаровни и околните ще „си затворят очите“ дори пред явните ви грешки. В същото време не е изключено „нова звезда“ да привлече вниманието ви или съществуващото гадже да ви изненада по някакъв начин. И в двата случая трябва да разчитате само на себе си.

 

Дева


Влюбените представители на вашия знак през тази седмица ще са необичайно инициативни. Ще им хрумнат какви ли не идеи, включително и това да „подредят“ развитието на връзката си в по-далечно бъдеще. Не е лошо, но преди да се заемете с тази нелека задача, е желателно да проверите още веднъж съвместимостта си. Можете да го направите с помощта на астрологията (има много он-лайн програми, от които ще получите насочващ резултат) или с помощта на психологията, използвайки подходящ тест. Степента на първоначално привличане се променя с времето и може да „ви обърка плановете“.

 

Везни


Овладейте се, ако решите, че състоянието на връзката ви в момента е неудовлетворително и трябва да предприемете някакви промени. Не бързайте, защото нямате ясна представа какво точно трябва да се промени и как да се случат нещата. Опитайте се да проведете разговор с половинката и да разберете неговото/нейното мнение. При това трябва да подхождате много внимателно, за да не събудите неоснователни подозрения за изневяра или раздяла. Направете го под претекст, че искате да ликвидирате разногласията. Най-подходящият ден е събота, а най-подходящото място е онова, от първата ви среща.

 

Скорпион


Ще общувате много по-интензивно с приятел/ката си или с някой, чието внимание се опитвате да привлечете. През тази седмица обстоятелствата ще са във ваша полза. Ще ви помогнат да изразите чувствата си, да започнете връзка или да намерите още общи точки в начина си на мислене. Не залагайте само на виртуалните контакти. Реалните ще ви покажат детайли, които до момента са ви убягвали, например някакво специфично предпочитание на половинката ви, което след време можете да използвате за да направите приятна изненада.

 

Стрелец


Намалете инициативата. Събитията ще се развиват много по-добре, ако предоставите възможност за изява на приятел/ката си. Въздържайте се от коментари дори, предложенията да не ви харесват кой знае колко. В състояние сте да изгладите противоречията, ако запазите присъствие на духа. Не настоявайте за срещи, в случай че той/тя отказва. Причината за отказа може да ви изглежда неубедителна, но приемете ли я, ще спечелите уважението на половинката си необратимо. Няма смисъл да изпреварвате събитията или да задавате неудобни въпроси. Ще научите всичко, което искате тогава, когато трябва.

 

Козирог


В началото на седмицата приятел/ката ви може да има някакви проблеми. Действайте без да говорите излишно, помогнете без да ви молят за това. Ще укрепите позициите си и ще докажете, че чувствата ви са искрени. Умението да мислите логично ще ви е много полезно. С напредване на времето ситуацията ще се нормализира и инициативата ще премине в ръцете на половинката ви, но така ще е по-добре за вас. Съобразявайте се с общия емоционален фон, не давайте поводи за ревност и не бъдете прекалено критични към чуждите грешки.

 

Водолей


Вероятността през тази седмица да сте подложени на критична атака от страна на половинката си хич не е за пренебрегване. Спонтанно и почти безпричинно той/тя може да изрази недоволство от вредните ви навици. Вслушайте се в забележките, със сигурност ще са полезни. Приемете ги като следствие от натрупано недоволство, а не като каприз и опит за манипулация. Колкото сте по-сговорчиви, толкова по-лесно ще се справите с разногласията. Може би е време да направите малък компромис със себе си в името на взаимните интереси? Търсете решения, които помагат на любовта, а не на самочувствието ви.

 

Риби


През първите дни на седмицата всичко ще се случва така, както си го представяте. С напредването на времето събитията ще започнат леко да се отклоняват от предположенията ви. Може да създадат известно безпокойство, неувереност. Всъщност усещането ви ще идва не от действията на половинката, а от вашето собствено въображение и автосугестия. Разговаряйте искрено, вместо да се плашите от собствената си сянка. Поводите ви за съмнение са плод на мнителност, с която трябва да се преборите час по-скоро.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия